Vage - Mesečni Horoskop

Image

Prigrlićete radost početkom ovog meseca, drage Vage! Merkur u kreativnoj Vodoliji donosi svoju energiju u vašu petu kuću zadovoljstva i samoizražavanja 4. februara, a vi ćete biti usklađeni sa onim što čini da se osećate dobro. Projekat po pitanju kojeg ste strastveni se razvija tokom progresivnog mladog Meseca u Vodoliji devetog, inspirišući vas da budete kreativni. Bićete puni vere i nade!

Istražite zabavne aktivnosti kada Mars uđe u Vodoliju 12. februara, ali vodite računa o tome da ne stavite previše pritiska na sebe. Kako Venera elegantno pređe u znak Vodolije, šesnaestog, vaša želja da budete u blizini ljudi koje volite rašće i osećaćete se posebno romantično. Od vas se traži da saosećate sa svojim umom, telom i dušom kada Sunce u Ribama osvetli vašu šestu kuću samoljublja i rada, 18. februara. Bićete protočniji ukoliko pronađete harmoniju i ravnotežu između privatnog i poslovnog života. Budite ljubazni i nežni prema sebi, dok delite svoje vrline sa svetom. Razvijte nove prakse i rituale koji se tiču nege i brige o sebi.

Maštoviti razgovori u vezi sa poslom mogu se voditi kada Merkur uđe u sanjive Ribe, dvadeset i trećeg. Mir ćete pronaći kroz staloženiji način razmišljanja. Bilo bi dobro da odvojite malo vremena za relaksaciju tokom punog Meseca u Devici, koji osvetljava vašu dvanaestu kuću odmora i završetaka, 24. februara. Povlačenje radi predaha sada je idealan lek. Vreme je da se jedan ciklus zatvori, kako biste mogli da prihvatite sledeću fazu svog života u svom punom sjaju.

Osećaćete se posebno magično ukoliko budete verovali svojoj intuiciji. Ovo je prijatan i produktivan period. Srećno ovog meseca, Vage!

Povoljni dani:

4, 9, 16

Dani izazova:

7, 14, 20

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Vage

Vaga mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Vage

Vaga mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Vage

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Vage

"Ja balansiram" je ključna rečenica za ovaj znak, kad dođe do toga da sve treba držati pod kontrolom, vaga preuzima glavnu ulogu.. Miroljubiv i pravičan, ovaj znak mrzi da bude sam. Partnerstvo je veoma važno za vagu, posebno ono...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.