Bikovi - Mesečni Poslovni Horoskop

Image

Bikovi, ovog meseca uspeh dolazi prilikom povezivanja sa drugima. Jupiter u vašem znaku pravi polukvadrat sa Neptunom u Ribama 3. marta. Retko vas privlači ono što sija, ali ovo bi mogao biti izuzetak. Neko vam nudi upravo ono što tražite, ali to može biti samo iluzija. Budite oprezni kada su u pitanju poslovne transakcije u ovom periodu.

Desetog je mlad Mesec u Ribama, kada bi se umrežavanje moglo pokazati zaista korisnim. Mogli biste se povezati sa ljudima koji vam mogu otvoriti prava vrata. Ovo je odličan period da se priključite grupama ili profesionalnim organizacijama.

Mars ulazi u znak Riba 22. marta, gde će ostati sve do 30. aprila i staviti veliki fokus na tehnologiju. Verovatno integrišete neke nove aplikacije ili softver u svoju dnevnu rutinu. Ovo je dobar trenutak da pogledate šta možete da pojednostavite pomoću ovakvih alata, kako biste povećali svoju produktivnost.

Dvadeset i petog je pomračenje Meseca u Vagi, kada bi u vašoj kancelariji mogao da vam zafali par ruku. Neko bi mogao biti na odsustvu ili je kolega možda prešao na drugi posao. Sada žonglirate sa više zadataka nego obično. Ne oklevajte da potražite i zatražite pomoć. Verovatno će vam sada trebati.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Bikovi

Bik mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Bika

Bik mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Bika

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Bika

Snažan i pouzdan, bik je prvi kada dođe do ubiranja plodova vrednog rada. Ljubitelji su svega što je dobro i lepo i veoma često će biti okruženi materijalnim zadovoljstvima. Osobe rođene u znaku bika su veoma senzualne i taktilne....

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.