Škorpije - Mesečni Poslovni Horoskop

Image

Škorpije, ovog meseca, inovirate i vodite.

Mlad Mesec je u Raku 5. jula, kada ćete možda naučiti nešto novo dok nekome drugome nešto predajete. Iznenada biste mogli da uočite priliku dok nekome objašnjavate o likvidnosti, potencijalnim povraćajima ili fluktuacijama tržišta.

Mars se udružuje sa Uranom u Biku, petnaestog. Neko iz vaše prošlosti može vam otvoriti vrata baš kada vam zatrebaju. Ne volite da zavisite od drugih, ali ovo bi mogla biti korisna situacija zaobe strane. Međutim, imajte u vidu da ova vrata neće biti otvorena još dugo.

Brzo procenite situaciju i odlučite šta ćete da uradite. 21. jul donosi nam pun Mesec u Jarcu, kada ćete apsolutno biti spremni da krenete napred. Ali, to bi vas takođe moglo dovesti u iskušenje da nabavite vozilo koje je van vašeg budžeta. Budite oprezni ovog datuma kada su u pitanju veliki troškovi i kupovine.

Dvadeset i drugog, Sunce takođe ulazi u znak Lava i pravi opoziciju sa Plutonom u Vodoliji. Možda se oslobađate porodičnog obrasca radeći ono čime istinski želite da se bavite. Novi život za vas počinje kada napustite porodični posao ili kažete roditeljima da nećete ostati na porodičnom imanju. 

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Škorpije

Škorpija mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Škorpije

Škorpija mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Škorpije

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Škorpije

Pod kontrolom, dobar eksterijer duboko utiče na škorpije. Strastven, prodoran i odlučan istraživaće sve dok ne dođe do istine. Možda neće puno izražavati I pokazivati emocije, ali budite sigurni da se ispod površine dešavaju...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.