Ribe - Mesečni Horoskop

Image

Maj počinje moćnim razgovorima Ribe, dok Sunce u Biku aktivira vašu treću kuću komunikacije i misli. Žudite za dubokim konekcijama i razgovorima. Iznošenje svog mišljenja tokom mladog Meseca u znaku Bika 7. maja donosi uzbudljive mogućnosti za istraživanje.

Merkur takođe ulazi u znak Bika petnaestog i izaziva vašu radoznalost. Postavljajte pitanja da biste dobili informacije koje su vam potrebne za napredovanje. Ovo je vreme da upotrebite svoj glas i podelite svoje ideje sa drugima.

Sunce ulazi u Blizance i budi vašu četvrtu kuću intuicije i emocija 20. maja. Kada stupite u kontakt sa svojim unutrašnjim glasom, dobijate jasnoću po pitanju toga šta je dobro, a šta ne. Vaši odnosi sa voljenim osobama razvijaće se kada postanete ranjivi. Istražujući prelepe hodnike svog unutrašnjeg carstva, produbićete i odnos koji imate sami sa sobom.

Pun Mesec u Strelcu obasjava nebo i vašu desetu kuću karijere 23. maja. Oslobodite se odgovornosti koje vas opterećuju i skinite težinu sveta sa svojih ramena. Novi početak je iza ugla i pomoći će vam da zakoračite u svoju ličnu moć. Sve što treba da uradite je da verujete u sebe.

Venera ulazi u Blizance istog dana, pozivajući vas da razmislite o svom okruženju. Ulepšajte svoj životni prostor i rešite se stvari koje vam ne donose radost. To je vaše utočište! Jupiter ulazi u Blizance 25. maja i inspiriše vas da krenete na put samootkrića. Vaša osećanja su validna i otkrićete da su ona zapravo vaša supermoć.

Srećno ovog meseca, Ribe!

Povoljni dani:

2, 13, 29

Dani izazova:

10, 17, 30

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Ribe

Ribe mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Ribe

Ribe mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Ribe

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Ribe

„Razumevanje“ je najbolja reč koja opisuje pripadnike ovog znaka. Ribe kao druželjubive često se nađu u društvu veoma različitih ljudi. Njihova spremnost da daju sebe u emotivnom smislu uklapa se u celu sliku razumevanja drugih...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.