Jarčevi - Mesečni Horoskop

Image

Započinjete mesec razmišljanjem o rastu i razvoju, Jarčevi. Merkur ulazi u jedinstvenu Vodoliju 4. februara, donoseći energiju u vašu drugu kuću stvaranja bogatstva i stabilnosti. Pojavljuju se inovativne ideje koje vam pomažu da koračate ka uspehu. Progresivni način razmišljanja vam pomaže da napredujete i razvijate se. Gradićete svoj život iz snova tokom kreativnog mladog Meseca u Vodoliji, devetog. Usklađujete se sa svojim vrednostima i prihvatate ono što vam je najvažnije.

Pripazite da se preopteretite kada i Mars uđe u Vodoliju, 12. februara. Oduprite se svojoj želji da date svoj maksimum, te se potencijalno previše iscrpite, čak i ako se osećate motivisano. Izobilja će biti na pretek kada graciozna Venera uđe u Vodoliju, šesnaestog. Uživajte malim, svakodnevnim blagoslovima života kako biste umnožili svoje blagoslove i iskusili zahvalnost. Kada savladate fizičko carstvo, sledeći korak je kontrola moći vašeg uma.

Sunce ulazi u srdačne Ribe 18. februara, unoseći prelepu toplinu u vašu treću kuću komunikacije. Sada obrađujete informacije iz emotivnije perspektive, koja vam omogućava da imate više empatije prema sebi i drugima. Bićete otvoreniji za isceljujuće razgovore kada Merkur dvadeset i trećeg pređe u mirne Ribe. Povezivanje sa svojom duhovnom stranom pomoćiće vam da razvijete viši nivo svesti. Doživećete promene u perspektivi i više se osloniti na svoje emocije, što će vas učiniti saosećajnijima.

Bićete spremni da se oslobodite starih filozofija u koje više ne verujete tokom punog Meseca u Devici koji osvetljava vašu devetu kuću ekspanzije i više svesti, 24. februara. Pronaćićete sreću tako što ćete prihvatiti svoje ideje i vizije, i oslanjati se na duhovne prakse. Sada stvarate i učite. Srećno ovog meseca, Jarčevi!

Povoljni dani:

7, 12, 24

Dani izazova:

2, 14, 27

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Jarčevi

Jarac mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Jarca

Jarac mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Jarca

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Jarca

Kada su u pitanju profesionalnost i tradicionalne vrednosti, jarac je prvi. Ovaj praktičan znak voli da se pozabavi životom na najkonvencionalniji način. Smatra se najozbiljnijim znakom zodijaka koji prirodno poseduje nezavisnost koja mu omogućava...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.