Ovnovi - Mesečni Horoskop

Image

Jun počinje moćnim razgovorima, dok Merkur ulazi u Blizance 3. juna i aktivira vašu treću kuću komunikacije. Ostanite radoznali, Ovnovi i nastavite da postavljajte pitanja. Mladi Mesec u Blizancima 6. juna donosi vam priliku da stvorite obilje tako što ćete svoje briljantne ideje podeliti sa drugima. Ovo je vreme da upotrebite svoj glas i izrazite se.

Mars ulazi u Bika 8. juna, budeći vašu drugu kuću stabilnosti. Primenjivanje strateškog pristupa stvarima, doneće neverovatne rezultate na vašem putu ka uspehu. Dok se fokusirate na osnove i temelje svog života, potrudite se da slušate znakove svog tela i odvojite vreme za sebe.

Sedamnaestog, Venera ulazi u znak Raka i osnažuje vašu četvrtu kuću intuicije. Zasluženo blaženstvo pronaćićete ukoliko budete pratili svoje srce. Istog dana, Merkur takođe ulazi u Raka i podstiče vas da svoje potrebe podelite sa drugima i budete ranjivi. Jačanje emocionalnih odnosa dolazi kroz istinu, poverenje i transparentnost. Dok istražujete svoj unutrašnji svet, otkrićete i dragocene informacije.

Sunce takođe prelazi u znak Raka 20. juna, podstičući vas da se fokusirate na ono što vam je potrebno da biste se osećali bezbedno, udobno i zadovoljno. Ulepšajte svoje okruženje i stvorite inspirativan prostor za sebe. Okružite se ljudima koje volite, kako biste mogli da negujete vama najvažnije odnose.

Produktivni pun Mesec u Jarcu 21. juna osvetljava vašu desetu kuću karijere. Prepoznajte koliko ste uticajni, budite samouvereni i to i pokažite svetu! Sada je bezbedno da se oslobodite svake sumnje u sebe koja vas sprečava da postignete svoje ciljeve.

Srećno ovog meseca, Ovnovi!

Povoljni dani:

3, 4, 9

Dani izazova:

15, 22, 26

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Ovnovi

Ovan mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Ovna

Ovan mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Ovna

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Ovna

Kao prvi znak u zodijaku, prisustvo ovna gotovo uvek označava početak nečega energičnog i burnog. Ne postoji puno stvari koje mogu da zaustave ovaj znak. Osobe rođene u znaku ovna konstantno su željne dinamike, brzine ...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.