Ribe - Godišnji Poslovni Horoskop

Image

Merkur koji brzo razmišlja udružuje se sa smelim Strelcem u vašoj kući karijere tokom prvih nekoliko nedelja 2024. godine, podstičući vašu kreativnost i ohrabrujući vas da svoje ideje pretvorite u planove koji vam mogu dati prednost na poslu i pomoći da napravite korak napred.

Ribe, izdvajaćete se od drugih tokom ovog zanimljivog tranzita, te iako vam to nije uvek prijatno, sada će vam na raspolaganju biti više mogućnosti. Možda nikada nećete biti veliki moćni igrač, ali možete iskoristiti šarm ovog planetarnog partnerstva da, barem u ovom trenutku, vladate na svom poslu.

Sa Saturnom u vašoj prvoj kući, vaša lična odgovornost biće veoma izražena ove godine, što znači da ćete morati da se potrudite da iskoristite svaku priliku koja vam se pruži, posebno kada su u pitanju finansije.

Međutim, ovo je godina dugoročnog rasta i razvoja, tako da ne očekujte da ćete osvojiti velike nagrade ili dobiti velike sume novca iz neočekivanih izvora. Iako ne možete računati na ovakve situacije, to bi trebalo bi da vas motiviše da napravite male, mudre poteze koji će vam dugoročno koristiti i pružiti vam finansijsku sigurnost koju želite i zaslužujete.

Značajan mladi Mesec i pomračenje Sunca u vatrenom Ovnu i vašoj kući novca pojavljuju se početkom aprila, stoga obavezno pripazite na impulsivnu potrošnju tokom ove lunacije.

Ova agresivna energija u vašem sektoru imovine može da emituje prilično neodgovorne vibracije, čineći da trošite novac na stvari koje vam nisu potrebne, stanjujući na taj način vaš bankovni račun.

Pronađite način da zaustavite svoje nagone za kupovinom u ovom periodu ili ćete (bukvalno) kasnije platiti posledice toga.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Ribe

Ribe godišnji horoskop
Pročitajte i godišnji horoskop za rođene u znaku Ribe

Ribe godišnji Ljubavni horoskop
Pročitajte i godišnji Ljubavni horoskop za rođene u znaku Ribe

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Ribe

„Razumevanje“ je najbolja reč koja opisuje pripadnike ovog znaka. Ribe kao druželjubive često se nađu u društvu veoma različitih ljudi. Njihova spremnost da daju sebe u emotivnom smislu uklapa se u celu sliku razumevanja drugih...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.