Vage - Godišnji Ljubavni Horoskop

Image

Zaljubljeni parovi

Moraćete da pređete preko površnog i zarontie u dublju emocionalnu teritoriju ako želite da učite i razvijate se na svom ljubavnom putu ove godine, Vage, ali kao znak koji predstavlja ravnotežu, verovatno ste već svesni da bi za svaki minut koji potrošite ulažući trud u nešto, trebalo da postoji jednaka količina vremena za oslobađanje od stresa i druženje sa partnerom.

Vaš pravičan i pošten znak povezan je sa ravnotežom i odnosima, zato obavezno iskoristite prednost mladog Meseca praćenog pomračenjem Sunca u vašem znaku koji ne osuđuje početkom oktobra, koji smo ranije pomenuli. Ovaj opušten period vam omogućava da razumete odakle druga osoba polazi i može da dovede do kompromisa koji je trebalo da se napravi odavno.

Vaša savršena vibracija tokom ove lunacije bila bi da se svi slažu i mirno žive zajedno!

Različiti susreti boginje Venere pomažu da se poveća doza romantike u vašem partnerstvu ove godine, ali ćete za to možda morati da se potrudite više nego inače tokom njenog putovanja kroz praktičnu Devicu i vašu kuću intuicije tokom većeg dela avgusta.

Provođenje zajedničkog vremena trebalo bi da bude zabavno, ali što više obraćate pažnju na sadržaje drugih ljudi na društvenim mrežama, to ćete biti kritičniji prema onome što se dešava (ili ne dešava) između vas i vašeg partnera.

Verovatno preterujete, ali ako ne, vaša interpretacija vašeg dosadnog, monotonog ljubavnog života je verovatno usko povezana sa vašim neverovatno visokim standardima.

Od sada pa nadalje, pokušajte da se malo opustite i prestanite da upoređujete ono što imate sa drugim ljudima. Vage, vaša jedinstvenost je nešto čemu možete da se osmehnete.

U potrazi za ljubavi

Ako ove godine tražite malo uzbuđenja u svom ljubavnom životu, Vage, pun Mesec u ekstrovertnom Lavu željnom pažnje i vašoj kući prijateljstva krajem januara pokreće stvari uz veliki prasak!

Ova dramatična lunacija podstiče ljude da pričaju o vašem romantičnom životu, a možda će čak i vaši najbliži prijatelji otkiti nekome intimne detalje koje ste sa njima podelili u strogom poverenju, što će vas možda ostaviti šokiranima.

Iako ste možda želeli da se usredsredite na sebe, verovatno je da ovo nije vrsta pažnje koju ste tražili. Vaš prvi instinkt je da se osvetite, ali budite oprezni. Vaši pokušaji da gasite vatru vatrom mogu dovesti do toga da se opečete.

.Mogli biste imati priliku da platonsko prijateljstvo pretvorite u romansu početkom godine, jer dok Venera bude putovala kroz društvenu Vodoliju od kraja februara do početka marta, pojaviće se iskra tamo gde je ranije nije bilo.

Iako nećete biti striktno fokusirani na fizičku intimnost tokom ovog prozračnog tranzita, električna konekcija koju uspostavite sa nekim ne može se zanemariti.

Zašto se ne razgranati i eksperimentisati sa podizanjem prijateljstva na viši nivo? Ako stvari postanu čudne, uvek možete vratiti stvari na ono što su nekada bile, zar ne?

Početkom oktobra stiže mlad Mesec u vašem znaku fokusiranom na vezu, koji vam obnavlja nadu u dugoročnu ljubav do kraja godine. Ako je stabilna, monogamna, harmonična veza ono što tražite, ova lunarna energija puna nade pruža vibraciju „ti i ja zajedno protiv sveta“, koja će vas navesti da tražite „onog pravog“ ili „onu pravu“.

Biti sam je sasvim u redu, ali ukoliko ste tražili znak da biste trebali preuzeti kontrolu nad svojim ljubavnim životom i krenuti za onim što želite, stigao je.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Vage

Vaga godišnji horoskop
Pročitajte i godišnji horoskop za rođene u znaku Vage

Vaga godišnji Poslovni horoskop
Pročitajte i godišnji Poslovni horoskop za rođene u znaku Vage

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Vage

"Ja balansiram" je ključna rečenica za ovaj znak, kad dođe do toga da sve treba držati pod kontrolom, vaga preuzima glavnu ulogu.. Miroljubiv i pravičan, ovaj znak mrzi da bude sam. Partnerstvo je veoma važno za vagu, posebno ono...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.