Lavovi - Mesečni Poslovni Horoskop

Image

Lavovi, ovog meseca, uspeh vam stiže u susret.

Jupiter u Blizancima pravi trigon s Plutonom u Vodoliji 2. juna, kada bi neki novi kontakt mogao biti mnogo značajniji nego što ste očekivali. Neko koga poznajete ima dobre konekcije ili vam može pokazati kako da maksimalno iskoristite svoja poznanstva i kontakte.

Šestog juna, mlad Mesec je u Blizancima. Lavovi, bez obzira na to kakve stavove imate prema tehnologiji, ona vam može biti veoma korisna, posebno sada. Postoji mnogo opcija i ljudi koji će vam pomoći da se uhvatite u koštac s novim tehnologijama. Možda razmišljate o potpunom automatizovanju određenih procesa ili pronalaženju virtuelnog asistenta koji živi na drugom kraju sveta.

Pun Mesec u Jarcu je 21. juna, kada ćete biti u toku - fokusirani i u stanju da obavljate zadatke, precrtavajući ih sa svoje liste jedan po jedan. Ovo je povoljan period za rešavanje stvari koje ste odlagali.

Dvadeset i devetog juna, Saturn se okreće retrogradno dok je u Ribama. Bilo bi dobro da tada pregledate svoje dugoročne investicije od A do Š. Odvojite vreme koje vam je potrebno da istražite da li su ovo prave investicije za vas, kao i koje vrste naknada plaćate za finansijske usluge.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Lavovi

Lav mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Lava

Lav mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Lava

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Lava

Kao prvi znak u zodijaku, prisustvo ovna gotovo uvek označava početak nečega energičnog i burnog. Ne postoji puno stvari koje mogu da zaustave ovaj znak. Osobe rođene u znaku ovna konstantno su željne dinamike, brzine ...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.