Device - Mesečni Horoskop

Image

Ljubav prema sebi biće naglašena početkom ovog meseca, Device. Merkur u Vodoliji stvara talase u vašoj šestoj kući zdravlja i rada, 4. februara. Pozvani ste da uskladite energiju koju pružate drugima sa energijom koju pružate sebi. Pronalaženje zlatne sredine će vam pomoći da osećate podršku, dok ujedno delite svoje vrline sa drugima.

Mladi Mesec u Vodoliji koja je ispred svog vremena, devetog, vam omogućava da stvorite zdrave navike koje služe vašem napretku. Ostanite motivisani, ali pripazite da ne sagorite dok Mars prelazi u Vodoliju 12. februara. Pronađite inovativne načine da unapredite svoj sistem rada. Fokusirajte se na svoje manifestacije kada Venera uđe u Vodoliju šesnaestog. Negujte sebe kako bi došlo do obilja i rasta!

Počećete da se osećate romantičnije kada Sunce uđe u šarmantne Ribe, aktivirajući vašu sedmu kuću ljubavi i romantike, 18. februara. Tada ćete usmeriti svoju pažnju na ljude koji imaju puno saosećanja i pronaći utehu u onima koji imaju nadu. Vaš talenat za pomaganje ljudima razvijaće se kako budete stvarali recipročne odnose.

Značajni razgovori o posvećenosti odvijaju se kada Merkur pređe u Ribe, dvadeset i trećeg. Bićete empatični i otvoreni za različite perspektive. Pronaćićete mir u okviru načina razmišljanja koji je pun razumevanja. Samoprihvatanje vam omogućava da budete tu za ljude koji su vam bitni i unapredite te odnose.

Moćan pun Mesec u vašem znaku obasjava nebo 24. februara, podstičući vas da se oslobodite svojih zastarelih identiteta koji više nisu u skladu sa onime što jeste. Dolazićete do ličnih otkrića koja vas pozivaju da poštujete svoju autentičnost.

Delite svoje talente sa svetom i konačno se otvarate ljubavi. Srećno ovog meseca, Device!

Povoljni dani:

6, 15, 24

Dani izazova:

4, 17, 28

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Device

Devica mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Device

Devica mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Device

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Device

Sa konstantnim obraćanjem pažnje na detalje, devica je znak u zodijaku koji je najviše posvećen služenju. Njihov dubok smisao za humanost čini ih najbrižnijim znakom zodijaka, a metodičan pristup životu obezbeđuje da ništa...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.