Ovnovi - Mesečni Poslovni Horoskop

Image

Ovog meseca vaš način razmišljanja biće veoma važan. Jupiter u Biku pravi polukvadrat sa Neptunom u Ribama, 3. marta. Ovnovi, nešto tada možda izgleda previše dobro da bi bilo istinito...i upravo je tako. Ne dozvolite da budete prevareni. Ovog datuma nemojte prebrzo ulaziti u nove poslovne dogovore, jer to možda neće biti ono što očekujete.

Desetog je mlad Mesec u Ribama, kada bi bilo dobro da razmislite o tome da poradite na svom načinu razmišljanja i stavu kako biste se oslobodili starih ograničavajućih uverenja i povećali svoju produktivnost. Negovanje ovakvih načina razmišljanja fokusiranih na rast i razvoj, zajedno sa spremnošću da uložite napor i trud koji je potreban, dovešće vas do uspeha. Možete pobediti sve nedaće - psihologijom.

Mars ulazi u znak Riba 22. marta, gde će ostati do 30. aprila. U ovom periodu imaćete više energije. Ovo je dobar trenutak za rad na projektima iza kulisa. Možda radite na specifikacijama i detaljima proizvoda koji planirate da plasirate ili nekim pozadinskim stvarima za svoj posao. Ovo je takođe dobar trenutak za izradu veb-sajta ili pisanje bizins plana.

Dvadeset i petog je pomračenje Meseca u Vagi, kada bi neko obećanje koje vam je dato moglo biti prekršeno. Poslovna prilika bi mogla da propadne jer neko prekršio svoj deo dogovora. Dobro bi bilo da tada budete fleksibilni i pronađete drugi izvor ili putanju za ostvarivanje ovog cilja.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Ovnovi

Ovan mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Ovna

Ovan mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Ovna

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Ovna

Kao prvi znak u zodijaku, prisustvo ovna gotovo uvek označava početak nečega energičnog i burnog. Ne postoji puno stvari koje mogu da zaustave ovaj znak. Osobe rođene u znaku ovna konstantno su željne dinamike, brzine ...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.