Koza - Godišnji Kineski horoskop

Image

Godina Zmaja - uopšteno

Tokom godine drvenog Zmaja, za pripadnike vašeg znaka moglo bi da bude uspona i padova, jer je ovogodišnja energija dosta drugačija od vaše lične. Možda ćete imati ljude koji vas vuku u različitim pravcima smelim ponudama i intrigantnim šemama, ali bi bilo najbolje da ostanete na poznatom putu. Možda ćete provoditi više vremena sa članovima porodice i dugogodišnjim prijateljima. Promene na vašem poslu mogu doneti prilike za napredovanje na karijernoj lestvici. A, vođenje računa o vašim finansijama pomoći će vam da prikupite profit kada vam postane dostupan. 2024. godina je deseta godina vašeg dvanaestogodišnjeg ciklusa. Ukoliko posmatramo ovaj ciklus kao godinu na farmi, ovo je početak zime. Ove godine ćete se možda konačno malo odmoriti nakon mnogo vremena. Možete uzeti slobodne dane ili godišnji odmor. Koze, možda ćete i više razmišljati o svojim resursima. Dobro je uživati u onome što imate umesto da stalno tražite više. Takođe možete iskoristiti svoje talente i iskustvo da biste stekli prilike za sebe i svoju porodicu. Ove godine bićete dosta fokusirani na svoje zdravlje i dobrobit. Mogli biste više vežbati, promeniti svoje navike u ishrani ili unajmiti ličnog trenera. Ove godine stvarate bolje rutine i poboljšane sisteme za produktivnost. Možete biti prilično aktivni i baviti se sportom, slobodnim aktivnostima i hobijima, a možda čak i biciklizmom, plesom ili jahanjem. Možda ćete više vremena provoditi napolju, u planinarenju ili kampovanju u prirodi. Sve u svemu, godina drvenog Zmaja donosi neke izazove, ali i neke pobede.

Ljubav

Postoji pomešana energija u oblasti odnosa za pripadnike vašeg znaka u godini drvenog Zmaja. Možda ste okruženi ljudima koji su zainteresovani za vas, ali ste previše zauzeti da biste to primetili. Alternativno, možda pokušavate da podržite svog partnera, ali ga ometaju obaveze u sopstvenom životu. Ukoliko tražite ljubav, upoznavanje nekoga može biti lakši deo. Međutim, moglo bi biti teže uskladiti rasporede i redovno se viđati. Moguće je da živite na velikoj udaljenosti, što može učiniti održavanje bliskog odnosa nezgodnim izazovom. Ako ste već u ljubavnoj vezi, možda ćete otkriti da se vaš odnos vraća starim, ranije prevaziđenim obrascima. Rešenje je da svakodnevno negujete svoju vezu malim znacima pažnje. Međutim, može biti izazovno ostati prisutan i angažovan kada ste zauzeti. Početkom aprila 2024. mogla bi se pojaviti uzbudljiva prilika koju možete da istražujete zajedno kao par. Ovo može uključivati poslovni poduhvat ili proširenje vaše porodice. Koze, suočavajući se sa ovim izazovima zajedno, možete ojačati svoju vezu. Ako tražite ljubav, možda ćete upoznati nekoga ko u vama izaziva uzbuđenje, a pokazuje interesovanje za vas. Krajem januara 2025. možda ćete morati da donesete važnu odluku i postignete dogovor. Ovo bi moglo da zahteva neke pregovore kako biste bili sigurni da ste oboje na istoj talasnoj dužini. Ukoliko se viđate sa nekim novim, možda će postojati izazovi u vezi sa pretpostavkama ili uzimanjem jedno drugoga zdravo za gotovo. 

Porodica i prijatelji

Koze, pozitivna energija je u igri kada su u pitanju prijatelji i porodica u godini drvenog Zmaja. Biće lepih trenutaka i proslava uzbudljivih vesti, možda čak i rođenje deteta u porodici. U stvari, biće mnogo situacija u porodici i sa prijateljima koje će ispasti bolje nego što očekujete. Kada je u pitanju porodica, komunikacija će biti ključna za rešavanje stvari. U 2024. godini možete pronaći nekoga ko će vas saslušati kada želite da porazgovarate, a možda ćete se veoma zbližiti sa tetkom, bratom, sestrom ili rođakom koji vas izuzetno ceni. Kada su u pitanju prijateljstva, ljudi će vam otvoriti nove svetove. Koze, vaši prijatelji se možda bave novim i uzbudljivim hobijima i biće im veoma drago ukoliko im se pridružite. Prijatelj bi vam takođe mogao kupiti kartu za nešto o čemu ste razmišljali, ali niste smeli da uradite. Otprilike početkom maja 2024. možda ćete provesti neko vreme u istom prostoru sa članovima porodice. Moguće je da će vam članovi porodice biti u poseti ili prijatelj boraviti neko vreme sa vama. Moraćete da izvršite neka prilagođavanja tokom ovog perioda kako bi svi mogli da se slažu, ali biće moguće pronaći mir. Krajem decembra 2024. možda ćete pomagati prijatelju. Ova osoba možda se suočava sa preprekama u svojoj vezi ili je zapela na poslu koji je ne ispunjava, a vi ste katalizator koji joj pomaže da se oslobodi ove situacije. Ovo bi oboma moglo doneti mnogo sreće.

Posao

U godini drvenog Zmaja, stabilnost na poslu postićićete fleksibilnošću i prilagodljivošću promenama u vašoj kompaniji ili industriji. Možda ćete morati da naučite nove sisteme i radite sa novim ljudima. Koze, ukoliko ste vlasnik preduzeća, primećivanje promena u kupovnim navikama kupaca može pozitivno uticati na vaše poslovanje, što će vas dovesti do pobede. Kako se približavate početku juna 2024. godine, imaćete odličnu priliku da dobijete novi posao ili unapređenje na trenutnom radnom mestu. Ova pozicija će verovatno doći sa većim odgovornostima i većom vidljivošću. Ako ste vlasnik preduzeća, mogli biste privući novog kupca koji pravi značajne porudžbine. Krajem decembra 2024. možda ćete biti privučeni nečemu što ste ranije radili ili biste možda želeli da uzmete malo slobodnog vremena da biste više bili kod kuće. Ukoliko imate sopstveni biznis, možda ćete razmisliti o angažovanju dodatne pomoći za upravljanje rastom i zahtevima vašeg poslovanja.

Novac

U godini drvenog Zmaja, važno je da pažljivo pratite svoje finansije. Ove godine bi moglo biti dodatnih troškova, kao što su školarine ili veće kupovine, poput kupovine automobila, koji značajno utiču na vaš budžet. Iako ćete možda imati male dobitke preko svojih investicija, Koze, svaki dobitak putem nekretnina bi potencijalno mogao biti istrošen na popravke i druge troškove. Otprilike početkom maja 2024., neko ko vam je blizak mogao bi da vam predloži rizičnu mogućnost za ulaganje. Verovatno će biti mnogo vesti ili svedočenja koji će učiniti da ovo izgleda kao pravi put kojim bi trebalo ići. Međutim, bilo bi mudro pažljivo pročitati sitnu štampu pre nego što uplatite sredstva. Otprilike početkom oktobra 2024. imaćete priliku da povećate svoju zaradu kroz investiciju ili sporedni posao koji posedujete. Ovo je pravo vreme da razmislite o unovčavanju svojih ulaganja ili biste mogli da budete svedoci povećanja prodaje vaših proizvoda i usluga.

Ostali znaci

Image

Pacov

Image

Bivo

Image

Tigar

Image

Zec

Image

Zmaj

Image

Zmija

Image

Konj

Image

Koza

Image

Majmun

Image

Petao

Image

Pas

Image

Svinja

Koze

Kineski horoskopski znaci
Proverite i ostale znake kineskog horoskopa

Kineski kalendar
Pogledajte elemente u kineskom kalendaru

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Koze

Predusretljiva, nežna, saosećajna koza (ponekad se naziva ovca) je osmi znak kineskog zodijaka. Ove tihe i ponekad stidljive osobe imaju ogromno saosećanje, a emocije im često isplivaju na površinu. Često su veoma osećajne,...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.