Bivo - Mesečni Kineski horoskop

Image

Bivoli, ovog meseca stvarate trajne uspomene.

Sreda, 5. jun, označava početak meseca Jang metalnog Konja, te možete imati više energije tokom narednih nekoliko nedelja. Ovo dolazi u pravo vreme, jer možda nadoknađujete radne projekte, dok u isto vreme rešavate stvari koje se dešavaju kod kuće. Sada možete završiti važan projekat. Međutim, sva ova dodatna energija može vam oduzeti vreme za odmor i spavanje. Možda ćete morati da prioritizujete san ili ćete u suprotnom ostajati budni predugo.

Mladi Mesec je u četvrtak, 6. juna, kada ćete imati više finansijskih prilika nego što ste imali u poslednje vreme. Možete dobiti ponudu za posao. Prijatelj bi mogao razgovarati sa vama o pokretanju zajedničkog biznisa. Ako želite da prodate neke stvari, sada ćete moći lako da pronađete dosta kupaca.

Pun Mesec je u petak, 21. juna. Ovog datuma dobijate odgovore. Ovo je dobro vreme za podučavanje ili davanje privatnih časova. Ukoliko se nađete u situaciji da morate brzo da date tačan odgovor, bilo da ste na saslušanju ili igrate kviz, ovaj dan će vam informacije koje su vam potrebne biti dostupne.

Ostali znaci

Image

Pacov

Image

Bivo

Image

Tigar

Image

Zec

Image

Zmaj

Image

Zmija

Image

Konj

Image

Koza

Image

Majmun

Image

Petao

Image

Pas

Image

Svinja

Bivoli

Kineski horoskopski znaci
Proverite i ostale znake kineskog horoskopa

Kineski kalendar
Pogledajte elemente u kineskom kalendaru

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Bivola

Stabilan i pouzdan bivo je drugi znak kineskog zodijaka. Kada vam je potreban neko pouzdan, pozovite bivola. Ovi prizemni i senzibilni ljudi takođe poseduju veliko srce i uvek su spremni da pomognu. Bivo preferira utvrđene metode i redovne rutine....

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.