Lavovi - Mesečni Horoskop

Image

Mesec počinje s popularnošću, Lavovi, dok Merkur ulazi u Blizance 3. juna i aktivira vašu jedanaestu kuću prijateljstva. Vaši društveni krugovi se sada šire i bićete veoma traženi, ukoliko budete delili svoje velike vizije sa svetom. Mlad Mesec u Blizancima šestog juna može doneti uzbudljivu saradnju koja vas vodi na novi put.

Vaša pažnja biće usmerena na uticaj koji imate, kada Mars uđe u Bika 8. juna i aktivira vašu desetu kuću karijere. Stičete priznanje i imate veliki uticaj tokom ovog veoma značajnog perioda. Uskladite se sa svojom kosmičkom briljantnošću tako što ćete pokazati svetu svoje urođene talente!

Energija se menja kada Venera i Merkur uđu u Raka sedamnaestog i probude vašu dvanaestu kuću duhovnosti. Meditacija će vam pomoći da pretražite svoju dušu kako biste došli u kontakt sa svojim dubljim potrebama. Mogli biste se osećati osnaženi da komunicirate o neophodnom završetku ili okončanju starih situacija u kojima više ne želite da učestvujete.

Kada Sunce uđe u Raka 20. juna, mogli biste osetiti da je vreme za pauzu. Opuštajući odmor mogao bi vam pružiti regeneraciju koja vam je potrebna. Verujte svojoj intuiciji i brinite o svom mentalnom zdravlju. Ovo je savršeno vreme za vođenje dnevnika i duboku introspekciju.

Pun Mesec u Jarcu 21. juna osvetljava vašu šestu kuću služenja. Mogli biste se zateći kako prevazilazite nezdrave navike i optimizujete svoj radni tok. Lista „stvari koje je neophodno da uradim za sebe“ umesto standardne liste obaveza i zadataka mogla bi vam osloboditi neko vreme i eliminisati nepotreban pritisak za postizanje stvari. Negovanje sebe je lek.

Srećno ovog meseca, Lavovi!

Povoljni dani:

10, 20, 29

Dani izazova:

9, 19, 24

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Lavovi

Lav mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Lava

Lav mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Lava

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Lava

Svi su obavešteni kada moćni lav ulazi u centar pažnje. Dobar razlog za privlačnost je ključna reč za dramatičnog, kreativnog i društvenog lava. Vatrenom i samouverenom, lavu je izuzetno teško odoleti. Lav će doneti puno...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.