Škorpije - Mesečni Ljubavni Horoskop

Image

Ukoliko ste sami:

Ako ste spremni da se skrasite i/ili aktivno tražite dugoročnog partnera, osobine poput lojalnosti, poštenja i pouzdanosti biće visoko na vašoj listi prioriteta kada vaš moćni vladar Mars uđe u znak Bika, počevši od 8. juna. Iako vam se drugi ljudi mogu činiti privlačnima, stvarno ne možete sebe zamisliti sa nekim ko nema sve ove osobine. Jedanaestog juna, stresan kvadrat između vaše dve vladajuće planete, Marsa i Plutona, dovodi do preispitivanja sebe i motiva drugih ljudi. Pokušajte da ne donosite važne odluke tokom ove zbunjujuće energije, posebno ukoliko vam neko postavi ultimatum. Ne volite da vam se govori šta da radite, posebno sada. Dvadest i devetog juna, učitelj Saturn okreće se retrogradno dok je u emocionalno intenzivnim Ribama, uzrokujući da se osvrnete na neke od svojih većih žaljenja sa tugom, možda čak i osećajem beznađa. Ponovo ćete voleti, ali možda će vam trebati malo vremena. Nemojte biti prestrogi prema sebi, Škorpije. Tada niste znali ono što znate sada.

Za parove:

Čak i ako već stojite na relativno čvrstim osnovama, postojaće povećana želja za stabilnošću i sigurnošću dok vaš moćni vladar Mars ulazi u stabilno polje Bika, 8. juna. Kao i uvek, efikasna komunikacija biće ključ za rešavanje većine problema u ovom periodu. Ako nešto ne biste rekli svom partneru u lice, Škorpije, nemojte to govoriti ni iza njihovih leđa. Izazovni kvadrat Marsa i Plutona 11. juna dovodi vaše vladajuće planete u sukob, proizvodeći intenzivne emocije poput posesivnosti, ljubomore i drugih problema s kontrolom. Iako se ove mračne tendencije mogu manifestovati u oboma, vi ste po prirodi manipulativniji. Pronađite zdrav način da izbacite svoje frustracije. Saturnov retrogradni ciklus počinje dok je ova planeta učenja u razumevajućim Ribama 29. juna, dajući vam priliku da se osvrnete na najvažnije lekcije u vašoj vezi. Rast je suštinski u svakoj vezi, a sa njime dolazi i sposobnost da priznate da niste znali sve na početku. Taj deo je težak za vas, ali izvodljiv kada ostavite ego po strani.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Škorpije

Škorpija mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Škorpije

Škorpija mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Škorpije

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Škorpije

Pod kontrolom, dobar eksterijer duboko utiče na škorpije. Strastven, prodoran i odlučan istraživaće sve dok ne dođe do istine. Možda neće puno izražavati I pokazivati emocije, ali budite sigurni da se ispod površine dešavaju...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.