Škorpije - Mesečni Poslovni Horoskop

Image

Škorpije, ovog meseca, vi ste glavni. Jupiter u Biku pravi polukvadrat sa Neptunom u Ribama 3. marta. Vas obično nije lako prevariti, jer umete da prozrete kroz lažni sjaj bilo koje reklamne kampanje. Međutim, ovog datuma biste mogli biti omađijani ukoliko ne budete veoma oprezni. Odložite sve velike kupovine za drugi dan.

Desetog je mlad Mesec u Ribama, kada kreativne ideje počinju teku. Možete se povezati sa kolegama kako biste razgovarali o novim idejama za vašu kompaniju ili odeljenje. Mogli biste voditi sastanak i uticati na svog nadređenog. Vaše ideje ovog dana će se čuti.

Mars ulazi u znak Riba 22. marta, gde će ostati sve do 30. aprila. Svako ima određeni nivo tolerancije na rizik. Vreme je da ponovo razmotrite svoj. Moguće je da ste sada sigurniji u svoju sposobnost ulaganja. Malo introspekcije bi vam moglo pomoći da zaradite više novca.

Dvadeset i petog je pomračenje Meseca u Vagi. Škorpije, vi bolje radite kada ste dobro odmorni. Stoga, biće veoma važno da se dovoljno naspavate, posebno ako morate da vodite sastanak ili timski projekat. Ne štedite na vremenu koje imate za san, koliko god to bude moguće.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Škorpije

Škorpija mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Škorpije

Škorpija mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Škorpije

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Škorpije

Pod kontrolom, dobar eksterijer duboko utiče na škorpije. Strastven, prodoran i odlučan istraživaće sve dok ne dođe do istine. Možda neće puno izražavati I pokazivati emocije, ali budite sigurni da se ispod površine dešavaju...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.