Tigar - Godišnji Kineski horoskop

Image

Godina Zmaja - uopšteno

Godina drvenog Zmaja može biti prilično dobra godina za pripadnike vašeg znaka. Biće novih projekata i uzbudljivih poduhvata kojima ćete se moći priključiti. Možete se brzo zaljubiti ili ponovo zapaliti plamen strasti sa svojim partnerom. Vaša porodica bi se ove godine mogla proširiti brakom ili rođenjem deteta. I, takođe napredujete u karijeri. Ovo je godina kada idete na “sve ili ništa” a vi ste spremni za izazov. 2024. godina je treća godina vašeg dvanaestogodišnjeg ciklusa. Ukoliko posmatramo ovaj ciklus kao jednu godinu na farmi, ovo je kraj proleća. Bili ste zauzeti poslednjih nekoliko godina sadnjom novih semena za odličan usev u budućnosti. Sada počinjete da vidite neke rezultate svojih projekata i konekcija koje ste uspostavili. Međutim, ne možete samo ostaviti ove male sadnice na milosti i nemilosti sudbine - morate da ih negujete. Tigrovi, morate uložiti vreme i energiju u svoje projekte i negovati svoje odnose ako želite da ih vidite kako cvetaju. Postoje mnoge prednosti u tome da provodite vreme povezujući se sa svojom zajednicom 2024. godine. Razmislite o pridruživanju grupama ili profesionalnim organizacijama. Preduzmite akciju kada je u pitanju prikupljanje resursa svih vrsta. Povežite se sa obrazovanim ljudima koji su voljni da vam pomognu. Pronađite mogućnosti za ulaganje ili stvaranje pasivnog prihoda. I potražite načine da finansirate svoje avanture. Sve u svemu, Tigrovi, godina drvenog Zmaja mogla bi biti uzbudljiva, divlja vožnja.

Ljubav

Postoje velike mogućnosti za pripadnike vašeg znaka kada su u pitanju ljubav i romantika u godini drvenog Zmaja. Primetićete da vazduh vrvi od uzbuđenja tokom većeg dela godine. Biće vremena za zabavne aktivnosti, kao i vremena za privatne, intimnije zajedničke trenutke. Ukoliko tražite ljubav, najbolje šanse imaćete kada se uključite u nove aktivnosti. Potražite aktivnosti koje uključuju kretanje, kao što su ples, biciklizam i klizanje. Tigrovi, takođe biste mogli imati sreće u pronalaženju romantike kada prisustvujete poslovnim ili finansijskim konferencijama ili seminarima. Ako ste već u ljubavnoj vezi, možda ćete biti veoma razigrani jedno sa drugim. Možda ćete odlučiti da se više zabavljate zajedno, učestvujete u raznim aktivnostima i tražite porodičnu avanturu. Ove godine zaista ćete uživati u društvu jedno drugoga. Početkom maja 2024. godine, možda ćete se udružiti da radite na zahtevnom projektu. Kada dođe vreme da proslavite svoj uspeh, ne samo da ćete se osećati bliže kao par, već će vam se i drugi diviti zbog vašeg sjajnog odnosa. Ukoliko ste u potrazi za partnerom, mogli biste da upoznate nekoga u stresnim okolnostima za koga se ispostavi da vam odlično paše. Krajem decembra 2024., vi i vaš partner biste se mogli naći na suprotnim stranama problema. Iako generalno ne volite da pravite kompromise Tigrovi, važno je da saslušate svog partnera i ne odbacujete njegove argumente. Ako je vaša veza svežija, vaš partner će možda želeti da obuzda vašu potrošnju, dok vi budete imali potrebu da trošite veće sume novca.

Porodica i prijatelji

Postoji dobra energija za pripadnike vašeg znaka kada su u pitanju prijatelji i porodica u godini drvenog Zmaja. Iako ćete ove godine biti prilično zauzeti, odvajaćete vreme za zabavne događaje sa ljudima sa kojima volite da se družite. Ove godine ćete možda uraditi neke stvari koje nikada ranije niste, kao na primer, odvesti porodicu na odmor na egzotičnu lokaciju ili prisustvovati festivalu ili konferenciji na kojoj ćete upoznati mnogo istomišljenika. Kada je u pitanju porodica, postoji mnogo energije oko širenja, što znači da možda spajate porodice sa nekime kroz vezu ili da se neko od vaše starije dece ženi. Tigrovi, možda ćete postati i baka ili deka. Takođe postoji i energija oko proširenja samog doma, možda renoviranja ili nadogradnje kuće. Kada je u pitanju prijateljstvo, možete sklopiti neka lepa poznanstva na poslu ili kroz organizaciju koja se odnosi na posao. Razmislite o pridruživanju profesionalnoj grupi - možda ćete pronaći srodnu dušu među svojim kolegama. Početkom juna 2024. mogli biste da se okupite sa članovima porodice kako biste napravili značajnu investiciju, kao što je kupovina imovine ili biste mogli da predate svoju imovinu nekom članu porodice. Alternativno, mogli biste da prodajete zemlju koju ste nasledili pre mnogo godina. Početkom oktobra 2024., prijatelj bi vas mogao iznenaditi veridbom ili venčanjem. Tigrovi, možda ćete imati priliku da prisustvujete venčanju na nekoj prelepoj destinaciji ili budete zamoljeni da budete deo ceremonije i učestvujete u venčanju.

Posao

Ova pozitivna energija koja generalno okružuje pripadnike vašeg znaka tokom godine drvenog Zmaja, može takođe značiti i unapređenje ili novi posao sa većom platom. Ove godine bićete prilično produktivni, što znači da završavate projekte na vreme ili daće vaši rezultati biti iznad očekivanja. Ovo vam donosi više uticaja i poštovanja u kancelariji. Otprilike početkom aprila 2024. možda će doći do neke inovacije u vašoj industriji koja će promeniti pravila igre. To bi moglo da vas učini efikasnijima, te bi bilo dobro edukovati se i steći stručnost u ovoj oblasti. Ovo bi moglo da vam oslobodi više vremena i omogući više kreativnosti i uživanja u radu. Krajem januara 2025. možda ćete se suočiti sa važnim rokom i trebaćete da okupite svoj tim kako biste se uverili da će sve biti završeno na vreme. Ukoliko tražite posao, Tigrovi, ciljajte visoko. Imate potencijal da obezbedite sebi bolju poziciju i veću platu ako donesete svoje poverenje i stručnost za pregovarački sto.

Novac

Tigrovi, u godini drvenog Zmaja možete očekivati više novca. Neki od projekata ili investicija na kojima ste radili u protekloj godini verovatno će sada da rezultiraju novčanim dobicima. Takođe, ova godina nudi mogućnosti za jedinstvena ulaganja kada razmišljate van okvira. Možda postoje kompanije koje se bave inovativnim projektima koje će sada privlačiti vašu pažnju. Početkom juna 2024. godine, neko bi mogao da vam se obrati sa uzbudljivom poslovnom mogućnošću ili investicionom idejom. Oni mogu razgovarati o očekivanim dobitima koje prevazilaze vaše prethodno iskustvo. Međutim, važno je da budete oprezni tokom ovog perioda, jer će mnogi ljudi juriti za dobitkom koji se nikada neće ostvariti. Krajem decembra 2024. mogla bi se pojaviti prilika za sticanje novca koja ima potencijal za značajne dobitke, ali će za to biti potreban određena doza truda. Tigrovi, moraćete pažljivo da odmerite prednosti i nedostatke i razmotrite koliko vremena imate na raspolaganju da uložite u ovu priliku.

Ostali znaci

Image

Pacov

Image

Bivo

Image

Tigar

Image

Zec

Image

Zmaj

Image

Zmija

Image

Konj

Image

Koza

Image

Majmun

Image

Petao

Image

Pas

Image

Svinja

Tigrovi

Kineski horoskopski znaci
Proverite i ostale znake kineskog horoskopa

Kineski kalendar
Pogledajte elemente u kineskom kalendaru

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Tigra

Energičan i uzbudljiv tigar je treći znak kineskog zodijaka. Komplikovani tigrovi će Vas pustiti da pogađate. Živahni su, ljubazni, velikodušni i zabavni. Takođe mogu da budu samovoljni, nezavisni, impulsivni, sujetni i ponekad...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.