Vage - Mesečni Ljubavni Horoskop

Image

Ukoliko ste sami:

Početkom meseca, romantična Venera je i dalje udružena sa logičnim Jarcem, tako da ne stvarate toliko ljubavne drame kao obično. Vaš ljubavni život je sada mirniji, što vam daje vremena da razmislite o tome šta su vaši stvarni ciljevi. Vreme je da počnete da gradite nešto posebno. Postoji entuzijastični, energični trigon Venere i Urana 7. februara koji preokreće stvari na bolje. U poslednje vreme ste bili u kolotečini, ali je praktično nemoguće da vam bude dosadno tokom ovog buntovnog aspekta. Iznenadite nekoga ko vam se dopada poklonom ili gestom koji ova osoba nikada ne bi očekivala. Osamnaestog, Sunce puno samopouzdanja prelazi iz znaka Vodolije u znak Riba, stvarajući mnogo maštovitih, romantičnih iskri. Sada ćete biti idealisti po pitanju ljubavi, Vage, ali takođe i pomalo naivni. Stoga, ukoliko u ovom periodu pronađete nekoga za koga mislite da bi vam mogao biti srodna duša, bićete šokirani (i slomljenog srca) ako to ne uspe.

Za parove:

Snažna emocionalna oluja Venere je trenutno prigušena, jer će provoditi vreme sa vrednim Jarcem početkom ovog meseca, Vage, tako da je ovo odličan period da radite na postavljanju ciljeva i budete produktivni. Možda će biti nekoliko dramatičnih trenutaka, ali to nije ono na čemu bi trebalo da vam bude fokus tokom ovog tranzita. Sedmog, uzbudljiv trigon Venere i Urana promoviše neobične, inovativne pristupe ljubavi i romantici, zato otvorite svoj um i spremite se da eksperimentišete na različite načine kako biste se osećali dobro. Sada nema ispravnog ili pogrešnog pristupa, zato se ne plašite da budete malo neobični i razmišljate van okvira. Sunce 18. februara prelazi iz prozračne Vodolije u osetljive Ribe, dajući energiju vašoj kući zdravlja, naglašavajući koliko je važno voditi računa o sebi. Vaš partner bi užasno teško podneo ukoliko bi vam se nešto loše dogodilo.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Vage

Vaga mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Vage

Vaga mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Vage

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Vage

"Ja balansiram" je ključna rečenica za ovaj znak, kad dođe do toga da sve treba držati pod kontrolom, vaga preuzima glavnu ulogu.. Miroljubiv i pravičan, ovaj znak mrzi da bude sam. Partnerstvo je veoma važno za vagu, posebno ono...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.