Ovnovi - Godišnji Horoskop

Image

Saturn, naš kosmički profesor, ove godine posećuje prijemčive Ribe i vašu kuću saosećanja i žrtvovanja, Ovnovi, što znači da ćete za promenu (udahnite duboko!) morati da uzmete u obzir i druge ljude i njihova osećanja!

Očigledno je da imate nekog nedovršenog duhovnog posla kojim treba da se pozabavite 2024. godine, a vaši najveći izazovi dolaziće onda kada budete pokušali da razjasnite sve nerešene mentalne ili emocionalne probleme koji vas sputavaju.

Da bi vam pomogao u tome, vaš energetski znak je domaćin jednog od najmagičnijih trenutaka u godini, potpunog pomračenja Sunca tokom mladog Meseca početkom aprila, što je idealno vreme da izrazite svoje želje.

Ponosite se time što često dobijate ono što želite čistom upornošću, ali neke stvari se ne mogu ostvariti na silu. Stoga, zašto ne iskoristiti malo lunarne pomoći, kada za to imate već priliku?

Vaš aktivni vođa Mars pogađa pravo u centar kada se pridruži vašoj ekspresivnoj prvoj kući od početka maja do sredine juna, a vaše agresivne, takmičarske sposobnosti će tada biti na vrhuncu.

Vaša impresivna ambicija na kojoj vam mnogi zavide vas u ovom periodu tera da pojurite napred, i dok bi neki detalji mogli biti izgaženi usput tokom vašeg juriša, šira slika ostaće netaknuta.

Ranjeni iscelitelj Hiron ponovo putuje sa vašim moćnim znakom ove godine, pomažući vam da se uhvatite u koštac sa tim važnim ličnim problemima koje smo ranije spomenuli.

Stvari bi mogle postati malo komplikovane, ali ovaj tranzit koji promoviše isceljenje je ključni lekoviti melem za vaše duhovne i mentalne poteškoće.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Ovnovi

Ovan godišnji Ljubavni horoskop
Pročitajte i godišnji Ljubavni horoskop za rođene u znaku Ovna

Ovan godišnji Poslovni horoskop
Pročitajte i godišnji Poslovni horoskop za rođene u znaku Ovna

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Ovna

Kao prvi znak u zodijaku, prisustvo ovna gotovo uvek označava početak nečega energičnog i burnog. Ne postoji puno stvari koje mogu da zaustave ovaj znak. Osobe rođene u znaku ovna konstantno su željne dinamike, brzine ...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.