Jarčevi - Godišnji Ljubavni Horoskop

Image

Zaljubljeni parovi

Problemi u komunikaciji su važni ove godine, Jarčevi. Ozbiljne, ponekad teške razgovore o stresnim temama u vezi nikada nije lako voditi, ali ove godine možete da se nosite sa tim „treba da razgovaramo“ momentima sa posvećenim, odlučnim stavom.

Kada neko od vas ima nešto važno o čemu želi da porazgovara, odvojite malo vremena u svom danu da isključite bilo kakve distrakcije i u potpunosti se pozabavite time. Biti saosećajniji prema onome kroz šta vaš partner prolazi – i obrnuto – zaista će vam pomoći da unapedite način na koji komunicirate jedno s drugim.

Problemi u komunikaciji će neizbežno biti testirani ovogodišnjim retrogradnim periodima Merkura (1-25. aprila u Ovnu, 4-28. avgusta u Lavu i Devici i 25. novembra - 15. decembra u Strelcu). Dok su vatrena drama i nesporazumi direktna posledica improvizovanih odluka i prete da ove godine stanu na put zdravoj komunikaciji, ne morate im dozvoliti da u tome i uspeju.

Oslonite se na svoju prirodno uzemljenu ličnost da ostanete mirni, kako biste svoju vezu mogli koristiti kao izvor snage, a ne stresa, tokom ovih napornih retrogradnih ciklusa Merkura.

Problemi sa poverenjem mogu postati problem kada Sunce bude prolazilo kroz Škorpiju od kraja oktobra do kraja novembra, a sumnje počnu da se javljaju kada vaš partner i najmanje odstupi od uobičajene rutine. U ovom periodu ćete biti izuzetno na oprezu i opažati sve oko sebe, tako da neće biti teško prikupiti informacije koje bi podržale vaš skepticizam.

Bilo bi lepo verovati partneru 100%, ali nema ničeg lošeg u preduzimanju koraka koji će vam pomoći da proverite njegove ili njene reči i dela.

Ako budete pogrešili, izvinite se. Ali, ako budete u pravu, biće opravdano.

U potrazi za ljubavi

Jarčevi, uprkos vašoj mirnoj, hladnokrvnoj i sabranoj spoljašnjosti, imate vatrenu strastvenu stranu koju malo ljudi vidi. Pošto ćete ove godine nastojati da poboljšate komunikaciju, cilj će vam biti da više pokazujete svoje emocije. Ne kažemo da treba da izjavite nekome ljubav u roku od pet minuta sastanka (!), ali pokušajte da se ne suzdržavate toliko.

U većini romantičnih situacija ove godine, osećaćete se mnogo bolje kada svom srcu date dozvolu da se izrazi. Transformacioni Pluton je u vašem ambicioznom znaku na samom početku godine, što vam daje priliku da odmah postavite neke ljubavne ciljeve koji će vam promeniti život.

Koje su vaše novogodišnje odluke za 2024. godinu i kako će one uticati na vaš ljubavni život? Kada konačno ljubav budete doživljavali kao prioritet, to pokazuje da ste ozbiljni u prevazilaženju ljubavih problema iz prošlosti i da gledate u budućnost. Ovaj tranzit vas podseća da ostanete strpljivi i prizemljeni dok radite na svojoj romantičnoj sreći i idete ka njoj.

Intenzivan, seksualni Mars provodi veći deo novembra i ceo decembar u ekstrovertnom, dramatičnom Lavu, donoseći zabavu i igre u vaš ljubavni život.

Seksualni život mogao bi takođe biti izuzetno vruć tokom ovog smelog tranzita, jer vam on daje priliku da preuzmete kontrolu nad svojim fizičkim “ja” i povežete se sa ljubavnikom na emocionalnom i ekspresivnom nivou.

I, dok će vaš ego biti usko povezan sa vašim seksualnim učinkom u ovom periodu, sposobnost da se nasmejete kada stvari krenu naopako je simpatična osobina koja će vam pomoći da ublažite mnoge neprijatne trenutke.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Jarčevi

Jarac godišnji horoskop
Pročitajte i godišnji horoskop za rođene u znaku Jarca

Jarac godišnji Poslovni horoskop
Pročitajte i godišnji Poslovni horoskop za rođene u znaku Jarca

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Jarca

Kada su u pitanju profesionalnost i tradicionalne vrednosti, jarac je prvi. Ovaj praktičan znak voli da se pozabavi životom na najkonvencionalniji način. Smatra se najozbiljnijim znakom zodijaka koji prirodno poseduje nezavisnost koja mu omogućava...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.