Strelci - Mesečni Horoskop

Image

Započinjete mesec radoznali i oprezni, Strelčevi. Oštroumni Merkur ulazi u intelektualnu Vodoliju 4. februara, u vašoj trećoj kući komunikacije. Sada obraćate pažnju na svoj inovativni um, a perspektive vam se razvijaju kroz učenje

Posebna ideja stiže tokom mladog Meseca u Vodoliju, devetog, koja vam može pomoći da značajno napredujete. Pripazite da ne budete previše otvoreni kada se Mars aktivira u Vodoliji 12. februara. Pronađite prijateljske načine da podelite svoju istinu sa drugima. Osetićete radost povezujući se sa ljudima u vašoj zajednici, dok Venera ulazi u društvenu Vodoliju, šesnaestog.

Vaš stil komunikacije sada će biti očaravajuć i imaćete moć da širite ljubav svojim rečima. Nakon što ste obradili toliko informacija i podelili svoje misli sa svetom, bićete spremni da se povučete u mirniju atmosferu.

Trebalo bi da potražite utehu u svom okruženju, dok Sunce ulazi u mirne Ribe, aktivirajući vašu četvrtu kuću intuicije i samorefleksije, 18. februara. Možda ćete otkriti da je dom u kojem se najviše osećate kao kod kuće, onaj u vašem srcu. Merkur ulazi u znak Riba dvadeset trećeg, te čini da se osećate osnaženije kroz isceljujuće razgovore sa ljudima kojima verujete. Ranjivost vam sada pomaže da se otvorite i razumete svoj emocionalni svet.

Vaš fokus se pomera na vašu višu svrhu kada pun Mesec u Devici osvetli nebo i vašu desetu kuću karijere, 24. februara. Ukoliko uspete da se oslobodite pritiska da budete savršeni, pronaći ćete više lakoće i mira. Prihvatite svoj životni poziv. Sada se osećate intelektualno i produhovljeno. Srećno ovog meseca, Strelčevi!

Povoljni dani:

5, 12, 21

Dani izazova:

4, 17, 24

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Strelci

Strelac mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Strelca

Strelac mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Strelca

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Strelca

Radoznao i energičan, Strelac je najveći putnik među znakovima zodijaka. Njihov filozofski pogled otvorenog uma motiviše ih da lutaju daleko i široko u potrazi za smislom života. Kao neko ko je ekstrovertan, optimista i entuzijasta teško...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.