Ribe - Mesečni Horoskop

Image

Početkom meseca punite svoju energiju, Ribe. Merkur ulazi u Vodoliju i posećuje vašu dvanaestu kuću duhovnosti i završetaka 4. februara. Razgovori koji donose važan završetak priče mogu vam pomoći da pronađete mir. Manifestujete trenutke odmora i predaha tokom mladog Meseca u Vodoliji, devetog. Istraživanje svog unutrašnjeg sveta pomaže vam da se prilagodite svojim dubljim potrebama.

Kada Mars stupi u kontakt sa nezavisnom Vodolijom 12. februara, važno je da poštujete svoje granice kako biste imali prostora za opuštanje. Možete pronaći kreativne načine da osetite zadovoljstvo kada Venera pređe u Vodoliju, šesnaestog, kada svoju perspektivu usmeravate na duhovne aspekte ljubavi. Stvaranje svetog prostora za povlačenje, daleko od užurbanog sveta, pomaže vam da se osećate bolje.

Bićete okrepljeni i spremni za novi početak kada Sunce uđe u vaš znak, 18. februara. Vaša ljubav prema sebi se tada produbljuje i osećate se spremni da prihvatite svoje uzbudljivo novo poglavlje života. Kako unapređena verzija vas počne da se pojavljuje, razvijaćete usklađene manifestacije i planove za svoju budućnost. Počinje uzbudljiv ciklus koji vas inspiriše da budete svoje najbolje, najautentičnije “ja”.

Merkur ulazi u Ribe dvadeset i trećeg, naglašavajući vašu sposobnost da vodite iskrene razgovore. Vaša velikodušnost i mudri saveti omogućava drugima da osete mir u vašem prisustvu. Vaši odnosi biće u fokusu tokom punog Meseca u Devici koji budi vašu sedmu kuću veza i ljubavi 24. februara. Oslobađanjem zastarelih obrazaca u svojim odnosima možete da počnete da pravite planove za budućnost sa svojim najmilijima.

Sada poštujete sebe i brzo se razvijate. Srećno ovog meseca, Ribe!

Povoljni dani:

10, 18, 23

Dani izazova:

4, 24, 26

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Ribe

Ribe mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Ribe

Ribe mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Ribe

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Ribe

„Razumevanje“ je najbolja reč koja opisuje pripadnike ovog znaka. Ribe kao druželjubive često se nađu u društvu veoma različitih ljudi. Njihova spremnost da daju sebe u emotivnom smislu uklapa se u celu sliku razumevanja drugih...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.