Bikovi - Mesečni Ljubavni Horoskop

Image

Ukoliko ste sami:

Da li ste znali da su Bikovi poznati po svom umirujućem glasu? A 7. maja, mlad Mesec u vašoj samouverenoj prvoj kući pomaže vam da se izrazite na nepokolebljiv, samouveren način koji skreće veliku pažnju na vas. Sada je važno pronaći nekoga ko se slaže sa vašim suštinskim mišljenjima i stavovima. Petnaestog, vaš pouzdani znak takođe počinje da ugošćuje Merkur, kosmičkog glasnika, tako da ćete tada zaista misliti ono što kažete i govoriti ono što mislite. Potencijalni ljubavnici i partneri sa kojima u ovom periodu razgovarate možda nisu navikli da je neko toliko direktan i otvoren, ali će se naviknuti na to (i na kraju vas baš takve i zavoleti). Sunce je prolazilo kroz vaš znak prošlog meseca, ali 20. maja prelazi u Blizance, vazdušni znak koji je mnogo manje rezervisan od vas. Iskoristite njegovu fleksibilnost kako biste se otvorili novim iskustvima i različitim ljudima, Bikovi. Naredne nedelje mogu biti neverovatno značajne za otvaranje uma i širenje vidika.

Za parove:

Ovaj 7. maj donosi mlad Mesec u vašoj prvoj kući samoizražavanja, tako da ne oklevajte da budete glasni i jasni u razgovorima sa partnerom. Vaša mišljenja, osećanja i ideje su važni, a ovo je savršeno vreme da se one i čuju. Međutim, slušati je takođe važno, stoga obavezno ukažite svom partneru isto poštovanje koje i očekujete od njega. Vaš znak počinje da ugošćuje komunikativni Merkur petnaestog, tako da ćete tada biti veoma pažljivi sa svojim rečima. Vaše poruke biće kratke i jasne (uglavnom iz nužde), ali koliko god da je vaš raspored užurban, Bikovi, ipak uspevate da ubacite barem malu dozu romantike, što će vaš partner ceniti (i hvaliti se time prijateljima). 20. maja, Sunce napušta vaš zemljani znak za slobodoumne Blizance, što bi trebalo da olakša energiju koja okružuje vašu vezu i pomogne vam oboma da budete ležerniji nego obično. Takođe ćete biti i malo manje odlučni nego inače, ali samo zato što ćete sada imati više opcija. Biti manje konzervativan, za promenu, je ipak na neki način uzbudljivo, zar ne?

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Bikovi

Bik mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Bika

Bik mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Bika

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Bika

Snažan i pouzdan, bik je prvi kada dođe do ubiranja plodova vrednog rada. Ljubitelji su svega što je dobro i lepo i veoma često će biti okruženi materijalnim zadovoljstvima. Osobe rođene u znaku bika su veoma senzualne i taktilne....

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.