Škorpije - Mesečni Ljubavni Horoskop

Image

Ukoliko ste sami:

Znate da seks nije takmičenje, zar ne, Škorpije? Jer, dok vaš strastveni suvladar Mars bude udružen sa odlučnim Jarcem početkom ovog meseca, zaista se čini kao da beležite rezultate. Ne brinite. Vi ste pobednik, bez obzira na to sa koliko ljudi podelite krevet. Međutim, kada se Mars preseli u humanitarnu Vodoliju 12. februara, seks vam neće biti toliko na umu koliko to da učinite svet boljim mestom. Sada ćete se sa ljudima povezivati više na platonskom nivou, te čak i ako se jave varnice između vas i atraktivnog stranca, verovatno ćete ovu osobu zadržati na nivou prijatelja. Barem za sada. Intenzivan susret Venere i Marsa u znaku Vodolije 21. feburara stvara komplikovanu dinamiku između vas i nekoga koga pokušavate bolje da upoznate. Iščekivanje je uzbudljivo, ali ukoliko se previše poigravate i zamajavate, to može pokvariti raspoloženje. Nažalost, transparentnost nije uvek prioritet kada je u pitanju ovaj aspekt.

Za parove:

Bićete izuzetno fokusirani na intenzivna seksualna iskustva početkom meseca, dok je vaš dominantni suvladar Mars udružen sa vrednim Jarcem. Ne kažemo da na seks gledate kao na posao, Škorpije, ali mu definitivno pristupate sa namerom da svoj zadatak odradite odlično! Dvanaestog, Mars prelazi u vazdušni znak Vodolije, kada vaša veza može poprimiti platonski zaokret. Ukoliko budete emocionalno i fizički udaljeni jedno od drugog, to može zahtevati malo privikavanja, ali postoje i neke prednosti ovog tranzita koji traži slobodu. Kao, na primer, da se nećete osećati usamljeno dok ste razdvojeni. 21. februar donosi agresivan susret Venere i Marsa koji vas podseća da seks nije jedini izduvni ventil za strast koju osećate. Zašto se ne biste zajedno sa partnerom bavili fizičkim aktivnostima i hobijima, poput kuglanja ili biciklizma? Uživaćete ukoliko budete zajedno provodili neko vreme na otvorenom.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Škorpije

Škorpija mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Škorpije

Škorpija mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Škorpije

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Škorpije

Pod kontrolom, dobar eksterijer duboko utiče na škorpije. Strastven, prodoran i odlučan istraživaće sve dok ne dođe do istine. Možda neće puno izražavati I pokazivati emocije, ali budite sigurni da se ispod površine dešavaju...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.