Rakovi - Mesečni Poslovni Horoskop

Image

Ovog meseca bićete puni dobrih ideja. 2. maja, Pluton se u Vodoliji okreće retrogradno, a ovo je dobar trenutak da dođete do ljudi sa kojima ste ranije radili da vidite kako im je na radnom mestu i šta se dešava sa kompanijom u kojoj su trenutno zaposleni. Ovo bi moglo da vam donese novu poslovnu priliku.

Saturn u Ribama 6. maja pravi polukvadrat sa Plutonom u Vodoliji. Rakovi, iako bi mnoge vaše investicije mogle biti na nekoj vrsti automatskog sistema, dobra je ideja da ih u ovom periodu pregledate. Ako to uradite, mogli biste otkriti da ne možete da pristupite svom nalogu ili da postoje neki drugi problemi kojima treba da se pozabavite.

U Biku je 7. maja mlad Mesec. Ovo je dobro vreme da povučete svog nadređenog u stranu i pitate šta je potrebno da uradite da biste bili na pravom putu za napredak ove godine. Ovaj razgovor bi mogao da dovede do projekta visoke vidljivosti.

Dvadeset i trećeg je pun Mesec u Strelcu, a Venera ulazi u znak Blizanaca, kada ćete možda ćete otkriti da ste mnogo efikasniji i produktivniji u lepom radnom okruženju. Razmislite o dekorisanju svoje kućne kancelarije i dodavanju inspirativnih slika vaših ciljeva, kao što su kuće na plaži ili turističke destinacije koje biste voleli da posetite, kao motivaciju.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Rakovi

Rak mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Raka

Rak mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Raka

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Raka

Kao prvi znak u zodijaku, prisustvo ovna gotovo uvek označava početak nečega energičnog i burnog. Ne postoji puno stvari koje mogu da zaustave ovaj znak. Osobe rođene u znaku ovna konstantno su željne dinamike, brzine ...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.