Strelci - Mesečni Horoskop

Image

Početak meseca donosi vam ekspanziju, Strelčevi, jer Merkur ulazi u znak Lava 2. jula i unosi energiju u vašu devetu kuću istraživanja, čineći da jača vaša želja da saznajete više o svetu oko sebe. Duhovne prakse sada mogu biti posebno zadovoljavajuće, kao i putovanja na uzbudljiva mesta.

Mlad Mesec u Raku i vašoj osmoj kući preporoda 5. jula započinje šestomesečni ciklus transformacije. Venera takođe ulazi u Lava 11. jula. Ovde svedočimo spajanju tema ljubavi i lepote sa težnjom ka višoj mudrosti, putovanju i rastu. Obilje dolazi kada sa radošću pristupate učenju. Dok uživate u avanturama, kako fizički tako i mentalno, vaš optimizam jača.

Mars ulazi u Blizance 20. jula, zapaljujući vašu sedmu kuću partnerstava. Svi odnosi tada dobijaju podsticaj! 21. jula, odlučan pun Mesec u Jarcu odvija se u vašoj drugoj kući resursa. Ovo ukazuje na period izgradnje, stvaranja i usklađivanja sa vašim vrednostima. Dozvolite sebi da se oslobodite bilo kakvih disbalansa koji vam stvaraju stresne blokade.

Energija se menja 22. jula, čim veselo Sunce uđe u znak Lava. Prigrlite radost koju donosi samootkrivanje. Ovo je vaš trenutak da sa samopouzdanjem stupite u centar pažnje i zasijate. Vaši kreativni poduhvati dobijaju podsticaj, a vaš fokus se premešta na to šta zaista znači biti slobodnog duha i uživati u životu.

Merkur ulazi u Devicu 25. jula i vašu desetu kuću karijere, čineći kraj meseca povoljnim trenutkom za izradu plana za karijerneciljeve i uspeh, kao i deljenje vaših profesionalnih doprinosa sa drugima.

Srećno ovog meseca, Strelčevi!

Povoljni dani:

11, 17, 22

Dani izazova:

4, 10, 19

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Strelci

Strelac mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Strelca

Strelac mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Strelca

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Strelca

Radoznao i energičan, Strelac je najveći putnik među znakovima zodijaka. Njihov filozofski pogled otvorenog uma motiviše ih da lutaju daleko i široko u potrazi za smislom života. Kao neko ko je ekstrovertan, optimista i entuzijasta teško...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.