Vodolije - Mesečni Horoskop

Image

Započinjete mesec u svojoj moći, Vodolije! Merkur ulazi u vaš znak 4. februara, dajući podsticaj vašim komunikacijama. Vaša prva kuća koja predstavlja vas i nove prilike je u potpunosti aktivirana. Izraziti sebe sada će biti lako, a mogu se voditi i prosvetljujući razgovori. Bićete spremni da se ponovo osmislite i postanete trendseter tokom mladog Meseca u vašem znaku, devetog. Uzbudljive manifestacije su vam sada na dohvat ruke!

Ne zaboravite da brinete o svom telu kada Mars takođe uđe u vaš znak i donese intenzitet 12. februara. Venera stiže u Vodoliju šesnaestog i inspiriše vas da pronađete lepotu u životu. Kao da ste namagnetisani, ljude će privlačiti vaša energija! Sa toliko samosvesti, pravo je vreme da svoje želje ostvarite kada Sunce uđe u spiritualne Ribe, osvetljavajući vašu drugu kuću vrednosti i stvaranja bogatstva, 18. februara.

Spremni ste da budete produktivni i odradite sav posao, dok takođe razumete vrednost pravljenja pauza kada god da vam je to potrebno. Vaše samopoštovanje biće naglašeno kada shvatite koliko ste zaista sposobni i budete imali empatije prema sebi.

Merkur ulazi u Ribe dvadeset i trećeg, pomažući vam da unesete maštovitost u svoj posao. Kreativnost vas sada vodi ka uspehu. Transformacija će biti ekspanzivna tokom punog Meseca u Devici koji osvetljava vašu osmu kuću ponovnog rođenja i intimnosti, 24. februara. Promena oslobađa. Kako se otkrivaju dublje istine, prevazići ćete beskorisne dinamike moći i iskoristiti svoju magiju.

Ponovo osmišljate sebe, što će vam pomoći da zakoračite na nove teritorije. Srećno ovog meseca, Vodolije!

Povoljni dani:

4, 9, 16

Dani izazova:

2, 14, 21

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Vodolije

Vodolija mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Vodolije

Vodolija mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Vodolije

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Vodolije

Vodolije se predstavljaju na dva načina: s jedne strane kao stidljivi i mirni, a sa druge strane mogu biti ekscentrični i energični. I u jednom i u drugom slučaju su duboki mislioci koji vole da pomažu drugim ljudima. Visoko intelektualan,...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.