Blizanci - Godišnji Poslovni Horoskop

Image

Volite da zarađujete kao i svi, Blizanci, ali ove godine više će vam se dopadati ideja o tome da naučite kako da uradite nešto bolje i efikasnije, nego da samo gomilate novčanice.

Kao što znate, Saturn, ozbiljna planeta znanja i ambicija, ove godine je u vašoj kući karijere, tako da ćete se morati potruditi za sve što želite da dobijete. Više učenja sigurno će vas voditi ka razvoju i novim mogućnostima, ali ključna stvar je da završite godinu verujući u sebe i svoj sjajan potencijal. Zaboravite na sve svoje profesionalne greške i počnite da gledate unapred.

U finansijskom smislu, Jupiter koji donosi sreću će poslednjih nekoliko meseci u godini provesti u vašem svestranom, nemirnom znaku, što vam pomaže da verujete u sebe i svoj potencijal za zaradu, dok se granate u novim pravcima. Ukoliko u ovom periodu naiđete na mogućnosti za ulaganje, istražite ovu priliku i saznajte da li je vredno uložiti svoj teško zarađeni novac.

Sa ekspanzivnim Jupiterom u vašoj prvoj kući moćnog sopstva od kraja maja do decembra, nema kraja onome što možete da uradite sa ovom energetskom silom koja vas okružuje. Samo se pobrinite da odaberete opcije koje vam odgovaraju, a ne one koje su u trendu ili samo izgledaju dobro na papiru.

Boginja novca, Venera, biće u Raku usredsređenom na porodicu i vašoj kući novca krajem juna i početkom jula (pridružiće se moćnom Suncu jedan deo tog perioda), što je snažan pokazatelj da ćete se rastati sa nekom sumom novca zbog porodične aktivnosti ili kupovine nečega vrednog.

Ne možete pogrešiti sa nečim što svima život čini udobnijim (kao, naprimer, nov kauč ili dušeci) ili srećnijim (tropski beg od stvarnosti?).

Na kraju dana, šta će vam novac ako ne možete da ga potrošite na ljude koje najviše volite, zar ne?

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Blizanci

Blizanci godišnji horoskop
Pročitajte i godišnji horoskop za rođene u znaku Blizanaca

Blizanci godišnji Ljubavni horoskop
Pročitajte i godišnji Ljubavni horoskop za rođene u znaku Blizanaca

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Blizanaca

Promenljivost je prava reč za ovaj dvostruki znak. Izražajan i oštrouman , blizanac predstavlja dve različite strane ličnosti i nikada nećete biti sigurni sa kojom ćete se suočiti. Sa jedne strane blizanac može biti društven,...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.