Zmija - Mesečni Kineski horoskop

Image

Zmije, ovog meseca otkrivate novu radost.

Sreda, 5. jun, označava početak meseca Jang metalnog Konja. Naredne nedelje bi mogle biti prilično unosne za vas. A, mogle bi nastaviti da donose dividende ako usmerite deo dodatnog novca koji dobijete u dugoročne investicije. Tokom ovog perioda, neko bi vam se mogao obratiti tražeći pomoć i finansijsku podršku. Možda postoji način da uravnotežite svoje finansije tako da možete i sebe nagraditi i nekome drugom pružiti potrebnu pomoć.

Mladi Mesec je u četvrtak, 6. juna, a vi na vrhuncu svojih sposobnosti kada je u pitanju posao. Mogla bi vam se ukazati i prilika za unapređenje. Neko na višoj poziciji mogao bi vam pružiti ruku pomoći na karijernoj lestvici ili ćete možda proširiti sopstveni biznis. Ukoliko tražite posao, mogli biste dobiti vrlo unosnu ponudu.

Pun Mesec je u petak, 21. juna. Zmije, vreme je da se zabavite. Možda ćete otići na neki poseban događaj poput sajma, koncerta ili festivala. Ovo bi moglo biti povezano sa hobijem koji je savršen za ovo doba godine. Ili biste mogli uživati u svojoj ljubavi prema zagonetkama i društvenim igrama. Razmislite o tome da posvetite neko vreme uživanju u zabavnim aktivnostima.

Ostali znaci

Image

Pacov

Image

Bivo

Image

Tigar

Image

Zec

Image

Zmaj

Image

Zmija

Image

Konj

Image

Koza

Image

Majmun

Image

Petao

Image

Pas

Image

Svinja

Zmije

Kineski horoskopski znaci
Proverite i ostale znake kineskog horoskopa

Kineski kalendar
Pogledajte elemente u kineskom kalendaru

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Zmije

Mudra i često misteriozna zmija je šesti znak kineskog zodijaka. Oni su fizički upečatljivi i često imaju divan osećaj za lični stil. Zmije su nezavisne osobe koje prate svoj put, bez obzira šta drugi misle o tome. Zmije...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.