Jarčevi - Mesečni Poslovni Horoskop

Image

Jarčevi, ovog meseca biće priliva novca. U Vodoliji je 9. februara mlad Mesec i verovatno ste finansijski krenuli u dobrom pravcu od samog početka meseca. Možda više vodite računa o svom novcu, pazite na svoju potrošnju i pronalazite dobre prilike za ulaganje. Mogli biste da ostvarite veće prihode, a vaš naporan trudi i rad će početi da se isplaćuje.

Mars se udružuje sa Plutonom u Vodoliji, trinaestog. U ovom periodu možda ćete biti veoma uzbuđeni zbog nekog ulaganja, ali to vam ne daje zeleno svetlo da budete neoprezni. Koristite svoj uobičajeni praktičan i pragmatičan pristup kada razmišljate o investicijama.

Februara 24. je pun Mesec u Devici, kada ćete možda ćete dobiti novi sertifikat ili neku vrstu državnog odobrenja ili licence. Ovo bi moglo biti podsticajno za vaš posao ili karijeru. Takođe biste mogli da dobijete priliku za razgovor za posao ili čak i ponudu.

Mars u Vodoliji pravi kvadrat sa Jupiterom u Biku dvadeset i sedmog, kada bi neka vaša kreativna ideja mogla da vas dovede do novca. Ovo može biti proizvod koji prodajete ili nešto što digitalno radite. Mogli biste osmisliti nešto što će postati izuzetno popularno, zato se pobrinite da sada zapisujete sve svoje ideje.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Jarčevi

Jarac mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Jarca

Jarac mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Jarca

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Jarca

Kada su u pitanju profesionalnost i tradicionalne vrednosti, jarac je prvi. Ovaj praktičan znak voli da se pozabavi životom na najkonvencionalniji način. Smatra se najozbiljnijim znakom zodijaka koji prirodno poseduje nezavisnost koja mu omogućava...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.