Zmija - Mesečni Kineski horoskop

Image

Zmije, ovog meseca ćete se baviti mnogim pitanjima. U utorak, 5. marta, počinje mesec Jin vatrenog Zeca. Možda ćete se detaljno nečemu posvetiti pažnju tokom naredne četiri nedelje, posebno ako postoji nešto u vezi sa tehnologijom što zahteva vašu intervenciju. To može uključivati ažuriranje vašeg veb-sajta ili učenje toga kako da koristite određenu aplikaciju. Možda ćete pohađati časove na onlajn platformi i steći nove prijatelje u tom procesu.

Mlad Mesec je u nedelju, 10. marta. Neko će tada biti voljan da postane vaš partner ili vas poduči nečemu što vas zanima. Ovo je dobar trenutak da pronađete nekoga od koga možete da učite ili komože da vam otvori neka vrata. Ukoliko ste tražili stručnjaka, uticajnu ili slavnu ličnost, sada je vreme da uspostavite važne konekcije.

U ponedeljak, 25. marta je pomračenje Meseca, kada se vaše finansije se poboljšavaju. Vaša potrošnja sada će biti uravnoteženija, što omogućava da više novca ulažete u štednju ili investicije. Možda ste smanjili nepotrebne troškove, te imate više novca u džepu. Fokusirajući se na svoj novac, možete privući nove izvore prihoda.

Ostali znaci

Image

Pacov

Image

Bivo

Image

Tigar

Image

Zec

Image

Zmaj

Image

Zmija

Image

Konj

Image

Koza

Image

Majmun

Image

Petao

Image

Pas

Image

Svinja

Zmije

Kineski horoskopski znaci
Proverite i ostale znake kineskog horoskopa

Kineski kalendar
Pogledajte elemente u kineskom kalendaru

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Zmije

Mudra i često misteriozna zmija je šesti znak kineskog zodijaka. Oni su fizički upečatljivi i često imaju divan osećaj za lični stil. Zmije su nezavisne osobe koje prate svoj put, bez obzira šta drugi misle o tome. Zmije...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.