Ovnovi - Mesečni Ljubavni Horoskop

Image

Ukoliko ste sami:

Ovnovi, dobijate lepu inspiraciju od Univerzuma kada vaš moćni vođa Mars uđe u sekstil sa regenerativnim Plutonom, 3. maja. Gledajte na ovo kao na kosmički preokret, sa šansom da počnete od nule sa bivšim partnerom ili nekim novim. Petnaestog, komunikativni Merkur izlazi iz vašeg znaka i ulazi u znak Bika koji voli sigurnost, tako da ćete želeti da dobijete potvrdu i uverite se da vaše poruke i drugi oblici komunikacije stižu do pravih ljudi na vreme. Da li postoji način da to još jednom proverite, a da ne delujete napadno? Uskoro ćete saznati! Uzbudljivi pun Mesec u Strelcu donosi smelost i iznenađenja u vaš ljubavni život 23. maja, a vi jedva čekate da saznate šta će se sledeće desiti. Vaš spontani duh sada će odgovarati drugim vatrenim znakovima, posebno samouverenom Lavu koji može da parira vašoj impulsivnoj energiji.

Za parove:

Imaćete i nagon i odlučnost potrebnu da dobijete šta god poželite kada vaša motivisana matična planeta Mars uđe u sekstil sa dubokim misliocem Plutonom, 3. maja. To što ste sada malo manje spontani, a više razmišljate o stvarima, zapravo pomaže da vaša veza napreduje. Spori, stabilni zemljani znak Bika ugošćuje Merkur (koji je konačno izašao iz svog retrogradnog ciklusa) petnaestog i daje vam više vremena da razmislite o velikoj romantičnoj odluci. Da li primećujete da se neka tema razvija ovog meseca, Ovnovi? Da, volite da se stvari kreću brzo, ali strpljenje će se sada mnogo više isplatiti. 23. maja, pun Mesec u znaku entuzijastičnog Strelca osvetljava vaš ljubavni život, stoga se pripremite za neke uzbudljive avanture. Ovaj tranzit koji širi um otvara vas za razne vrste iskustava, te iako neće sva nužno dovesti do rasta odnosa, svako od njih će biti nezaboravni na svoj način.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Ovnovi

Ovan mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Ovna

Ovan mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Ovna

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Ovna

Kao prvi znak u zodijaku, prisustvo ovna gotovo uvek označava početak nečega energičnog i burnog. Ne postoji puno stvari koje mogu da zaustave ovaj znak. Osobe rođene u znaku ovna konstantno su željne dinamike, brzine ...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.