Blizanci - Mesečni Ljubavni Horoskop

Image

Ukoliko ste sami:

Imaćete samopouzdanja u vezi sa svojim izgledom i drugim kvalitetima kada oštroumni Merkur počne da provodi vreme u vašoj moćnoj prvoj kući, od 3. juna. Razgovori između vas i nekoga pred kime obično ostanete bez reči sada teku glatko, što olakšava prelazak na sledeći korak. Mlad Mesec u vašem društvenom znaku 6. juna podstiče vas da budete što aktivniji i proširite vest o tome koga ili šta tražite. Što više komunicirate s ljudima, lakše će biti uspostaviti konekcije koje mogu dovesti do vaše sledeće velike ljubavi. Pozitivne promene su na vidiku! Dvadeset i prvog juna, Mesec ulazi u svoju punu fazu dok je pod uticajem strogog Jarca, podstičući vas da postanete ozbiljniji u vezi sa svojom budućnošću. Što je prošlo, prošlo je, Blizanci, a previše razmišljanja o prošlosti može ometati napredak. Iskoristite ovu lunaciju da pronađete zaključak i mir u vezi sa prošlom vezom ili odnosim koji vam još uvek nanosi bol.

Za parove:

Novi počeci počinju da se formiraju dok vaš inteligentni vođa Merkur ulazi u vašu samouverenu prvu kuću, 3. juna. Sada ćete umeti jasno i efikasno da izrazite ono što vam je na umu, što pomaže vašoj vezi da pređe na sledeći nivo bez svađa ili nesporazuma. Novi emocionalni počeci obično se javljaju kada je mlad Mesec u vašem znaku, kao što je to slučaj šestog, što ovu lunaciju čini odličnim trenutkom da razmislite o svojim očekivanjima, potrebama i željama. Ovo je vreme ličnog rasta i razvoja, što može doneti i pozitivne promene u vašoj vezi. Vaše sopstvene nade i ciljevi su takođe važni. Bićete u nešto ozbiljnijem raspoloženju tokom punog Meseca u Jarcu dvadeset i prvog, stoga učinite sve što je potrebno da pokažete partneru da ste mu potpuno posvećeni. Ako niste bili pažljivi u poslednje vreme, moraćete da se potrudite da pokažete partneru da vam je vaša veza na prvom mestu. Možete ispovedati svoju ljubav koliko god želite, Blizanci, ali dok ne sprovedete nešto od onoga što ste pričali i obećavali u delo, to su, na kraju dana, samo reči.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Blizanci

Blizanci mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Blizanaca

Blizanci mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Blizanaca

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Blizanaca

Promenljivost je prava reč za ovaj dvostruki znak. Izražajan i oštrouman , blizanac predstavlja dve različite strane ličnosti i nikada nećete biti sigurni sa kojom ćete se suočiti. Sa jedne strane blizanac može biti društven,...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.