Svinja - Mesečni Kineski horoskop

Image

Svinje, ovog meseca, fokusirate se na napredak koji postižete.

Sreda, 5. jun, označava početak meseca Jang metalnog Konja, a vaši finansijski planovi mogli bi se promeniti tokom narednih nekoliko nedelja. Možda ćete imati nove ideje o tome kako da planirate svoj budžet i preusmerite više novca ka dugoročnim investicijama. Neko koga dobro poznajete mogao bi vam otkriti da je vrlo upućen u izvore pasivnih prihoda ili poslovanja. Finansijske prilike koje ste čekali mogle bi sazreti i sada biti spremne za branje.

Mladi Mesec je u četvrtak, 6. juna. Pozitivne stvari će se dešavati kod kuće u ovom periodu, te biste mogli provoditi mnogo vremena tamo. Možda završavate neke renovacije i bavite se završnim detaljima za svoj dom, što će boravak u istom učiniti još slađim. Vaš dom bi takođe mogao trenutno biti i centar okupljanja vaših prijatelja i porodice. Možda ćete organizovati mnogo večera ili druženja u svom dvorištu.

Pun Mesec je u petak, 21. juna, kada bi se vaše misli mogle okrenuti ka budućnosti. Možda ćete čuti za mesto koje želite posetiti jednog dana ili biste mogli razmišljati o prodaji svoje kuće za nekoliko godina. Možda poželite više da putujete sledeće godine ili nakon što vam se deca osamostale i odu od kuće. Sve u svemu, ovo je dobro vreme za pravljenje planova za budućnost.

Ostali znaci

Image

Pacov

Image

Bivo

Image

Tigar

Image

Zec

Image

Zmaj

Image

Zmija

Image

Konj

Image

Koza

Image

Majmun

Image

Petao

Image

Pas

Image

Svinja

Svinje

Kineski horoskopski znaci
Proverite i ostale znake kineskog horoskopa

Kineski kalendar
Pogledajte elemente u kineskom kalendaru

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Svinje

Jaka, gruba i vesela svinja je dvanaesti i poslednji znak kineskog zodijaka. Prirodno je diviti se jednostavnoj, iskrenoj i hrabroj svinji. Ljutnja ih neće dugo držati i pokušaće da budu u dobrim odnosima sa svima. Veoma su strpljivi i dobri...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.