Vodolije - Godišnji Poslovni Horoskop

Image

Zapamtite da je ambiciozni Saturn u vašoj drugoj kući ove godine, Vodolije, zbog čega ćete ozbiljno razmišljati o sopstvenoj vrednosti. Kako od sebe sada zahtevate više kada je u pitanju vaša karijera, vaš pozitivan stav može vam doneti prilično profitabilne nagrade.

Ove godine ćete takođe zahtevati više profesionalnog poštovanja, što može i treba da rezultira unosnijim ponudama za posao, unapređenjima, bonusima i slično. Pošto će jedan od vaših glavnih ciljeva za 2024. godinu biti finansijska sigurnost, vaš povećan potencijal za zaradu je ključan faktor.

Boginja novca Venera biće udružena sa ambicioznim, agresivnim Ovnom veći deo aprila, motivišući vas da napredujete na trenutnom poslu ili pronađete nove prilike negde drugde. Takođe će vam biti veoma teško da ostanete mirni u bilo kom aspektu tokom ovog vatrenog tranzita, tako da to možete iskoristiti da budete što aktivniji na poslu.

Ukoliko tražite posao, dobar izbor bile bi oblasti koje vas drže u pokretu i omogućavaju da stalno učite nove stvari. Drugim rečima, statičan posao zbog kojeg morate da sedite za stolom po čitave dane verovatno nije za vas.

I vaša inovativna matična planeta Uran i srećni Jupiter putovaće sa stabilnim Bikom tokom prve polovine godine, što bi moglo doneti značajne pozitivne promene vašoj finansijskoj situaciji. Ova kosmička partnerstva mogu biti veoma dobra za izgradnju bogatstva, dokle god budete strpljivi i spremni da sačekate da se vaša dugoročna ulaganja isplate.

Obavezno pratite globalne finansijske vesti i dešavanja, te prilagodite svoje lične finansije u skladu sa njima ili unajmite nekoga da to uradi umesto vas.

Biti u toku sa svetskim finansijskim trendovima je osnova vašeg ovogodišnjeg finansijskog uspeha.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Vodolije

Vodolija godišnji horoskop
Pročitajte i godišnji horoskop za rođene u znaku Vodolije

Vodolija godišnji Ljubavni horoskop
Pročitajte i godišnji Ljubavni horoskop za rođene u znaku Vodolije

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Vodolije

Vodolije se predstavljaju na dva načina: s jedne strane kao stidljivi i mirni, a sa druge strane mogu biti ekscentrični i energični. I u jednom i u drugom slučaju su duboki mislioci koji vole da pomažu drugim ljudima. Visoko intelektualan,...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.