Lavovi - Mesečni Horoskop

Image

Mart počinje snažno, Lavovi, dok Sunce u Ribama unosi toplinu u vašu osmu kuću transformacije i intimnosti. Dublje istine sada izbijaju na površinu kako biste mogli da pokrenete važne i uticajne pozitivne promene u svom životu. Nova saznanja biće vam intrigantna kada Merkur 9. marta uđe u strastvenog Ovna, aktivirajući vašu devetu kuću ekspanzije. Ispričati svoju priču je hrabar čin koji vodi do veće povezanosti sa drugima. Vaše veštine samoizražavanja biće naglašene tokom mladog Meseca u Ribama desetog, što vam pomaže da svoje želje usidrite i u materijalnom carstvu. Kada primamljiva Venera sledećeg dana uđe u znak Riba, osećaćete se namagnetisano i snalažljivo.

A, kada Sunce 19. marta pređe u Ovna željnog uzbuđenja, bićete spremni za avanturu. Kada je vaša deveta kuća putovanja i rasta aktivirana, vreme je da se zabavite! Sa svakim novim iskustvom stičete mudrost koja vas pokreće napred. Ovo je odlično vreme da se povučete kako biste radili na duhovnim aspektima ili naučite nešto novo. Energija slobodnog duha koja živi u vama se sada budi i kao rezultat otkrivate uzbudljive stvari o sebi i svetu oko sebe. Mogli biste se naći i u liderskoj ulozi kao vodič, pisac ili govornik. Međutim, izbegavajte opsesivnoi ishitreno ponašanje kada Mars upliva u Ribe 22. marta, naglašavajući vaše strasti.

Važni razgovori će se odvijati tokom lunarnog pomračenja u znaku Vage 25. marta, osvetljavajući vašu treću kuću komunikacije. Kako informacije pristižu, ne zaboravite da odvojite vreme da vam se one slegnu, te da obradite i saberete svoje misli. Vaš način razmišljanja se razvija, baš kao i vi! Trenutno ste feniks koji se diže iz pepela. Srećno ovog meseca, Lavovi!

Povoljni dani:

9, 19, 30

Dani izazova:

6, 22, 27

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Lavovi

Lav mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Lava

Lav mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Lava

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Lava

Svi su obavešteni kada moćni lav ulazi u centar pažnje. Dobar razlog za privlačnost je ključna reč za dramatičnog, kreativnog i društvenog lava. Vatrenom i samouverenom, lavu je izuzetno teško odoleti. Lav će doneti puno...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.