Svinja - Mesečni Kineski horoskop

Image

Svinje, ovog meseca stvari se uzburkavaju. U utorak, 5. marta, počinje mesec Jin vatrenog Zeca. Uz malo kreativnosti, vi i vaš partner biste se mogli više zabaviti tokom naredne četiri nedelje. Možda razmišljate o svom romantičnom životu malo drugačije i unosite neke nove ideje kako biste začinili stvari. Ako tražite ljubav, mogli biste da upoznate nekoga sa mnogo privlačnih kvaliteta ko želi da uđe u vezu sa vama.

Mlad Mesec je u nedelju 10. marta, kada ćete biti popularniji nego ikad. Mogli biste dobiti mnogo poziva na događaje i prilika da vidite ljude do kojih vam je stalo. Pored toga, ljudi bi mogli da dolaze da vam kažu kakav ste uticaj imali na njihove živote. Imate prilike da proširite svoj krug prijatelja i među svojim poznanicima pronađete neke prave dragulje.

U ponedeljak, 25. marta je pomračenje Meseca. Pred vama će se tada naći finansijska prilika vezana za ulaganje, pasivni prihod ili neku vrstu posla. Prijatelj koji je vlasnik preduzeća može vam ponuditi partnerstvo ili priliku za ulaganje. Takođe možete stvoriti dodatni prihod kroz affiliate marketing ili neko zanimljivo sredstvo ulaganja u vezi sa nekretninama.

Ostali znaci

Image

Pacov

Image

Bivo

Image

Tigar

Image

Zec

Image

Zmaj

Image

Zmija

Image

Konj

Image

Koza

Image

Majmun

Image

Petao

Image

Pas

Image

Svinja

Svinje

Kineski horoskopski znaci
Proverite i ostale znake kineskog horoskopa

Kineski kalendar
Pogledajte elemente u kineskom kalendaru

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Svinje

Jaka, gruba i vesela svinja je dvanaesti i poslednji znak kineskog zodijaka. Prirodno je diviti se jednostavnoj, iskrenoj i hrabroj svinji. Ljutnja ih neće dugo držati i pokušaće da budu u dobrim odnosima sa svima. Veoma su strpljivi i dobri...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.