Blizanci - Mesečni Poslovni Horoskop

Image

Blizanci, ovog meseca bićete ponovo puni energije. 2. maja Pluton se u Vodoliji okreće retrogradno. Ovo je dobar trenutak da se vratite korak unazad i sagledate svoje investicije, posebno one na koje niste obraćali pažnju neko vreme. To može uključivati kredit ili štedni račun koji je povezan sa poslom ili drugim svrhama koji ste imali deceniju ili više. Sada vodite računa o ovim stvarima.

Saturn u Ribama 6. maja pravi polukvadrat sa Plutonom u Vodoliji. U ovom periodu, možda će postojati frustracija zbog neke državne agencije ili obnove licence. Državne ustavnove imaju tendenciju da rade veoma sporo, a ukoliko je ovo vezano za birokratiju ovog tipa, stvari bi mogle da se kreću veoma polako.

Mlad Mesec u Biku je 7. maja, kada bi bilo dobro da napravite pauzu od posla i pokušate da se stavite u potpuno drugačije okruženje. Ovo će osvežiti vaš um, dati vam nove ideje i obnoviti vaš duh.

Dvadeset i trećeg je pun Mesec u Strelcu, a Venera ulazi u znak Blizanaca. Vaša moć privlačenja sada će biti naglašena, te biste mogli biste da prikupite više klijenata i mogućnosti za saradnju u ovom trenutku. Ukoliko imate svoje preduzeće, možda ćete pronaći poslovnog partnera ili odličnog prodavca koji vam može obezbediti ono što vam je potrebno.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Blizanci

Blizanci mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Blizanaca

Blizanci mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Blizanaca

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Blizanaca

Promenljivost je prava reč za ovaj dvostruki znak. Izražajan i oštrouman , blizanac predstavlja dve različite strane ličnosti i nikada nećete biti sigurni sa kojom ćete se suočiti. Sa jedne strane blizanac može biti društven,...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.