Numerološki profil za broj Sedam (7)

0

Numerološki profil za broj Sedam (7)

Ukoliko je Vaš numerološki broj sedam, dubokoumnost i sposobnost za sticanje znanja iz gotovo svega će biti nešto što će Vas pratiti još od rane mladosti. Sedmica se smatra najduhovnijim brojem i kvaliteti kao što su intuicija su naročito izraženi.

Osobe rođene pod numerološkim brojem sedam su obično miroljubive, mirne i odane. Kao broj sedam, možda nećete imati puno prijatelja, ali one koje steknete će sigurno biti pravi. Kao prijatelji ste veoma milostivi i brižni. Vrlo često bićete u mogućnosti da nepogrešivo otkrijete ukoliko neko želi da Vas prevari. Balansiranje između vremena koje provodite sa drugima i vremena koje Vam je potrebno da budete sami u svojim mislima je od suštinskog značaja za Vas.

Uobičajeno je videti sedmicu povučenu i po strani zbog svog selektivnog druženja i potrebe za samoćom. Osobe rođene pod numerološkim brojem sedam često će se osećati nesigurno. Ovo može da se desi zato što za sedmicu “realnost” nije opipljiva. S vremena na vreme ova nesigurnost može dovesti do pesimizma ili usamljenosti. Sedmica se često oslanja na intuiciju i instinkt. Promene raspoloženja takođe su čest slučaj.

Sedmica kao ličnost je uglavnom rezevisana i analitički nastrojena u svojim procenama istine. Kao osoba rođena pod numerološkim brojem sedam, moraćete da pronađete i izvučete svoje zaključke sa dokazima pre prihvatanja upozorenja drugih osoba. Ključni kvaliteti i reči koji odlikuju ovaj znak su analiza, razumevanje, znanje, svest, studioznost i meditiranje.

Životna preokupacija za sedmicu je da iskusi život u potpunosti kroz učenje i obradu znanja. Osoba rođena pod numerološkim brojem sedam trebalo bi da nauči kako da veruje u sebe i svoja duboka osećanja o životu koji ih okružuje. Razvitak osećaja sigurnosti može biti doživotni izazov sa periodima koji su označeni sa nedostatkom emotivne stabilnosti.

Sedmica koja odluči da ne izađe u svet i shvati šta sve može da nauči, može postati negativna i sebična. Situacija da im ceo svet nešto duguje takođe može da se dogodi. Da bi iskusila život do kraja, sedmica mora da se suoči sa svojim strahovima i nesigurnošću bez obzira odakle dolaze. Postoji mnogo stvari koje sedmica može da podari svetu koji je okružuje.