Vodolije - Mesečni Horoskop

Image

Jul počinje povezivanjem, Vodolije, jer Merkur ulazi u znak Lava 2. jula, te aktivira vašu sedmu kuću odnosa. Razgovori će sada biti značajniji i strastveniji. Stvorite harmoniju u svojim najbližim odnosima pristupajući svakoj interakciji sa toplinom.

Petog, mlad Mesec u Raku i vašoj šestoj kući zdravlja označava novi ciklus samoljublja i ličnog razvoja.

Luksuzna Venera takođe ulazi u znak Lava 11. jula i unosi energiju ljubavi u sve vaše odnose. Kada dozvolite svom srcu da vodi, možete privući konekcije i ljude koji su i inspirativni i podržavajući. Izražavanje zahvalnosti za svoje voljene podstiče istinsko poštovanje.

Dvadesetog, Mars ulazi u Blizance i aktivira vašu petu kuću kreativnosti, podstičući vas da se bavite hobijem ili projektom po pitanju kojeg ste strastveni. Vreme je da se povučete kada pun Mesec u Jarcu osvetli nebo 21. jula, ističući vašu dvanaestu kuću završetaka. Ovo je iskrena prilika da se nešto konačno stavi na počinak i da se zatvori neko poglavlje. Ukoliko osećate strepnju oko otpuštanja, zapamtite da time stvarate prostor za potpuno novi početak.

Sunce ulazi u Lava 22. jula i preusmerava vaš fokus na sporazume i saveze. Novi ugovor ili prilika bi mogli biti u pripremi. Kada je u pitanju ljubav, produbljujete svoje veze i provodite kvalitetno vreme sa drugima. Pratite ljubav i pustite da vas vodi!

Merkur ulazi u domen Device 25. jula i spušta se u vašu osmu kuću resursa. Iskoristite ovu energiju da organizujete finansije, otplatite dugove i radite ono u čemu ste najbolji.

Srećno ovog meseca, Vodolije!

Povoljni dani:

3, 12, 21

Dani izazova:

7, 14, 27

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Vodolije

Vodolija mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Vodolije

Vodolija mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Vodolije

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Vodolije

Vodolije se predstavljaju na dva načina: s jedne strane kao stidljivi i mirni, a sa druge strane mogu biti ekscentrični i energični. I u jednom i u drugom slučaju su duboki mislioci koji vole da pomažu drugim ljudima. Visoko intelektualan,...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.