Jarčevi - Mesečni Poslovni Horoskop

Image

Ovog meseca je vaša pažnj na detaljima očigledna.

Jupiter u Blizancima 2. juna pravi trigon sa Plutonom u Vodoliji. Jarčevi, finansijsko izobilje je formula za vas danas. Možete iskoristiti napor da biste stvorili mnogo mogućnosti da zaradite više novca. To možete učiniti vežbanjem, angažovanjem pomoći ili korišćenjem tehnologije. Blizu ste napretka.

Šestog je mlad mesec u Blizancima. Jaračevi, ovo je period kada ste prilično zauzeti. Izazov je držati sve u redu, osim ako nemate neku vrstu sistema. Trebaće vam vremena da se naviknete na bilo koji sistem koji implementirate. Ovo je dobar trenutak da isprobate novu metodu i zaista se posvetite tome da ona funkcioniše.

Dvadeset i prvi jun donosi pun Mesec u vašem znaku. Jaračevi, vaša popularnost raste. Vaša reputacija je jaka i drugi prepoznaju vaš doprinos. Možda će vas cela kompanija primetiti zbog posla koji ste radili.

Dvadeset devetog juna Saturn se okreće retrogradno u Ribama. Jaračevi, možete promeniti način na koji komunicirate sa drugima. Budite pažljiviji sa svojim formulacijama, proučavanjem pregovora ili ažuriranjem svog CV-a. Nekoliko promena bi moglo da napravi bitnu razliku.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Jarčevi

Jarac mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Jarca

Jarac mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Jarca

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Jarca

Kada su u pitanju profesionalnost i tradicionalne vrednosti, jarac je prvi. Ovaj praktičan znak voli da se pozabavi životom na najkonvencionalniji način. Smatra se najozbiljnijim znakom zodijaka koji prirodno poseduje nezavisnost koja mu omogućava...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.