Device - Mesečni Ljubavni Horoskop

Image

Ukoliko ste sami:

Dok komunikativni Merkur, vaš vladar, ulazi u toplog, druželjubivog i zabavnog Lava 2. jula, prvi deo meseca biće ispunjen smehom i bezbrižnim ćaskanjem. Iako niste prirodna koketa, sjajni ste sa rečima, i ovo je pravo vreme da ih iskoristite u svoju korist (ali ne na snishodljiv način). Stvari počinju da se popravljaju tokom srećnog sekstila Merkura i Jupitera osmog jula, stoga, zašto ste toliko neodlučni da verujete u dobre vesti? Ako vam prijatelj kaže da se zajednički prijatelj zanima za vas ili da je video pozitivan post o vama na nečijem profilu, prihvatite to. Sudbina sada stupa u igru kako bi vam pokazala da vam dolaze zaista dobre stvari ako prestanete da sumnjate u sebe. Dvadeset i drugog jula, sezona Lava počinje kada se i Sunce udruži sa ekstrovertnim, kraljevskim Lavom, što znači da možete očekivati mesec povećanog samopouzdanja i popularnosti. Neko ko je bio previše uplašen da vam priđe sada može prevazići svoje strahove i razgovarati sa vama, zato nemojte odbiti ovu osobu. Da, Device, mnogo ljudi je zainteresovano za vas, ali svako zaslužuje fer šansu. Nikada ne znate gde neka prilika može da vas odvede.

Za parove:

Merkur, veliki komunikator i vaš planetarni vođa, ulazi u vatrenog Lava 2. jula, podstičući vas da kažete ono što vam je na umu i u srcu. Sada možete izražavati svoje osećaje sa više samopouzdanja i stila nego obično, stoga se nemojte plašiti da pohvalite svog partnera ili mu pošaljete provokativne poruke. Osmog jula, optimističan sekstil Merkura i Jupitera donosi optimizam i sreću u vaš ljubavni život, tako da je tada relativno sigurno rizikovati kada su u pitanju pitanja srca. Sigurni ste da će vas vaš partner podržati bez obzira na sve, što vam daje uzbudljiv osećaj u stilu "mi protiv sveta". Obožavate da budete zaljubljeni. Kada sjajno Sunce promeni znak i pređe iz stidljivog Raka u ekstrovertnog Lava 22. jula, vaš ljubavni život dobija topliju, sjajniju atmosferu koja vam omogućava da zajedno postignete velike stvari. Dok ova energija naglašava zabavu i uzbuđenje, postoji i ozbiljnija strana vaše veze koja seže mnogo dalje od površnog. Imate mnogo sreće što imate jedno drugo, Device.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Device

Devica mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Ovna

Devica mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Ovna

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Device

Sa konstantnim obraćanjem pažnje na detalje, devica je znak u zodijaku koji je najviše posvećen služenju. Njihov dubok smisao za humanost čini ih najbrižnijim znakom zodijaka, a metodičan pristup životu obezbeđuje da ništa...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.