Numerološki profil za broj Jedan (1)

0

Numerološki profil za broj Jedan (1)

Ukoliko je Vaš broj jedan Vaš život karakteriše potreba za ličnom ispunjenošću, nezavisnost i individualnost. Ključne reči za pripadnike ovog broja su sticanje, inicijativa, nezavisnost, vođstvo i individualnost.

Kao pripadniku ovog broja, svrha Vašeg života je sticanje istinske nezavisnosti. Veoma je važno da naučite da se oslanjate na sebe i da dozvolite svojoj jedinstvenosti da se istakne. Ne bi bilo dobro ukoliko biste se našli u životnim okolnostima gde je potrebno da zavisite od drugih. Mnoge osobe ovog broja bore se tokom života da postignu idealno životno okruženje. Vi nikada nećete biti nečiji pratilac, barem ne zadovoljan. Ceo život ćete težiti nezavisnosti. Ukoliko ovo prepoznate kod sebe bićete zadovoljniji.

Jednom kada postignete nezavisnost sledeći korak Vas kao rođenog u ovom broju je preuzimanje vođstva. Mnogi političari, direktori velikih kompanija su rodjeni u ovom broju. Jednom kada postignete slobodu vođstva, Vaša kreativnost i inovativnost će nabujati. Vaša vera u sebe i svoje sposobnosti omogućiće Vam da vodite sa strašću i sigurnošću. Drugi će učiti od Vas i biti spremni da Vas prate. Oni će biti zadovoljni Vašim vođstvom s obzirom na Vašu strpljivost i hrabrost za promovisanje svojih ideja.

Uz ovaj broj se vezuje i neverovatna snaga i fizička i psihička. Ovakva snaga Vam omogućava da preuzmete odgovornost i rešite najizazovnije situacije. Dobre su sanse da ćete to uraditi uz pomoć svoje originalnosti. Mnoge osobe rodjene u ovom broju uživaju u dugom i zdravom životu.

Izazove za osobe rođene u ovom broju mogu predstavljati usmerenost na sebe, sebičnost i osećaj više vrednosti. Uz to mogu ići i previše samopouzdanja i nestrpljivost. Dok Vaš način u nekim situacijama može biti dobar, u drugim biste morali da spustite loptu i dozvolite i drugima da učestvuju. Najveći izazov za rođene u ovom znaku jeste zavisnost o druge. Mnogi predstavnici ovog broja nađu se u takvoj situaciji i moraju da se izbore za svoju nezavisnosti.