Device - Mesečni Ljubavni Horoskop

Image

Ukoliko ste sami:

Kada inspirativni asteroid Ceres udruži snage s ambicioznim Jarcem 7. februara, vreme je da ozbiljno razmislite o svojim ciljevima. Kako se vaš ljubavni život uklapa u vašu listu prioriteta? Treba li mu dati više na značaju? Izgradnja čvrstih temelja s potencijalnim dugoročnim partnerima je važna. Sa kvadratom Merkura i Jupitera desetog, dolazi do malo napetosti, a svađa ili neugodan razgovor s osobom koja vam se dopada može učiniti da osećate kao da ste propustili svaku mogućnost za zbližavanje u budućnosti. Izbegavajte pesimizam i negativno razmišljanje u ovom trenutku koliko god to bude moguće. Možda ćete dobiti još jednu priliku da ostavite bolji utisak. Vaša regenerativna prva kuća ugošćava pun Mesec 24. februara, tako da ćete tada biti spremni da pokažete svoje pravo lice. Koje su vaše vrline i prednosti? Istaknite ih! Koje su vaše mane i slabosti? Nemojte ih kriti, ali budite spremni da pokažete zašto one nisu prepreka.

Za parove:

Zemljana energija preuzima kontrolu kada Jarac koji se pridržava pravila udruži snage s negujućim asteroidom Ceresom, 7. februara, pružajući vam ideje kada su u pitanju tradicionalni načini na koje možete učiniti da se vaš partner oseća željeno i voljeno. Možda niste najspontaniji ili najromantičniji ljubavnici, Device, ali znate kako da odradite posao. Desetog, kvadrat između Merkura i Jupitera može dovesti do nekih neugodnih rasprava i sitnih nesuglasica. Pokušajte da se suzdržite od poriva da pokrećete teme koje znate da će isprovocirati vašeg partnera. Namerno nanositi bol jedno drugom ozbiljan je signal da u vešoj vezi nije sve kako treba. Pun Mesec u vašoj transformativnoj prvoj kući pojavljuje se 24. februara, pružajući vam izvrsnu priliku da promenite neke stvari u vezi sa sobom na koje niste ponosni. Bez obzira na ishod, vaš partner će gotovo sigurno ceniti vaš trud. Za razliku od vas, on ne očekuje savršenstvo.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Device

Devica mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Ovna

Devica mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Ovna

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Device

Sa konstantnim obraćanjem pažnje na detalje, devica je znak u zodijaku koji je najviše posvećen služenju. Njihov dubok smisao za humanost čini ih najbrižnijim znakom zodijaka, a metodičan pristup životu obezbeđuje da ništa...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.