Rakovi - Godišnji Ljubavni Horoskop

Image

Zaljubljeni parovi

Imati nekog posebnog u svom životu je važno za većinu emocionalnih, vodenih znakova poput vas, Rakovi, te iako u slobodi ima nešto primamljivo, samački život vam verovatno neće nedostajati 2024. godine. Dokle god se trudite da održite iskru između vas i vašeg partnera živom ove godine, vaše partnerstvo će napredovati.

Saturn ove godine utiče na vašu kuću istraživanja i znanja, tako da ćete konačno izaći iz svoje ljušture i imati više avantura nego inače, što je odlično za vašu vezu! Ako ste sa vatrenim ili vazdušnim znakom, vaš partner će sigurno veoma rado prihvatiti i obožavati ovu novu verziju vas! Partnerima u zemljanim i vodenim znakovima će možda biti teže da prihvate vašu promenu stava, ali kada to učine, bićete vas dvoje protiv sveta.

Ne postoji ograničenje za ono što možete da uradite, naučite ili postignete zajedno kada radite kao skladan tim. Položaj Meseca snažno utiče na vašu vezu ove godine, a kada on bude pun u ozbiljnom Jarcu i vašoj sedmoj kući partnerstva krajem juna, na umu će vam biti posvećenost i sigurnost.

Uveriti se da vaš partner zna koliko ste mu posvećeni sada će vam biti prioritet, što bi moglo da znači da ćete da se verite, imate ceremoniju posvećenosti ili dati sve od sebe za vašu godišnjicu da iznenadite svoju drugu polovinu. Pronalaženje velikih i malih načina da jedno drugome date do znanja koliko značite jedno drugom može napraviti veliku razliku tokom ove lunacije.

Pregovori i kompromis imaće najveći prioritet kada Sunce bude provodilo vreme u Vagi fokusiranoj na partnerstvo u vašoj kući doma i porodice, od kraja septembra do kraja oktobra, naglašavajući koliko je važno da budete otvorenog uma i gledate stvari iz perspektive jedno drugoga kad god je to moguće.

Ukoliko vaše parterstvo uključuje i decu, pobrinite se da vaš dom bude bezbedno mesto za sve da izraze svoja osećanja u okruženju punom ljubavi i bez osude.

U potrazi za ljubavi

Može li pažljiv, negujući Rak ove godine biti srećan i ispunjen kao samac? Naravno! Ali, iako to što ste sami ima svojih fantastičnih trenutaka i prednosti, ipak, duboko u sebi verovatno ste spremni za partnerstvo, da budemo iskreni. To ne znači da nećete imati svoj deo magije, počevši od Saturnovih putovanja kroz kreativne Ribe.

Što budete maštovitiji u vezi sa svojim ljubavnim životom to će on biti bolji, a uključivanje stvari kao što su umetnost, duhovnost i astrologija u jednačinu će vas spojiti sa istomišljenicima, sa kojima imate mnogo toga zajedničkog. Biti otvoren za mogućnosti koje ljubav nudi može vam ove godine potpuno promeniti život, Rakovi.

Strastveni Mars će dobar deo januara i februara provesti u ozbiljnom, ambicioznom Jarcu u vašoj kući partnerstava, dajući vam samopouzdanje i želju da sa snagom i odlučnošću idete za onime što želite i onom osobom koju želite. Napravite plan i samo napred!

Mogao bi da postoji neko ko navija da ne uspete u svojim namerama, što je razlog više da ovoj osobi pokažete da greši. Mnogo toga će vam se dešavati tokom ovog tranzita, a ovo je takođe dobar trenutak da privučete nekoga ko želi iste stvari kao i vi u budućnosti (porodicu, sličnu karijeru, itd.).

Pun Mesec i pomračenje Meseca u osetljivim Ribama i vašoj kući ekspanzije stižu na jesen, stvarajući neke zanimljive romantične prilike. Ovo je sjajan trenutak da završite vezu iz prošlosti, jer čak i ako ne deluje tako, držati se osećanja prema bivšem partneru može vas sprečiti da pronađete nekoga novog u budućnosti.

Ova puna lunacija je savršena da se rešite ovog prtljaga kako biste mogli da nastavite da se osećate laganije, osveženije i spremni za nešto (i nekoga) novo(g).

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Rakovi

Rak godišnji horoskop
Pročitajte i godišnji horoskop za rođene u znaku Raka

Rak godišnji Poslovni horoskop
Pročitajte i godišnji Poslovni horoskop za rođene u znaku Raka

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Raka

Duboko intuitivan i sentimentalan, rak može biti jedan od najizazovnijih znakova zodijaka za upoznavanje. Emocije raka su izuzetno jake, a kada je reč o porodici i kući ništa im nije važnije. Saosećajan i empatičan, rak je veoma...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.