Blizanci - Mesečni Ljubavni Horoskop

Image

Ukoliko ste sami:

Vaš ljubavni život možda vam neće biti na umu početkom ovog meseca, jer se vaš briljantni vođa Merkur udružuje sa humanom Vodolijom 4. februara i stavlja vas u raspoloženje da učinite svet boljim mestom. Volontiranje na događajima koje podržavate i prisustvovanje humanitarnim aktivnostima su dobri načini da upoznate druge samce istomišljenike, ali to nije ono što vas motiviše da budete bolja osoba. Bićete suočeni sa teškim romantičnim dilemama tokom kvadrata Merkura i Jupitera 10. februara, ali nemojte biti previše grubi prema sebi. Vaša prirodna radoznalost će vam pomoći da pronađete odgovore koji su vam potrebni da nastavite dalje u pozitivnom svetlu, zato držite glavu gore. Merkur uranja u emocionalne dubine Riba 23. februara, ubrizgavajući saosećanje i razumevanje u vaš ljubavni život. Međutim, ovo nije dobar trenutak da budete naivni, Blizanci, jer bi vas neko sada zbog toga mogao lako iskoristiti.

Za parove:

Vaš glavni prioritet biće da pozitivno utičete na svet kada vaš vođa Merkur, koji poziva na razmišljanje, počne da provodi vreme sa humanitarnom Vodolijom 4. februara, tako da ćete zaista želeti da budete sa nekime ko vam pomaže da napravite promene na globalnom nivou. Ovo je sjajan trenutak da vi i vaš partner zajedno pronađete smislenu humanitarnu organizaciju koju zajedno možete podržati. Desetog, kvadrat Merkura i Jupitera predstavlja neke zanimljive izazove za vašu vezu, posebno ako ste do sada odlagali da svom partneru kažete nešto važno. Neće biti ništa manje teško otkriti partneru svoju tajnu kako vreme odmiče, Blizanci, stoga jednostavno samo završite sa time i saopštite šta imate. Možda će vaš partner imati više razumevanja nego što mislite. Bićete ste saosećajniji, pažljiviji partner kada se komunikativni Merkur 23. februara udruži sa Ribama koje su prepune razumevanja, stoga se potrudite da isključite dodatne distrakcije kada vam se partner obrati za podršku. Znamo da je primamljivo baciti pogled na svoj telefon da biste proverili da li imate poruka ili obaveštenja, ali vašem partneru bi mnogo značilo da mu sada posvetite svoju potpunu pažnju.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Blizanci

Blizanci mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Blizanaca

Blizanci mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Blizanaca

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Blizanaca

Promenljivost je prava reč za ovaj dvostruki znak. Izražajan i oštrouman , blizanac predstavlja dve različite strane ličnosti i nikada nećete biti sigurni sa kojom ćete se suočiti. Sa jedne strane blizanac može biti društven,...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.