Vage - Mesečni Poslovni Horoskop

Image

Vage, ovog meseca pomoć stiže u pravom trenutku. Jupiter u Biku pravi polukvadrat sa Neptunom u Ribama 3. marta, kada možete biti podložni tome da vas privuku sjajne stvari više nego ikada, te bi nešto moglo biti predstavljeno da deluje bolje nego što zaista jeste. Ovog datuma se čuvajte obmanjujućih reklama. Nije zlato sve što sija.

Desetog je mlad Mesec u Ribama. Vage, u ovom periodu možda dobijate novog kolegu ili zaposlenog. Tada ćete ih upoznavati i učiti kako da sarađujete. Dajte sebi vremena za ovaj proces, imajte strpljenja i možete izgraditi odličan radni odnos.

Mars ulazi u znak Riba 22. marta, gde će ostati sve do 30. aprila. Sada bi bilo dobro da se fokusirate na svoje sisteme rada - oni su trenutno važniji od vaših ciljeva. Ovo su navike i metode koje koristite svakodnevno koristite da biste postigli ono što želite. Iskoristite ovo vreme da postanete produktivniji.

Dvadeset i petog je pomračenje Meseca u Vagi, kada biste mogli biti veoma emotivni. Moguće je da ljudi traže od vas da vodite ili čak preuzmete odgovornost za nešto što zaista nije u vašoj nadležnosti. Ovog datuma biće važno da se zauzmete za sebe.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Vage

Vaga mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Vage

Vaga mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Vage

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Vage

"Ja balansiram" je ključna rečenica za ovaj znak, kad dođe do toga da sve treba držati pod kontrolom, vaga preuzima glavnu ulogu.. Miroljubiv i pravičan, ovaj znak mrzi da bude sam. Partnerstvo je veoma važno za vagu, posebno ono...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.