Blizanci - Mesečni Poslovni Horoskop

Image

Blizanci, ovog meseca nešto postaje zvanično. U Vodoliji je 9. februara mlad Mesec. U ovom trenutku bićete veoma primetni. Možda ste na čelu stola i vodite sastanak. Mogli biste biti zaduženi za projekat koji sada i predajete. Uskoro ćete zablistati u svom poslu, a drugi će primetiti vaš učinak.

Mars se udružuje sa Plutonom u Vodoliji trinaestog, kada ćete imati dovoljno energije da naučite sve što treba u vezi svoje profesije. Možda se spremate da polažete stručni ispit ili steknete licencu. Februara 24. je pun Mesec u Devici, kada će vam se ukazati karijerna prilika koja će vas odvesti daleko od kuće. To može značiti da vas čeka poslovno putovanje ili da ćete prihvatiti posao na drugom kraju zemlje. Mogli biste da sednete da porazgovarate sa svojom porodicom o svojoj karijernoj budućnosti.

Mars u Vodoliji pravi kvadrat sa Jupiterom u Biku, dvadeset i sedmog. Tada ćete imati više energije da obavite stvari iza kulisa. Možda završavate projekat iza zatvorenih vrata. Ovo je takođe dobar trenutak za meditaciju, kako biste dobili odgovore na važna pitanja.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Blizanci

Blizanci mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Blizanaca

Blizanci mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Blizanaca

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Blizanaca

Promenljivost je prava reč za ovaj dvostruki znak. Izražajan i oštrouman , blizanac predstavlja dve različite strane ličnosti i nikada nećete biti sigurni sa kojom ćete se suočiti. Sa jedne strane blizanac može biti društven,...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.