Vage - Mesečni Poslovni Horoskop

Image

Vage, ovog meseca ostavljate snažan utisak.

Jupiter u Blizancima pravi trigon sa Plutonom u Vodoliji 2. juna, kada novi poduhvat ide u pravom smeru. Sada ćete imati pristup novim ljudima i informacijama. Ovo će vam pomoći da donesete informisanu odluku o tome da li da nastavite dalje ili čekate sledeću priliku.

Šestog juna, postoji mladi Mesec u Blizancima, kada se možda bavite obrascima, aplikacijama ili zvaničnom dokumentacijom. Mogli bi postojati ugovori za potpisivanje i dozvole koje treba dobiti. Ovo je takođe dobro vreme za obnavljanje profesionalne licence, dobijanje sertifikata u vašoj oblasti rada ili organizovanje važne papirologije.

Dvadeset i prvog juna čeka nas pun Mesec u Jarcu. Vage, da biste dobili priznanje koje želite, morate biti viđeni. Nemojte čekati da drugi istaknu vaše vrline i uspešne radove. Sada se morate založiti i boriti za sebe. Ako to ne učinite, neko drugi bi mogao dobiti priznanje za ono što ste vi uradili.

Dvadeset i devetog juna, Saturn se okreće retrogradno u Ribama, a vi možda vraćate na sistem produktivnosti koji ste koristili u prošlosti. Ovo bi moglo biti nešto što je funkcionisalo za vas ranije, ali ste iz nekog razloga prestali da koristite. Sada možete ponovo steći ovu naviku i ponovo biti produktivni.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Vage

Vaga mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Vage

Vaga mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Vage

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Vage

"Ja balansiram" je ključna rečenica za ovaj znak, kad dođe do toga da sve treba držati pod kontrolom, vaga preuzima glavnu ulogu.. Miroljubiv i pravičan, ovaj znak mrzi da bude sam. Partnerstvo je veoma važno za vagu, posebno ono...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.