Rakovi - Mesečni Poslovni Horoskop

Image

Rakovi, ovog meseca, moć je u vašim rukama. U Vodoliji je 9. februara mlad Mesec, kada ćete imati priliku za ulaganje. Neko koga dobro poznajete možda ima savet za vas ili bi ovo mogao biti sektor za koji ste već neko vreme bili veoma zainteresovani. Međutim, možda će biti potrebno malo manevrisanja kako biste došli u pravu poziciju. Odvojite vreme da to uradite kako treba.

Mars se udružuje sa Plutonom u Vodoliji, trinaestog, kada moć prelazi u vaše ruke. Možda ćete imati priliku da vodite tim ili dobijete bolju poziciju u firmi. Nešto što ste tražili već neko vreme sada vam je nadohvat ruke. 24. februara je pun Mesec u Devici.

Rakovi, vreme je da ispunite svu potrebnu papirologiju i konačno je sklonite sa svog stola. Možda vas već dugo čekaju ugovor ili prijava koje treba popuniti. To jeste možda dosadan zadatak, ali treba da se uradi.

Mars u Vodoliji pravi kvadrat sa Jupiterom u Biku dvadeset i sedmog, kada će vas okruživati dobra energija da zaradite više novca na svom poslu. To može podrazumevati uspešniju prodaju ili bonus. Ukoliko ste u pregovorima o većoj zaradi, stvari bi se mogle okrenuti u vašu korist.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Rakovi

Rak mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Raka

Rak mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Raka

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Raka

Kao prvi znak u zodijaku, prisustvo ovna gotovo uvek označava početak nečega energičnog i burnog. Ne postoji puno stvari koje mogu da zaustave ovaj znak. Osobe rođene u znaku ovna konstantno su željne dinamike, brzine ...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.