Vodolije - Mesečni Poslovni Horoskop

Image

Vodolije, ovog meseca, vaš entuzijazam je ono što vas izdvaja od drugih.

Jupiter u Blizancima pravi trigon sa Plutonom u Vodoliji 2. juna, kada ćete dobiti sjajnu ideju - onu koja bi vas mogla dovesti do samog vrha. Sada je vreme da ovu ideju predstavite i svetu. To možete učiniti razgovarajući sa svojim nadređenima ili pokretanjem sopstvenog biznisa.

Šesti jun donosi nam mlad Mesec u Blizancima. Ovo je vreme kada treba dobro da “premerite” svoju zonu komfora, kako biste pronašli granice i zakoračili izvan njih. Nije dovoljno samo raditi ono u čemu ste dobri. Naučite da vam bude ugodno sa osećajem nelagodnosti. Ovo bi mogao biti važan napredak.

Dvadeset i prvog juna imamo pun Mesec u Jarcu, kada vaša popularnost raste. Vaša reputacija sada će biti na dobrom glasu, a drugi prepoznavati vaše doprinose. Mogli biste biti primetni celoj kompaniji u kojoj radite, zbog sjajnog posla koji ste obavili.

Dvadeset i drugog juna, Saturn se okreće retrogradno u Ribama. Vodolije, u ovom trenutku možda uvidite brži ili efikasniji način zarade novca. Možda ćete prepoznati da postoje lakši načini za privlačenje novih klijenata ili napredovanje u karijeri. Nove strategije sada vam mogu postati dostupne.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Vodolije

Vodolija mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Vodolije

Vodolija mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Vodolije

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Vodolije

Vodolije se predstavljaju na dva načina: s jedne strane kao stidljivi i mirni, a sa druge strane mogu biti ekscentrični i energični. I u jednom i u drugom slučaju su duboki mislioci koji vole da pomažu drugim ljudima. Visoko intelektualan,...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.