Vodolije - Mesečni Ljubavni Horoskop

Image

Ukoliko ste sami:

Vaš logički znak biće čuvar kapije kada se Pluton 2. maja okrene retrogradno, tako da ćete morati da se potrudite da biste emocionalno zagazili dublje. Ukoliko se trudite da se približite ljudima, ovo je idealno vreme za introspekciju, da biste shvatili zašto i šta možete da uradite da biste bili bolji u budućnosti. 13. maj donosi nam uravnoteženi susret između jarkog Sunca i vaše eksperimentalne matične planete u Biku, donoseći stabilnu vibraciju, ali to ne znači da ste spremni da odustanete od svojih buntovničkih sklonosti. Dok se ovaj fiksni tranzit bori da doda doslednost vašem ljubavnom životu, i dalje ste nekonvencionalni i netradicionalni kao i uvek. Definitivno ste jedinstveni, Vodolije. To je nešto što se nikada neće promeniti. Dobijate priliv vazdušne energije kada se Sunce preseli u prilagodljive Blizance 20. maja, stoga samo napred i dozvolite sebi da se potpuno prepustite onome oko čega (ili koga) ste toliko radoznali. Saznaćete mnogo o ljudima komunicirajući s njima, kako lično, tako i na društvenim mrežama, ali za sada ostanite opušteni. Do sočnih stvari možete doći kasnije.

Za parove:

Partnerstvo između regenerativnog retrogradnog Plutona i vašeg nekonvencionalnog znaka koji traži slobodu 2. maja znači da ćete tražiti da redefinišete svoju nezavisnost. Ponosite se time što ne radite stvari na način na koji ih svi drugi rade, a to uključuje i način na koji definišete svoju vezu. Kreativno razmišljanje vas vodi do zanimljivih zaključaka sa kojima se, nadamo se, vaš partner može složiti i prihvatiti ih. Postoji temeljna konekcija između prosvetljujućeg Sunca i vaše inovativne matične planete 13. maja, koja unosi ravnotežu u vaš ljubavni život. Ako ste radili na nekim ekstremnim idejama u poslednje vreme, ovaj aspekt vas podstiče da tražite zlatnu sredinua. Ljubav je, ipak, kompromis, zar ne? 20. maja Sunce ulazi u Blizance, a Venera čini isto tri dana kasnije, stvarajući prostor za otvorene diskusije. Čini se da je ceo ovaj mesec bio mesec davanja i uzimanja, ostavljajući vašu vezu da donekle lebdi u vazduhu, ni na nebu, ni na zemlji. Ovi fleksibilni tranziti vas podsećaju da se stvari uvek menjaju, a da ono što se dešava u jednom trenutku ne mora nužno da diktira sledeći. Niste toliko zaglavljeni kao što mislite, Vodolije.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Vodolije

Vodolija mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Vodolije

Vodolija mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Vodolije

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Vodolije

Vodolije se predstavljaju na dva načina: s jedne strane kao stidljivi i mirni, a sa druge strane mogu biti ekscentrični i energični. I u jednom i u drugom slučaju su duboki mislioci koji vole da pomažu drugim ljudima. Visoko intelektualan,...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.