Zec - Mesečni Kineski horoskop

Image

Zečevi, mart označava novi početak. U utorak, 5. marta, počinje mesec Jin vatrenog Zeca, kao i vaša lunarna godina. Tokom naredne četiri nedelje, što više novih stvari uradite, to ćete imati više mogućnosti. Može vam se ukazati obilna žetva kasnije tokom godine. Ovo je dobar trenutak da se prijavite za novi posao ili istražujete nove karijerne pravce. Ovo je takođe odlično vreme za upoznavanje novih prijatelja, posebno nekoga za ljubavnu vezu.

Mlad Mesec je u nedelju, 10. marta, kada ćete verovatno biti veoma duhovni, te ići u crkvu ili sinagogu. Postoje mogućnosti da pronađete svoju zajednicu duhovnih ljudi ili odete na odmor koji ima religioznu ili metafizičku suštinu. Ovo je generalno period kada ćete se osećate prilično povezani sa višom silom i Univerzumom.

U ponedeljak, 25. marta je pomračenje Meseca. Zečevi, vi biste u ovom trenutku mogli da radite na svom domu. Ovo je dobro vreme za preuređenje doma ili premeštanje nameštaja prema feng šui-u za bolji protok energije. Sada će biti lakše pronaći ljude za popravke, ukoliko to bude potrebno, kao i novu nekretninu, ukoliko je to ono što tražite.

Ostali znaci

Image

Pacov

Image

Bivo

Image

Tigar

Image

Zec

Image

Zmaj

Image

Zmija

Image

Konj

Image

Koza

Image

Majmun

Image

Petao

Image

Pas

Image

Svinja

Zečevi

Kineski horoskopski znaci
Proverite i ostale znake kineskog horoskopa

Kineski kalendar
Pogledajte elemente u kineskom kalendaru

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Zeca

Zec je četvrti znak kineskog zodijaka. Zečevi su u Kini znak dugovečnosti i smatraju se prirodno srećnim. Ovaj znak je blagosloven sa mnogo divnih i prefinjenih kvaliteta. Osobe rođene u znaku zeca su nežne, elegantne, saosećajne...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.