Ovnovi - Mesečni Horoskop

Image

Mart počinje relaksacijom, Ovnovi, dok Sunce u Ribama obasjava vašu dvanaestu kuću podmlađivanja i duhovnosti. Konačno učite šta znači otpustiti i prepustiti se toku života. Međutim, stvari se polako zagrevaju kada Merkur uđe u vaš znak 9. marta i zapali vašu prvu kuću identiteta. Vreme je da izrazite svoje pravo “ja”, i to sa samopouzdanjem! Sada ćete imate moć da svojim rečima stvorite veliki uticaj.

Kada mlad Mesec u Ribama stigne desetog, bićete spremni da zakoračite u novu paradigmu inspiracije i intuitivne konektovanosti. Kreativnost ćete moći da kanališete kroz trenutke mira i samoće, kada Venera uđe u eterične Ribe sledećeg dana. Vaše putovanje postaje zaista uzbudljivo kada Sunce uđe u vaš znak i zagreje vašu prvu kuću sopstva i manifestacije, 19. marta. Ovo je vaše vreme obnove i ponovnog rođenja! Vaša energija sada će biti dodatno ojačana hrabrošću. Počinje uzbudljiv novi ciklus i vaš pogled na život i svet se širi, sa optimizmom.

Mars ulazi u znak Riba 22. marta i podstiče vas da ostvarujete svoje snove, ali pripazite da ne sagorite u tome, jer to posledično može dovesti do neaktivnosti i pasivnosti. Dinamika odnosa se transformiše tokom pomračenja Meseca u Vagi, 25. marta. Vaši najbliži odnosi se razvijaju i menjaju, baš kao i vi! Način na koji dajete i primate ljubav prolazi kroz veliku transformaciju, donoseći vam više ravnoteže i harmonije.

Otpuštanjem starih obrazaca, možete dobiti jasnoću koja dovodi do potpunog prihvatanja sebe. Sada poštujete svoje emocije i oberučke prihvatate nove početke. Srećno ovog meseca, Ovnovi!

Povoljni dani:

9, 11, 19

Dani izazova:

5, 18, 25

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Ovnovi

Ovan mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Ovna

Ovan mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Ovna

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Ovna

Kao prvi znak u zodijaku, prisustvo ovna gotovo uvek označava početak nečega energičnog i burnog. Ne postoji puno stvari koje mogu da zaustave ovaj znak. Osobe rođene u znaku ovna konstantno su željne dinamike, brzine ...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.