Vage - Mesečni Horoskop

Image

Maj počinje transformacijom, Vage, dok vas Sunce u Biku i vašoj osmoj kući ponovnog rođenja podstiče da prihvatite promenu. Neophodno je razmontirati stare strukture, tako da možete iskusiti više balansa. Osnažujući mlad Mesec u Biku 7. maja oživljava vaše manifestacije. Koristite svoju magiju!

Merkur prelazi u znak Bika petnaestog i pomaže vam da razjasnite svoje misaone obrasce. Imaćete mnogo koristi od toga ako organizujete svoje resurse i smislite plan za stvaranje veće finansijske stabilnosti. Razgovori o intimnosti i posvećenosti sa ljudima kojima verujete takođe vam mogu pomoći da produbite svoje odnose.

Sunce ulazi u Blizance 20. maja i širi vašu devetu kuću putovanja i znanja. Spremni ste da razvijate svoju duhovnost i istražujete uzbudljive avanture. Važno je da se oslobodite starih uverenja koja vas sputavaju. Obilje stiže kada se usmerite na optimizam i promenite ograničavajući način razmišljanja.

Pun Mesec u Strelcu stiže u vašu treću kuću komunikacije i informacija 23. maja. Kroz aktivno slušanje možete mnogo toga naučiti. Oslobodite se starih perspektiva da biste napravili prostora za nove ideje. Venera ulazi u Blizance istog dana, podstičući vas da slušate svoje više “ja” kako biste stvorili nove mogućnosti. U ovom periodu privlačiće vas ljudi koji vam mogu pomoći da dodatno otvorite svoj um.

Jupiter ulazi u Blizance 25. maja, te ćete tada biti željni da naučite nešto novo. Kako se vaše veštine razvijaju, ne zaboravite da podelite svoju mudrost sa drugima. Učenje od drugih je nagrađujuće i pomaže vam da širite svoje darove dalje.

Srećno ovog meseca, Vage!

Povoljni dani:

18, 20, 25

Dani izazova:

2, 11, 26

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Vage

Vaga mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Vage

Vaga mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Vage

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Vage

"Ja balansiram" je ključna rečenica za ovaj znak, kad dođe do toga da sve treba držati pod kontrolom, vaga preuzima glavnu ulogu.. Miroljubiv i pravičan, ovaj znak mrzi da bude sam. Partnerstvo je veoma važno za vagu, posebno ono...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.