Vodolije - Mesečni Poslovni Horoskop

Image

Vovolije, ovog meseca biste mogli da dobijete neočekivani prihod. Jupiter u Biku pravi polukvadrat sa Neptunom u Ribama 3. marta, kada ćete verovatno biti impulsivni, ali ono ka čemu se krećete može biti samo iluzija. Oglasi o prodaji mogu izgledati veoma primamljivi i vremenski osetljivi, ali bi bilo bolje sačekati dok ne dobijete više informacija.

Desetog je mlad Mesec u Ribama i tada je moguć je novi izvor prihoda. To može biti zahvaljujući sporednom poslu ili ćete možda dobiti poklon od rođaka koji možete unovčiti.

Mars ulazi u znak Riba 22. marta, gde će ostati sve do 30. aprila, a fokus je tada na finansijama. Vreme je da dovedete svoj finansijski život u red, što bi uključivalo isplatu poreza, proveru kamatnih stopa na svojim kreditnim karticama, vraćanje artikala radi povraćaja novca i praćenje svog budžeta.

Dvadeset i petog je pomračenje Meseca u Vagi, kada bi trebalo da budete posebno oprezni sa potpisivanjem bilo kakvih ugovora. Postoji mogućnost da neki detalj propustite ili da se promenila neka cifra koja je ključna za taj dogovor. Ako je moguće, obustavite potpisivanje bilo čega dok ne budete imali više vremena da detaljno proverite ovu papirologiju.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Vodolije

Vodolija mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Vodolije

Vodolija mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Vodolije

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Vodolije

Vodolije se predstavljaju na dva načina: s jedne strane kao stidljivi i mirni, a sa druge strane mogu biti ekscentrični i energični. I u jednom i u drugom slučaju su duboki mislioci koji vole da pomažu drugim ljudima. Visoko intelektualan,...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.