Device - Mesečni Horoskop

Image

Maj počinje ekspanzijom, Device, dok Sunce u Biku daje energiju vašoj devetoj kući putovanja i rasta. Traženje novog znanja vam omogućava da proširite svoje vidike, unoseći nove nivoe uzbuđenja u svoj život.

Mlad Mesec u znaku Bika 7. maja poziva vas da istražite nove ljude, mesta i stvari. Izađite iz svoje zone komfora! Radoznali Merkur ulazi u znak Bika petnaestog, što vam pomaže da se otvorite, kako društveno, tako i duhovno. Dok istražujete prakse poput meditacije i vizualizacije, približavate se svom višem “ja”. Učenje neke nove veštine ili usavršavanje zanata sada će vam takođe ići od ruke. Započnite razgovore sa ljudima iz različitih sfera života kako biste proširili i promenili svoju perspektivu.

Bićete spremni ste da podelite svoje darove sa svetom kada Sunce uđe u Blizance i aktivira vašu desetu kuću karijere, 20. maja. Imaćete snažan uticaj i drugi će primećivati vaše prirodne talente. Vaš naporan rad će se isplatiti, dok vam ljudi nude razne ponude i mogućnosti!

Pun Mesec u Strelcu i vašoj četvrtoj kući doma i intuicije 23. maja traži od vas da verujete sebi. Vaše okruženje sada vam postaje veoma važno i osećate potrebu da svoj životni prostor pretvorite u izvor inspiracije. Napravite sigurno utočište za sebe u kojem se možete opustiti. Venera istog dana ulazi u Blizance, te vam stižu i zaslužene nagrade i priznanja.

Jupiter ulazi u Blizance 25. maja, kada se i vaša karijera značajno širi. Sada imate priliku da pokažete svoje veštine i prikažete se kao stručnjak od poverenja u svojoj oblasti.

Srećno ovog meseca, Device!

Povoljni dani:

15, 17, 18

Dani izazova:

3, 10, 24

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Device

Devica mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Device

Devica mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Device

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Device

Sa konstantnim obraćanjem pažnje na detalje, devica je znak u zodijaku koji je najviše posvećen služenju. Njihov dubok smisao za humanost čini ih najbrižnijim znakom zodijaka, a metodičan pristup životu obezbeđuje da ništa...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.