Ribe - Godišnji Horoskop

Image

Drage introvertne Ribe, da li ste spremni da budete u centru pažnje 2024. godine? Pošto ambiciozni Saturn ove godine provodi vreme u vašoj prvoj kući, sve oči biće uprte u vas dok se vaše samopouzdanje povećava, a vi radite na tome da otkrijete ko ste zaista.

Malo zastrašujuće? Da! Međutim, nelagodnost i neprijatnost koju osećate može se isplatiti u vidu ličnog rasta i transformacije. Pored toga, vaš sanjivi vladar Neptun nastavlja da putuje kroz vašu prvu kuću tokom čitave godine, povećavajući vaše intuitivne sposobnosti.

Zalaženje u svoju podsvest putem snova, vizija i predosećanja ne samo da vam daje prednost u odnosu na konkurenciju u narednih dvanaest meseci, već takođe i priliku da se razvijate na zanimljive, alternativne načine.

Otvaranje karmičkim, duhovnim i eteričnim prosvetljenjima Univerzuma može učiniti ovu godinu zaista magičnom. Međutim, Neptun će biti retrogradan između početka jula i početka decembra, kada će vas realnost pogoditi poput tone cigli.

Vaša intuicija će i dalje biti istančana, ali možda neće moći da vas zaštiti od neprijatnosti koje ovaj oštar tranzit često otkriva.

Srećom, s obzirom da je ova godina vaša, a vaš fokus na sopstvenoj dobrobiti, trebalo bi da imate više resursa i sposobnosti da se nosite sa svim vrstama razočarenja koje mogu doneti loši planetarni tranziti.

Uvereni smo da ćete pronaći način da ostvarite svoje snove, čak i kada vam ono kroz šta prolazite izgleda kao noćna mora!

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Ribe

Ribe godišnji Ljubavni horoskop
Pročitajte i godišnji Ljubavni horoskop za rođene u znaku Ribe

Ribe godišnji Poslovni horoskop
Pročitajte i godišnji Poslovni horoskop za rođene u znaku Ribe

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Ribe

„Razumevanje“ je najbolja reč koja opisuje pripadnike ovog znaka. Ribe kao druželjubive često se nađu u društvu veoma različitih ljudi. Njihova spremnost da daju sebe u emotivnom smislu uklapa se u celu sliku razumevanja drugih...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.