Zmija - Godišnji Kineski horoskop

Image

Godina Zmaja - uopšteno

Postoji pozitivna energija za pripadnike vašeg znaka u godini drvenog Zmaja. Ove godine bićete prilično popularni, te će biti lako upoznati nove prijatelje. Mogli biste pronaći šarmantnog partnera ili uživati u više harmonije sa svojim trenutnim partnerom. Izvori prihoda biće stabilni, a možda ćete raditi i iza kulisa na sporednom projektu, poslu ili potencijalno profitabilnim investicijama. Biće novih prilika za razmatranje, ali imaćete vremena da o njima razmislite. Obavezno vidite kako se stvari odvijaju pre nego što uložite svoje vreme ili resurse. 2024. godina je dvanaesta godina vašeg dvanaestogodišnjeg ciklusa. ukoliko posmatramo ovaj ciklus kao jednu godinu na farmi, ovo je kraj zime - godina planiranja. Ovo nije baš idealno vreme za sadnju semena u smrznutom tlu, ali možete početi sa delikatnom sadnjom, u zaštićenom okruženju. To znači da biste mogli da dizajnirate, crtate, izračunavate i formulišete svoje planove i sisteme za buduće akcije. Ovoje idealno vreme da testirate tržište tako da imate sve spremno za lansiranje 2025. – to je vaša godina. Ove godine je veliki fokus na resursima, investicijama i pasivnim izvorima prihoda. Mogli biste da razvijete okvir za dobijanje više novca na duži rok. Zmije, takođe možete naći ljude koji vam mogu pomoći tako što će vas uvesti u neku tematiku i naučiti osnovama. Ne sledite uobičajeni put kojim mnogi idu. Potražite put koji je manje utaban. Iskoristite nove tehnologije, razmislite o novim načinima rada i ovo bi mogla biti veoma dobra godina za vas.

Ljubav

Godina drvenog Zmaja je godina veza za pripadnike vašeg znaka. Za vama je velika potražnja, a to znači da vam se, bez obzira da li tražite ljubav ili želite da ojačate svoju postojeću vezu, pozitivna energija osmehuje. Ukoliko ste u potrazi za partnerom, možda biste želeli da razmislite o tome da se vratite u prošlost. To znači da prisustvujete školskim okupljanjima, vratite se u svoj omiljeni kafić i dođete do ljudi koje ste nekada poznavali, čak i ako nikada ranije niste izlazili sa njima. Ako ste već u ljubavnoj vezi, postojaće više harmonije između vas dvoje i bićete bolje sinhronizovani. Čak i ako vaši ciljevi nisu potpuno isti, Zmije, životno putovanje vas oboje vodi u istom opštem pravcu. Takođe će postojati i više podrške između vas dvoje. Početkom maja 2024. neki spoljnašnji izazovi mogli bi da zbliže vas i vašeg partnera. Možete se udružiti da biste pomogli nekom članu porodice ili prijatelju u nevolji. Ako tražite ljubav, moglo bi da vas privuče više osoba. Ovo bi vas moglo navesti da razmišljate o tome da li biste trebali pustiti jednu osobu, da biste jurili drugu. Otprilike početkom oktobra 2024. vi i vaš partner biste mogli ozbiljno razgovarati o budućnosti. u ovom periodu moćićete uskladiti svoje misli o finansijskim pitanjima, kao što su štednja za kupovinu nekretnine ili planiranje preseljenja u narednih nekoliko godina. Ukoliko ste u novoj vezi, Zmije, ovo može biti izazovan period, dok učite da se prilagođavate specifičnim potrebama i željama jedno drugoga.

Porodica i prijatelji

Postoji pozitivna energija kada su u pitanju prijatelji i porodica tokom godine drevnog Zmaja. Ove godine možete biti veoma bliski sa ljudima. Kao da se oslanjate jedni na druge, intuitivno znajući kada nekom bliskom treba pomoć. Ali, ovo je takođe dobar trenutak da zajedno planirate i vizualizujete sjajnu budućnost. Ove godine, Zmije, možete inspirisati jedni druge. Kada je u pitanju porodica, možda će biti govora o selidbi ove godine, ali verovatno ćete ostati tu gde jeste. Ali, to znači da možete napraviti neke manje renovacije. Ukoliko ste samac, možda ćete promeniti cimere, a možda i dobiti više od jednog ljubimca ove godine. Kada su u pitanju prijateljstva, mogli biste se ponovo povezati sa nekim ljudima iz vaše prošlosti. Možda ćete se sresti sa nekim koga niste videli još od školskih dana. Prijatelj bi mogao da se vrati da živi u vašem komšiluku i sada se možete često viđati. Početkom juna, član porodice bi mogao dobiti neko važno priznanje. Mogli bi da osvoje nagradu, objave knjigu, budu na TV-u ili osvoje veliku nagradu. Zmije, proslava bi mogla da usledi, a vi biste mogli biti domaćin tog događaja. Krajem decembra 2024. možda ćete se okupiti sa nekoliko članova porodice i prijatelja da razmislite o zajedničkoj investiciji ili poslu. Možda udružite svoj novac i iskoristite svoje veštine da preuzmete proračunati rizik.

Posao

Najveći izazov sa kojim se pripadnici vašeg znaka mogu suočiti u svojoj karijeri tokom godine drvenog Zmaja je dosada. Vaša pozicija može biti sigurna, a vaša kompanija možda posluje glatko, ali možda žudite za nečim više. Ove godine, Zmije, važno je definisati kako izgleda posao koji vas ispunjava, i tada ćete moći da se usmerite u tom pravcu. Kako se približavate početku aprila 2024, mogla bi vam se ukazati nova uzbudljiva prilika. Ako je ovo povezano sa vašim poslovanjem, možda je reč o porudžbini koja je veća nego što možete da ispunite. Ili bi to mogla biti prilika za posao koja uključuje putovanje ili rad u udaljenoj kancelariji. Krajem septembra 2024. možda ćete biti pozvani da preuzmete vođstvo. Ovo bi moglo da podrazumeva vođenje sastanaka kompanije ili nadgledanje značajnog projekta. Imaćete više odgovornosti, a možda ćete morati i da radite više nego obično. Zmije, ovo je vaše vreme da zablistate i pokažete svoje sposobnosti.

Novac

Pripadnici vašeg znaka imaće obećavajuće finansijske prilike u godini drvenog Zmaja ukoliko se drže poznate teritorije i pouzdanih izvora prihoda. Iako svet možda navija za najnovije i najveće mogućnosti ulaganja, bilo bi mudro da budete oprezni. Zmije, ove godine možete pronaći potecijalne dobitke sa niskim rizikom. Početkom juna 2024. mogla bi vam se ukazati fantastična finansijska prilika. Ovo bi moglo preplaviti vašu maštu mogućnostima. Međutim, važno je da se ne upustite u ovaj poduhvat sami. Pronađite nekoga ko ima iskustva sa ovom specifičnom vrstom ulaganja ili posla, ko vas može uputiti u taj proces. Početkom oktobra 2024. budite oprezni u pogledu mogućnosti ulaganja koje dolaze sa značajnim kamatama. Uz dovoljno vremenai istraživanja, možete otkriti metode zarađivanja novca koje uspostavljaju dobar balans između sigurnosti i povrata. Potražite nove investicije koje prate tradicionalne pristupe, a ne tradicionalne investicije predstavljene na nov način.

Ostali znaci

Image

Pacov

Image

Bivo

Image

Tigar

Image

Zec

Image

Zmaj

Image

Zmija

Image

Konj

Image

Koza

Image

Majmun

Image

Petao

Image

Pas

Image

Svinja

Zmije

Kineski horoskopski znaci
Proverite i ostale znake kineskog horoskopa

Kineski kalendar
Pogledajte elemente u kineskom kalendaru

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Zmije

Mudra i često misteriozna zmija je šesti znak kineskog zodijaka. Oni su fizički upečatljivi i često imaju divan osećaj za lični stil. Zmije su nezavisne osobe koje prate svoj put, bez obzira šta drugi misle o tome. Zmije...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.