Bikovi - Mesečni Ljubavni Horoskop

Image

Ukoliko ste sami:

Vaša ljubazna vladarka Venera još uvek je u dosluhu sa vama srodnim zemljanim znakom Jarca početkom meseca, Bikovi, što znači da ste spremni da budete ozbiljni po pitanju ljubavi. Prevucite udesno na aplikacijama za upoznavanje samo na onim profilima koji odgovaraju vašoj energiji, koja trenutno traži od vas da se skrasite. Postoji bezbrižan trigon Venere i Urana 7. februara, kada ćete biti uzbuđeni zbog nekoga u svom životu ko se možda ne uklapa u vaše konvencionalne ili tradicionalne ideje o potencijalnom partneru koje ste imali do sada, što je zapravo pomalo uzbudljivo. Ukoliko ne izlazite često iz svoje zone komfora, ovo bi trebalo da bude zabavno! Šesnaestog, boginja ljubavi Venera ostavlja stoičkog Jarca za Vodoliju otvorenog uma, još više oslobađajući vaš um i telo. Ovaj eksperimentalni tranzit vas podseća da biti samac zapravo treba da bude zabavno. Stoga, kada da budete bezbrižni i dobro se provedete, ako ne sada? U ovom periodu, praktično će vam biti žao vaših venčanih ili zauzetih prijatelja.

Za parove:

Postoji ozbiljna energija između vaše vladarke Venere i zemljanog Jarca početkom meseca, koja će se razvijati svakim danom. Međutim, 7. februara, trigon Venere i Urana donosi dovoljno ludosti i zabave da vam omogući da udahete malo svežeg vazduha i povratite dozu bezbrižnosti i razigranosti koja vam je nedostajala. Šesnaestog, Venera prelazi u eksperimentalnu Vodoliju i podstiče vas da razmislite o nekim alternativnim načinima pristupanju ljubavi i romantičnim odnosima. Ne morate da pravite nikakve velike promene u ovom trenutku, Bikovi, ali sama volja da napravite korak dalje i odstupite od svog uobičajenog tradicionalnog mentaliteta je korak u pravom smeru. 24. februar donosi zabavan kvadrat Venere i Jupitera, ali loša strana ovog potencijalno razočaravajućeg aspekta je to kako ćete se osećati nakon što zabava prestane, te budete morali ponovo da se suočite sa realnošću. Možda bi bila dobra ideja da nađete zlatnu sredinu kada je u pitanju dobar provod, umesto da idete u ekstreme. Na taj način se nećete osećati potpuno uskraćeno i iscrpljeno, nakon što se period vašeg romantičnog “ludovanja” završi.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Bikovi

Bik mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Bika

Bik mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Bika

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Bika

Snažan i pouzdan, bik je prvi kada dođe do ubiranja plodova vrednog rada. Ljubitelji su svega što je dobro i lepo i veoma često će biti okruženi materijalnim zadovoljstvima. Osobe rođene u znaku bika su veoma senzualne i taktilne....

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.