Vodolije - Mesečni Ljubavni Horoskop

Image

Ukoliko ste sami:

Vaša ličnost zaista će zablistati kada ljubavna diva Venera 7. februara napravi trigon sa vašom neuobičajenom matičnom planetom Uranom i podstakne vas da pokažete svoje autentično, šašavo lice nekome koga tek upoznajete. Pustite teorije zavere, Vodolije! Ako ova osoba sada ne pobegne, to bi mogla biti „ona prava“! Od 12. februara, vaša prva kuća dočekuje moćan, aktivan Mars, dajući vam punu dozvolu da ostvarite svoje želje. Međutim, ono što želite može biti daleko od onoga što se smatra uobičajenim, te ćete stoga možda morati da potražite neka neobična mesta da biste pronašli ono što tražite. Korišćenje alternativnih aplikacija za upoznavanje sada može biti korisno. Vaš neobičan znak prestaje da utiče na Sunce kada Ribe preuzmu vlast 18. februara, što počinje da odaje idealističke, sanjive vibracije. Poprilično ćete biti van kontakta sa stvarnošću narednih mesec dana, što možda i nije loše kada vas emocije savladaju. Ne plašite se da prolijete suzu ili dve!

Za parove:

Osećaćete se dobro u svojoj koži početkom meseca, posebno dok ljubavna Venera pravi trigon sa vašom autentičnom matičnom planetom Uranom 7. februara i ističe najbolje delove vaše ličnosti. Vaš partner je sada ponosan što je sa nekim poput vas, Vodolije, a i vi se osećate isto. Vaša prva kuća novih početaka počinje da ugošćuje dinamičan, odlučan Mars dvanaestog, otvarajući vam vrata koja su bila zatvorena veći deo vaše veze. Koje su to stvari koje ste oduvek želeli da radite zajedno, a nikada niste uspeli? Uradite ih sada i ne prihvatajte “Ne” kao odgovor. Dok Sunce napušta vaš distanciran znak i udružuje se sa toplim, pažljivim Ribama 18. februara, to je kao da vam Univerzum daje dozvolu da se otvorite i budete ranjivi. Obično niste emotivni tip osobe, ali ako svom partneru date do znanja kako se osećate, to će vas još više zbližiti, što je uvek dobra stvar.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Vodolije

Vodolija mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Vodolije

Vodolija mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Vodolije

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Vodolije

Vodolije se predstavljaju na dva načina: s jedne strane kao stidljivi i mirni, a sa druge strane mogu biti ekscentrični i energični. I u jednom i u drugom slučaju su duboki mislioci koji vole da pomažu drugim ljudima. Visoko intelektualan,...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.