Strelci - Mesečni Ljubavni Horoskop

Image

Ukoliko ste sami:

Ukoliko ste se nedavno zatvorili u sebe (zbog bolnog raskida ili nečeg sličnog), spremni ste da se ponovo otvorite ljubavi. Dvadest i drugog juna stiže ekspanzivni trigon Jupitera i Plutona, pomažući vam da prihvatite nove romantične prilike. Drugi Strelčevi sada savršeno odgovaraju vašoj energiji. Ako vas osoba koja vam se dopada ne pozove na sastanak, pozovite je vi. Četvrtog juna, možete se radovati vedrom Merkurovom konjunkcijom sa Jupiterom u Blizancima. Ona vam može otvoriti um tako da uvidite nešto što ranije niste primetili. Kada vam puno ljudi govori da uradite istu stvar (da pogledate određeni viralni video, pogledate nečiji Instagram profil i slično), obično postoji dobar razlog za to. Nemojte ignorisati signale koje vam Univerzum šalje. Bićete zaljubljeni u estetiku, kada Venera uđe u umetničkog Raka 16. juna, a ulepšavanje vašeg doma, promena fizičkog izgleda, preuređenje kancelarijskog prostora ili poseta muzeju mogu vas dovesti do nekoga sa kim biste se mogli povezati. Ima li to romantičnog potencijala? Možda. Nemojte ništa isključiti, Strelčevi, čak i ako ovaj odnos započnete kao prijatelji.

Za parove:

Ovog meseca ima zanimljivih planetarnih poravnanja, počevši od trigona Jupitera i Plutona 2. juna, koji donosi transformaciju i ekspanziju. Idealno je ako delite iste ključne ciljeve i vizije sa partnerom, ali možete i dalje uživati zajedno i funkcionisati kao tim, sve dok poštujete mišljenja jedno drugog i otvoreno komunicirate. Solidna, otvorena komunikacija je osnova za uspeh u vezi tokom Merkurove konjunkcije sa Jupiterom u Blizancima četvrtog juna, posebno ako ste nedavno ulazili u konflikte. Volite dobru debatu ili filozofsku raspravu, ali važno je postaviti neka osnovna pravila pre nego što počnete. Možda bi čak bila dobra ideja imati “sigurnu reč” koja obustavlja sve, u slučaju da se vaši razgovori zaista zagreju! Ljubitelj lepote, Venera, prelazi u estetski orijentisanog Raka 16. juna, a zatim i Sunce četiri dana kasnije, podstičući vas da stvorite sigurno utočište za vašu vezu, u kojem može da raste i cveta. Ako ste razmišljali o preseljenju, ovo je dobro vreme da sagledate svoje opcije. Ukoliko vaš trenutni dom izgleda zastarelo, preuredite ga jednostavnim projektima, kako biste se u njemu osećali udobnije i prijatnije. Male promene mogu doneti velike rezultate, Strelčevi.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Strelci

Strelac mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Strelca

Strelac mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Strelca

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Strelca

Radoznao i energičan, Strelac je najveći putnik među znakovima zodijaka. Njihov filozofski pogled otvorenog uma motiviše ih da lutaju daleko i široko u potrazi za smislom života. Kao neko ko je ekstrovertan, optimista i entuzijasta teško...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.