Zec - Mesečni Kineski horoskop

Image

Zečevi, ovog meseca dobijate priznanje.

Sreda, 5. jun, označava početak meseca Jang metalnog Konja. Možete se osećati razapeto na više strana. Mnogo toga će se dešavati u vašem društvenom i poslovnom životu što bi vas moglo odvlačiti od kuće. Istovremeno, boravak kod kuće mogao bi vam biti jedna od omiljenih stvari tokom narednih nekoliko nedelja. Moraćete doneti neke odluke i pokušati pronaći ravnotežu u svojim aktivnostima.

Mladi Mesec je u četvrtak, 6. juna, kada drugi ljudi primećuju vašu izuzetno preciznu intuiciju. Čini se da imate uvid u druge ljude i ono što će se desiti. Znate ko zove pre nego što pogledate telefon. Čitate emocije i misli drugih ljudi. Ako radite u duhovnoj profesiji, mogli biste biti posebno empatični u ovom periodu.

Pun Mesec je u petak, 21. juna. U ovom trenutku osećaćete stvari veoma duboko. Da biste dobili razumevanje od drugih koje želite i zaslužujete, budite spremni da im to i saopštite. To može podrazumevati razgovor sa vašim romantičnim partnerom, poslovnim saradnikom, prijateljima ili čak vašom decom. Recite im šta želite da čujete ili šta vas čini srećnim. Ovo bi moglo poboljšati vaše odnose.

Ostali znaci

Image

Pacov

Image

Bivo

Image

Tigar

Image

Zec

Image

Zmaj

Image

Zmija

Image

Konj

Image

Koza

Image

Majmun

Image

Petao

Image

Pas

Image

Svinja

Zečevi

Kineski horoskopski znaci
Proverite i ostale znake kineskog horoskopa

Kineski kalendar
Pogledajte elemente u kineskom kalendaru

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Zeca

Zec je četvrti znak kineskog zodijaka. Zečevi su u Kini znak dugovečnosti i smatraju se prirodno srećnim. Ovaj znak je blagosloven sa mnogo divnih i prefinjenih kvaliteta. Osobe rođene u znaku zeca su nežne, elegantne, saosećajne...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.