Vage - Godišnji Horoskop

Image

Vage, postoji ozbiljna vibracija u vašem životu sa Saturnom u partnerstvu sa prilagodljivim Ribama u vašoj šestoj kući detalja i dnevnih rituala ove godine, što znači da ćete potrošiti mnogo vremena na pronalaženje načina da budete efikasniji i produktivniji.

Vaše blagostanje (uma, tela i duha) biće takođe na vrhu vaše liste prioriteta u 2024. godini, a briga o sebi će dovesti do značajnog poboljšanja celoukupnog kvaliteta vašeg života.

Zvuči dobro, zar ne? A, još uzbudljivija vest je da vaš vazdušni znak ugošćuje dva magična pomračenja (pomračenje Meseca krajem marta i pomračenje Sunca početkom oktobra), koje utiču na vašu prvu kuću sopstva i označavaju nove početke.

Univerzum je posvećen mešanju stvari tokom ovih dramatičnih lunacija, ali drama bi trebalo da ide u vašu korist. “Očekujte neočekivano” može zvučati previše dramatično, ali u ovim posebnim pomračenjima se zaista radi o tome.

A, kad smo već kod posebnih lunacija, postoji pun Mesec u ambicioznom zemljanom znaku Jarca i vašoj kući ličnog života krajem jula, koja će staviti mnogo pažnje na ono što se dešava u vašem privatnom životu i domu, daleko od posla i drugih obaveza.

U ovom trenutku može se pojaviti zabrinutost u vezi sa zdravljem, ali ova stabilna lunarna energija trebalo da vam pomogne da ostanete prizemljeni u bilo kakvoj vrsti vanredne situacije.

Možda ćete morati da budete snažni i kamen oslonac u mnogim situacijama ove godine, zato držite glavu visoko i uspravno, i budite spremni da pomognete drugima kada ste im potrebni.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Vage

Vaga godišnji Ljubavni horoskop
Pročitajte i godišnji Ljubavni horoskop za rođene u znaku Vage

Vaga godišnji Poslovni horoskop
Pročitajte i godišnji Poslovni horoskop za rođene u znaku Vage

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Vage

"Ja balansiram" je ključna rečenica za ovaj znak, kad dođe do toga da sve treba držati pod kontrolom, vaga preuzima glavnu ulogu.. Miroljubiv i pravičan, ovaj znak mrzi da bude sam. Partnerstvo je veoma važno za vagu, posebno ono...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.