Strelci - Mesečni Ljubavni Horoskop

Image

Ukoliko ste sami:

Merkur koji vlada tehnologijom udružuje se 4. februara sa podjednako tehnološki nadarenom Vodolijom, što vam govori da je vreme da se oslonite na aplikacije za onlajn upoznavanje. Nadogradnja svog naloga na plaćenu verziju, pridruživanje klubu samaca ili prijavljivanje za usluge provodadžija sada može da vam ide u prilog, Strelčevi, ali uverite da znate tačno šta dobijate za svoj novac, pre nego što bilo šta platite. Neće baš sve biti kristalno jasno tokom kvadrata Merkura i Jupitera desetog, ali ponekad je i to deo zabave. Očekivati jedno, a dobiti nešto sasvim drugo nije uvek sjajno iskustvo, ali neka iznenađenja mogu ići u vašu korist. Sve dok ste otvorenog uma, ovo bi mogao biti zabavan period u vašem ljubavnom životu. Želećete da provodite više vremena kod kuće nego obično kada Sunce pređe iz buntovne Vodolije u osetljiv vodeni znak Riba i vašu kuću doma i porodice, 18. februara, ali ne brinite. Zamena uobičajenih epskih ljubavnih avantura za malo mira kod kuće nije toliko dosadno kao što zvuči. Upoznavanje sa komšijom ili novim cimerom može takođe dovesti do romanse.

Za parove:

Počevši od 4. februara, oštrouman Merkur se susreće sa ekscentričnom Vodolijom i usađuje vam neke veoma zanimljive misli i ideje u glavu. A, pošto je vaša kuća komunikacije podstaknuta ovim kosmičkim partnerstvom, lako će biti izraziti svoje pravo lice i započinjati razgovore. Neka neprijatnost i razbijanje leda počnu! Desetog, kvadrat Merkura i Jupiter navodi vas da preispitate neke situacije koje su se dešavale u vašoj vezi u poslednje vreme, ali razgovor o tome sa partnerom zapravo može pogoršati stvari. Ovo je dobar trenutak da tražite objektivno mišljenje, na primer, od terapeuta za parove ili poznanika koji neće stati na bilo čiju stranu. Sunce koje podstiče ego prelazi iz vazdušne Vodolije u sanjive Ribe 18. februara, donoseći obnovljenu nadu u budućnost vaše veze. Ako su stvari bile teške u poslednje vreme, Strelčevi, pokušajte da se za sada zadržite samo na pozitivnim aspektima. Vaša obnovljena nada neće učiniti da se stvari magično reše, ali ćete se barem neko vreme osećati bolje. A, to je upravo ono što vam je sada potrebno.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Strelci

Strelac mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Strelca

Strelac mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Strelca

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Strelca

Radoznao i energičan, Strelac je najveći putnik među znakovima zodijaka. Njihov filozofski pogled otvorenog uma motiviše ih da lutaju daleko i široko u potrazi za smislom života. Kao neko ko je ekstrovertan, optimista i entuzijasta teško...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.