Bivo - Mesečni Kineski horoskop

Image

Bivoli, ovog meseca stvari napreduju. Mesec Jang vatrenog Tigra počinje u nedelju, 4. februara, što znači da ćete imati više finansijskih mogućnosti nego obično tokom naredne četiri nedelje. Ovo je dobar trenutak da proširite svoje razmišljanje kada je novac u pitanju. Sada možete ukloniti novčane blokade i uvideti nove načine za generisanje prihoda. Iako ste prirodno dobri sa novcem, ovo je odličan trenutak da pregledate svoj budžet i plan potrošnje. Sada biste takođe mogli dugoročno da investirate.

U petak, 9. februara je mlad Mesec koji označava početak godine drvenog Zmaja. Bivoli, mogli biste da napredujete na korporativnoj lestvici. U isto vreme kada vaša kompanija prolazi kroz promene, vi dobijate neku vrstu priznanja za svoj rad. Ovo bi vam moglo otvoriti novi put ka višoj poziciji. Sada takođe postoji i dobra energija za traženje novog posla. Možete imati razgovor za posao, pa čak možda i dobiti ponudu na licu mesta.

U subotu, 24. februara je pun Mesec i vreme je za zabavu. Romantika je u ovom trenutku moguća. Možda ćete upoznati nekoga od čijeg osmeha će vam srce zapevati. Ukoliko ste već u ljubavnoj vezi, možda ćete učiniti nešto da obnovite svoju posvećenost. Ovo je dobar period da se fokusirate jedno na drugo.

Ostali znaci

Image

Pacov

Image

Bivo

Image

Tigar

Image

Zec

Image

Zmaj

Image

Zmija

Image

Konj

Image

Koza

Image

Majmun

Image

Petao

Image

Pas

Image

Svinja

Bivoli

Kineski horoskopski znaci
Proverite i ostale znake kineskog horoskopa

Kineski kalendar
Pogledajte elemente u kineskom kalendaru

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Bivola

Stabilan i pouzdan bivo je drugi znak kineskog zodijaka. Kada vam je potreban neko pouzdan, pozovite bivola. Ovi prizemni i senzibilni ljudi takođe poseduju veliko srce i uvek su spremni da pomognu. Bivo preferira utvrđene metode i redovne rutine....

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.