Ovnovi - Mesečni Ljubavni Horoskop

Image

Ukoliko ste sami:

Vi ste seksi vatreni znak, Ovnovi, ali kada se saosećajni asteroid Ceres udruži sa ozbiljnim Jarcem početkom ovog meseca, imaćete priliku da pokažete svoju mekšu stranu. Isplatiće se da spustite gard kako biste potencijalnom ljubavniku ili partneru pokazali koliko brižni zapravo možete biti. 12. februara, vaš dominantni planetarni vladar Mars počinje da upija vazdušnu energiju Vodolije u društvenoj zoni vaše natalne karte, otvarajući vam potpuno novi svet mogućnosti za romantične sastanke. Prihvatanje poziva i odgovaranje na poruke od različitih ljudi uzbuđuje vas i čini da se radujete onome što sledi. Vaša kuća budućih nada i snova ugošćuje entuzijastičnu konjunkciju Venere i Marsa 21., koja vas podseća da će, bez obzira na to kako stvari trenutno stoje, najverovatnije sve biti drugačije za šest meseci, godinu dana, pet godina. Stoga, nemojte se previše uljuljkati u trenutnu situaciju. Univerzum se konstantno menja!

Za parove:

Biće vam lakše da usporite i obratite pažnju na želje i potrebe svog partnera kada se brižni asteroid Ceres udruži sa zemljanim, pouzdanim Jarcem 7. februara. Vaš partner biće iznenađen pažnjom koju ćete mu poklanjati, Ovnovi, ali svkako se neće žaliti! Vaš snažan, nezavisni vladar Mars 12. februara ulazi u znak slobodoumne Vodolije, što zaista aktivira vašu potrebu ili želju da se osamostalite i budete nezavisni. Da, u vezi ste i zaista volite svog partnera, ali to ne znači da svaki trenutak morate provoditi zajedno. Ukoliko neke stvari radite odvojeno, ponekad ćete upravo zahvaljujući tome imati više tema za razgovor. 21. februara, susret Venere i Marsa u vašem naprednom jedanaestom polju navešće vas da se zapitate kako će izgledati život sa vašim partnerom za nekoliko godina. Ukoliko imate zajedničke ciljeve, ovo je vreme da počnete da ih ostvarujete. Šta vas sprečava?

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Ovnovi

Ovan mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Ovna

Ovan mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Ovna

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Ovna

Kao prvi znak u zodijaku, prisustvo ovna gotovo uvek označava početak nečega energičnog i burnog. Ne postoji puno stvari koje mogu da zaustave ovaj znak. Osobe rođene u znaku ovna konstantno su željne dinamike, brzine ...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.