Ovnovi - Mesečni Poslovni Horoskop

Image

Ovnovi, ovog meseca uviđate svoju vrednost.

Jupiter u Blizancima ulazi u trigon sa Plutonom u Vodoliji 2. juna, kada će umrežavanje biti krucijalno. Čak i slučajno poznanstvo moglo bi da vam donese sjajnu priliku. Obratite se ljudima elektronskim putem ili lično i napravite listu perspektivnih kontakata. Dogovor koji će pasati i jednoj u drugoj strani mogao bi biti neizbežan.

Šestog je mlad Mesec u Blizancima, kada tražite nove načine za komuniciranje svojih ideja ili povećanje prodaje. Isprobajte neke inovativne opcije, testirajući svoj materijal sa ljubaznim kolegama i omiljenim kupcima. Vaša sposobnost da prodate proizvod, uslugu ili sebe sada se poboljšava.

A 21. jun donosi nam pun Mesec u Jarcu, kada je moguće dostignuće ili prekretnica. Možete dobiti priznanje na svom poslu ili dobiti ponudu za posao. Ukoliko imate sopstveni biznis, možda ćete dobiti nagradu ili postići važan prodajni cilj.

Dvadeset i devetog, Saturn se okreće retrogradno dok je u Ribama. U ovom periodu, možda ćete se pitati šta vaša karijera čini za vas na duhovnom nivou. Ne mešajte svakodnevne, rutinske zadatke sa onime što možda učite na ovaj način o životu. Prodavac uči da se poveže sa ljudima. Kancelarijski radnik uči kako da organizuje resurse. Sve ima svoje blagodati. 

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Ovnovi

Ovan mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Ovna

Ovan mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Ovna

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Ovna

Kao prvi znak u zodijaku, prisustvo ovna gotovo uvek označava početak nečega energičnog i burnog. Ne postoji puno stvari koje mogu da zaustave ovaj znak. Osobe rođene u znaku ovna konstantno su željne dinamike, brzine ...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.