Vage - Mesečni Ljubavni Horoskop

Image

Ukoliko ste sami:

Vaš ljubavni život biće ispunjen inovativnim, eksperimentalnim uvidima, dok se Pluton okreće retrogradno u neobičnoj Vodoliji, 2. maja. Vreme je da razmislite o svim vrstama situacija koje obično pokušavate da gurnete pod tepih, Vage. Razmislite da li možda želite da ih jednog dana pretvorite u stvarnost. Kasnije u mesecu, i Venera i Sunce biće udruženi sa Blizancima, još jednim laganim vazdušnim znakom, što vam omogućava da slobodno istražujete različite scenarije sastanaka i ljubavnih odnosa. Poslednja stvar koju ćete sada želeti je da budete vezani za jednu osobu ili situaciju, tako da je važno da provodite vreme sa ljudima koji se osećaju isto kao i vi (tako da oko vas nema prilepljenih Rakova ili dramatičnih Lavova koji traže pažnju). Intenzivan trigon Venere i Plutona pojavljuje se 25. maja, naglašavajući vašu prirodnu magnetnu ličnost i dajući vam snažnu želju da uspostavite dublje, značajnije konekcije od onih koje ste nedavno iskusili. Izgled vam sada neće biti prioritet, ali i dalje vam je važno da vas osoba privuče na mnogo različitih nivoa, ako želi da dobije priliku da izađe sa vama. Šarmantan, harizmatičan Ovan sada bi vam mogao biti neodoljiv.

Za parove:

Sa pronicljivim Plutonom koji se 2. maja okreće retrogradno u vazdušnoj Vodoliji, imaćete dovoljno vremena da razmislite o tome šta ste sve mogli da uradite drugačije tokom poslednjih nekoliko meseci. Nemojte se izgubiti u žaljenju, Vage, već razmislite o načinima na koje možete učiti iz prošlosti i biti bolji u budućnosti. Krajem meseca, i Sunce i Venera započinju partnerstvo sa Blizancima, još jednim vazdušnim znakom, tako da ćete biti okruženi poznatom energijom i trebalo bi da se osećate potpuno u svom elementu. Sa ovolikim fokusom na vašu devetu kuću više svesti, jedva ćete čekati da naučite više, kako biste postali bolji partner ili ljubavnik. 25. maja, vaša osećanja prema partneru biće naglašena tokom vazdušnog trigona Venere i Plutona, zbližujući vas kao posvećeni par. I dalje volite da gledate u svog partnera i divite se njegovoj lepoti, ali vaša opsesija njime biće dublja od toga. Želećete još bolje da ga upoznate kao osobu, a ne samo da ga imate pored sebe kao trofej.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Vage

Vaga mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Vage

Vaga mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Vage

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Vage

"Ja balansiram" je ključna rečenica za ovaj znak, kad dođe do toga da sve treba držati pod kontrolom, vaga preuzima glavnu ulogu.. Miroljubiv i pravičan, ovaj znak mrzi da bude sam. Partnerstvo je veoma važno za vagu, posebno ono...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.