Blizanci - Godišnji Horoskop

Image

Vaš bistri um vam pomaže da smislite neke zanimljive ideje i koncepte ove godine, Blizanci, ali vaša sklonost tome da budete lako ometeni mogla bi zaseniti vaš uspeh. Srećom, ozbiljan, ambiciozan Saturn provodi ovu godinu u inspirativnim Ribama i vašoj kući karijere, naglašavajući vaše snove i težnje, ali dajući vam ujedno i fokus koji vam je potreban da ih pretvorite u stvarnost.

Saturn je strog, ali pošten učitelj, a vi možete iskoristiti njegovu odlučnu i doslednu energiju da se usredsredite na ono što je vam važno i uhvatite se u koštac sa svojim glavnim prioritetima.

Ovogodišnji retrogradni ciklusi Merkura vas će pogađati teže nego većinu drugih znakova (osim Device, kojom takođe vlada Merkur), zato označite ove datume u svom kalendaru kao potencijalna žarišta za nesporazume u komunikaciji, probleme sa tehnologijom i putovanjima: Od 1.–25. aprila u Ovnu, 4–28. avgusta u Lavu i Devici i 25. novembra–15. decembra u Strelcu.

Iako nećete moći da izbegnete da ne pravite nikakve planova za sve ove datume, bilo bi od pomoći da za svaki istražite alternativne opcije i imate plan B. Sudbonosni Jupiter prelazi u vaš svestrani znak krajem maja, gde će ostati sve do kraja godine.

Sa vašom prvom kućom ispunjenom ovom srećnom energijom, vaše samopouzdanje rašće kako se vaše zadovoljstvo bude povećavalo.

Međutim, ovo nije vreme da budete lenji! Iako može izgledati kao da je to to i da ste stigli gde treba, i dalje je važno da ostanete preduzimljivi tokom ovog sudbonosnog tranzita!

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Blizanci

Blizanci godišnji Ljubavni horoskop
Pročitajte i godišnji Ljubavni horoskop za rođene u znaku Blizanaca

Blizanci godišnji Poslovni horoskop
Pročitajte i godišnji Poslovni horoskop za rođene u znaku Blizanaca

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Blizanaca

Promenljivost je prava reč za ovaj dvostruki znak. Izražajan i oštrouman , blizanac predstavlja dve različite strane ličnosti i nikada nećete biti sigurni sa kojom ćete se suočiti. Sa jedne strane blizanac može biti društven,...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.