Zec - Godišnji Kineski horoskop

Image

Godina Zmaja - uopšteno

Godina drvenog Zmaja biće bolja godina za vas nego prošla. Još uvek je mnogo promena na vidiku, ali vi ste sada spremni za njih. Ovo su promene koje ste tražili i na tom putu ćete imati pomoć. Postoji dobra energija za upoznavanje novih prijatelja i pronalaženje nove romantične veze. Neke promene na vašem poslu mogu dovesti do boljeg položaja i mogućeg povećanja plate. Dok se život možda kreće vrtoglavom brzinom, vi ove godine možete da se krećete svojim tempom. 2024. godina je druga godina vašeg dvanaestogodišnjeg ciklusa. Ukoliko sagledamo ovaj ciklusu kao jednu godini na farmi, ovo je sredina proleća. Stoga, što više novih semena posadite u vidu isprobavanja novih stvari, pokretanja novih projekata i upoznavanja novih ljudi, to će vaša žetva biti veća za nekoliko godina. Za sada će biti teško reći koji će od ovih poduhvata dovesti do uspeha, zato je važno isprobati mnoge različite stvari ove godine. Promene u vašoj kompaniji mogu da dovedu do nove pozicije za vas ili biste mogli da započnete sopstveni biznis. Vaša reputacija biće jaka i možete privući ljude od pomoći. Takođe, veliki je fokus na odnosima svih vrsta. Možete pronaći prijatelje, korisne kolege, mentore, nastavnike i mnoge druge ljude koji će vam otvoriti vrata. Sve u svemu, Zečevi, godina drvenog Zmaja je vreme kada možete ostvariti značajan napredak.

Ljubav

Nakon izazova iz prethodne godine, godina drvenog Zmaja donosi lakšu plovidbu kada su u pitanju odnosi. Zečevi, ove godine bićete usklađeni sa energijom koja je u igri. Ako tražite ljubav, lakše ćete upoznati nekoga kada radite nešto novo. Ovo bi moglo uključivati i grupu istomišljenika. Možda se uključite u dobrotvornu ili lokalnu organizaciju u kojoj možete sarađivati sa drugima. Takođe, prijatelj bi mogao da organizuje da upoznate nekoga ko će vas oduševiti. Ukoliko ste već u ljubavnoj vezi, osećaćete se bliže kao par kako se energija slegne ove godine. Pripadnici vašeg znaka prošli su veliku oluju prošle godine, a sada postoji veći osećaj zajedništva i zahvalnosti između vas i partnera. Otprilike početkom juna 2024., vas dvoje biste možda želeli da uradite nešto zabavno i avanturistički, kao na primer, putovanje na mesto na kojem nikada ranije niste bili. Ako tražite ljubav, možda ćete izaći sa nekim ko nije nužno vaš „tip“ osobe, ali vas ipak iznenađuje i impresionira. Početkom oktobra 2024. vaša veza bi mogla proći kroz izazovan period. Moguće je da vaš partner tada prolazi kroz promenu posla ili se suočava sa nekom drugom stresnom situacijom. Prirodno ćete pružiti podršku, a on se u velikoj meri može osloniti na vas. Ukoliko ste u potrazi za partnerom, možda ćete osetiti frustraciju zbog vrste sastanaka na koje idete. Međutim, ovo je vreme da istrajete i ostanete posvećeni. Ljubav je možda bliže nego što mislite.

Porodica i prijatelji

Godina drvenog Zmaja je mnogo bolja godina za pripadnike vašeg znaka, posebno u oblasti prijatelja i porodice. Iako se još uvek dešavaju mnoge promene u vašem životu, vaša porodica ove godine pruža vam veću podršku, razume stres kroz koji ste prošli i spremna je da vam pomogne. A, prijatelji su svuda okolo sa osmehom na licu i predlozima za zabavne aktivnosti da vas razvedre. Kada je porodica u pitanju, ako ste se preselili prošle godine, ove godine ćete pustiti korenje i stacionirati se. U suprotnom, mogli biste se preseliti ove godine. I, dok bi to moglo delovati pomalo naporno na početku, to zapravo može da zbliži vašu porodicu. Kada je reč o prijateljstvima, 2024. godine mogli biste se mnogo zbližiti sa nekim prijateljem, što bi moglo učiniti vaš odnos mnogo jačom. Ova osoba će vam sada više biti na raspolaganju, a možda ćete i čuvati jedno drugome decu. Ovo prijateljstvo bi moglo postati toliko prisno, da vam ova osoba postane poput člana porodice. Početkom aprila, kod kuće bi moglo da dođe do velike promene. Možda ćete morati da uradite neke popravke ili renovirate prostor. Možda ćete se preseliti ili bi se starije dete moglo vratiti da živi sa vama. Ako živite sami, možda ćete dobiti cimera. Krajem septembra 2024., prijatelj bi vas mogao zamoliti da zajedno sarađujete na nekom poslovnom projektu ili da idete zajedno na putovanje. Izgleda da će ova osoba pokriti većinu troškova za tu avanturu, Zečevi, tako da će se to možda savršeno uklapati u vaš raspored.

Posao

Ukoliko niste promenili posao prošle godine, postoji mogućnost da ćete promeniti posao ili preći na drugu poziciju ili drugi sektor u okviru kompanije u kojoj trenutno radite tokom godine drvenog Zmaja. Verovatno ćete raditi zajedno sa novim kolegama, ostavljajući iza sebe sve poteškoće sa prethodnim kolegama. Međutim, takođe ćete morati da se prilagodite novim procedurama i potencijalno razumete novu korporativnu kulturu. Početkom maja 2024. možda ćete biti izabrani za važnu ulogu u veoma vidljivom projektu u vašem odeljenju. Ukoliko imate sopstveni biznis ili poslovne poduhvate, vaša reputacija bi se mogla poboljšati povećanjem broja pratilaca na društvenim mrežama ili saradnjom sa nekim ko ima velik uticaj ili bazu pratilaca. Do kraja decembra 2024. možda ćete razmišljati o prekidu sporednog poslovanja ili prelasku sa sopstvenog posla nazad u korporativni svet. Ova godina donosi promene, Zečevi, podstičući vas da procenite rezultate koje ste postigli svojim naporima. Ovo je vreme kada ćete praviti razumne procene.

Novac

U godini drvenog Zmaja dolazi do umerenih poboljšanja kada su u pitanju vaše finansije, a neizvesni izvori prihoda mogli bi da se stabilizuju. Vaše investicije mogu pokazati mala povećanja, a sporedni posao bi mogao početi da stvara profit. Ovo je dobra godina da razmislite o malim promenama kako biste maksimalno povećali protok novca. Početkom aprila 2024. godine moglo bi doći do fluktuacija na svetskom tržištu. Ako ste već investirali u nešto, možda bi bilo pametno da sačekate jer će se cene kasnije izbalansirati. Međutim, ako imate na raspolaganju gotovinu za ulaganje, mogu postojati neke vrlo obećavajuće prilike koje možete dobiti po povoljnim cenama. Do kraja januara 2025. verovatno ćete osetiti prednosti svog diversifikovanog portfolija. Održavanje niza različitih vrsta investicija koje imaju dobre rezultate bez obzira na stanje u privredi biće korisno tokom ovog perioda. Pored toga, možete očekivati i iznenadni prihod od kompanije za koju radite.

Ostali znaci

Image

Pacov

Image

Bivo

Image

Tigar

Image

Zec

Image

Zmaj

Image

Zmija

Image

Konj

Image

Koza

Image

Majmun

Image

Petao

Image

Pas

Image

Svinja

Zečevi

Kineski horoskopski znaci
Proverite i ostale znake kineskog horoskopa

Kineski kalendar
Pogledajte elemente u kineskom kalendaru

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Zeca

Zec je četvrti znak kineskog zodijaka. Zečevi su u Kini znak dugovečnosti i smatraju se prirodno srećnim. Ovaj znak je blagosloven sa mnogo divnih i prefinjenih kvaliteta. Osobe rođene u znaku zeca su nežne, elegantne, saosećajne...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.