Strelci - Godišnji Poslovni Horoskop

Image

Saturn u vašoj četvrtoj kući ove godine ukazuje na to da je takođe vreme da dobro razmislite o svojim odlukama o karijeri koje ste donosili u prošlosti, kao i donošenju novih i boljih odluka u budućnosti.

Ove godine ne radi se toliko o tome da budete nagrađeni novcem i drugim vrstama beneficija ili bonusa, Strelčevi, već o pronalaženju i obavljanju posla koji je zadovoljavajuć, kako emocionalno i mentalno. Posao na koji možete biti ponosni kada legnete u krevet svake noći.

Dobra stvar je da će ovogodišnja pozicija Saturna definitivno učiniti da se osećate odgovornije u vezi svoje karijere, što vam može pomoći da pređete na sledeći nivo na trenutnom poslu ili pronađete novi (možda u sasvim drugoj oblasti), što će biti direktan rezultat vaših povećanih napora i uloženog truda.

Ovo je takođe dobra godina za pokretanje ili razvoj preduzeća sa članovima porodice, ali samo onima kojima verujete 100%. Mešanje posla sa ličnim odnosima ne funkcioniše uvek dobro, zato se pobrinite da sve bude legalno i da imate plan „raskidanja partnerstva“ u slučaju da stvari krenu nizbrdo.

Kada su finansije u pitanju, nije tajna da volite da trošite velike količine novca, ponekad na spontane, impulsivne kupovine zbog kojih kasnije požalite. Niste poznati kao velike štediše, Strelčevi, ali sa Saturnom koji posećuje vašu četvrtu kuću korena i ranog porodičnog života, vaše finansije definitivno mogu imati koristi od toga ako ove godine bolje sagledate ta pitanja.

Šta ste naučili od svojih roditelja o novcu? Kako je način na koji ste odrasli oblikovao način na koji danas upravljate sopstvenim finansijama? Ovo su sve pitanja koja vredi ispitati i primeniti na vaše trenutno finansijsko stanje.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Strelci

Strelac godišnji horoskop
Pročitajte i godišnji horoskop za rođene u znaku Strelca

Strelac godišnji Ljubavni horoskop
Pročitajte i godišnji Ljubavni horoskop za rođene u znaku Strelca

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Strelca

Radoznao i energičan, Strelac je najveći putnik među znakovima zodijaka. Njihov filozofski pogled otvorenog uma motiviše ih da lutaju daleko i široko u potrazi za smislom života. Kao neko ko je ekstrovertan, optimista i entuzijasta teško...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.