Lavovi - Mesečni Poslovni Horoskop

Image

Lavovi, ovog meseca otvoriće vam se mogućnosti. U Vodoliji je 9. februara mlad Mesec, kada će neko biti voljan da sarađuje sa vama. Pokušajte da budete strpljivi i pokažite ovoj osobi kako radite, te bi ona mogla postati vaš dragoceni adut u budućnosti.

Mars se udružuje sa Plutonom u Vodoliji trinaestog, kada biste mogli upoznati nekoga ko je prilično uticajan u vašoj industriji. Možda ćete se naći u poziciji da tražite uslugu, a ova osoba bi mogla da vam otvori vrata. 24. februara je pun Mesec u Devici.

Lavovi, obraćanje pažnje na svoje finansije sada će vam pomoći da kasnije povećate svoje prihode. Možda ćete moći da uštedite mnogo novca na naknadama ili uklanjanjem aplikacija koje vam nisu potrebne, a plaćate ih. Čak i ako imate profesionalca koji se bavi vašim finansijama, bila bi dobra ideja da ih i sami prečešljate.

Mars u Vodoliji pravi kvadrat sa Jupiterom u Biku dvadeset i sedmog. Tada ćete možda dobiti povoljno obaveštenje od osobe na visokoj lestvici u vašoj kompaniji. Mogli biste dobiti sjajnu recenziju od kupca koja će stići sve do generalnog direktora. Ukoliko ste spremni da se penjete na korporativnoj lestvici, neko bi vam u tome sada mogao pomoći.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Lavovi

Lav mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Lava

Lav mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Lava

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Lava

Kao prvi znak u zodijaku, prisustvo ovna gotovo uvek označava početak nečega energičnog i burnog. Ne postoji puno stvari koje mogu da zaustave ovaj znak. Osobe rođene u znaku ovna konstantno su željne dinamike, brzine ...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.