Tigar - Mesečni Kineski horoskop

Image

Tigorvi, ovog meseca pronalazite ravnotežu.

Sreda, 5. jun, označava početak meseca Jang metalnog Konja, a zabava i romantika su u vašem rasporedu ovog meseca. Bićete veoma traženi, dok drugi priželjkuju vaše društvo i dodaju vas na svoje pozivnice. Možete proširiti svoj društveni krug upoznavanjem prijatelja svojih prijatelja ili ako se pridružite grupi koja vas povezuje sa mnogo ljudi sličnih razmišljanja i pogleda na svet.

Mladi Mesec je u četvrtak, 6. juna, a vaš fokus na tome kako se predstavljate svetu. Možda ćete razmišljati o promeni garderobe ili frizure. Možete biti veoma posvećeni i fizičkoj aktivnosti u ovom periodu. Sada ćete imati mnogo više energije, stoga možda unajmite ličnog trenera ili počnete da se pripremate za maraton.

Pun Mesec je u petak, 21. juna. Dodatni resursi i novac u vašem džepu sada mogu pomoći u smanjenju stresa. Možete dobiti iznenadni dobitak ili poklon u vidu novca. Možda ćete biti u iskušenju da ga potrošite na poklone i stvari koje su vam potrebne, ali bilo bi dobro da deo tog novca sačuvate za crne dane.

Ostali znaci

Image

Pacov

Image

Bivo

Image

Tigar

Image

Zec

Image

Zmaj

Image

Zmija

Image

Konj

Image

Koza

Image

Majmun

Image

Petao

Image

Pas

Image

Svinja

Tigrovi

Kineski horoskopski znaci
Proverite i ostale znake kineskog horoskopa

Kineski kalendar
Pogledajte elemente u kineskom kalendaru

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Tigrovi

Energičan i uzbudljiv tigar je treći znak kineskog zodijaka. Komplikovani tigrovi će Vas pustiti da pogađate. Živahni su, ljubazni, velikodušni i zabavni. Takođe mogu da budu samovoljni, nezavisni, impulsivni, sujetni i ponekad...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.