Jarčevi - Mesečni Ljubavni Horoskop

Image

Ukoliko ste sami:

Konjukcija Merkura i Neptuna u sanjivim Ribama 8. marta preplavljuje vaš logički um intuitivnim mislima i uranja vas u romantični svet snova. Sa nejasnom granicom između fantazije i stvarnosti, sve je moguće. Mlad Mesec, takođe u eteričnim Ribama, stiže desetog i navodi da doživite duboke, sirove emocije. Vaša empatija i saosećanje biće naglašeni, a bolje razumevanje sopstvenih emocija pomaže vam da komunicirate sa potencijalnim novim ljubavnicima i partnerima na pozitivan način. Vaš najveći izazov tokom ove lunacije je da se oslobodite prtljaga iz prošlosti koji vas sputava. Možda ćete doživeti uzbudljive, spontane romantične susrete kada Sunce pređe u vatrenog Ovna 19. marta, ali morate biti spremni da dignete ruke od svoje tendencije da sve pažljivo planirate. Sada ništa nije predodređeno ili uklesano u kamenu, Jarčevi. Ili verujete Univerzumu dovoljno da rizikujete ili ne. Toliko je jednostavno.

Za parove:

Vaša intuicija preuzima kontrolu tokom susreta Merkura i Neptun u Ribama 8. marta, stavljajući vaše uobičajeno oslanjanje na logiku i razum u pozadinu. Vaša podsvest sada vas dovodi do zanimljivih uvida, snova i bljeskova inspiracije koji vam definitivno mogu pomoći da bolje razumete svog partnera. Mlad Mesec u romantičnim Ribama stiže desetog i može pomoći da se ponovo rasplamsa romantična iskra u vašoj vezi. I vi i vaš partner biste u ovom periodu mogli biti skloniji romantičnim gestovima, intimnosti i razigranim interakcijama koje mogu, ali i ne moraju, dovesti do dobre zabave u spavaćoj sobi. Deljenje vaših snova i fantazija može ojačati vašu emocionalnu povezanost i otvoriti vrata neistraženim mogućnostima. Dok Sunce 19. marta iz introvertnih Riba prelazi u odlaznog, agresivnog Ovna, postoji rizik da zanemarite emotivne potrebe jedno drugog u vezi. Da, Jarčevi, oboje sada imate više energije i uzbuđeni ste da vidite kuda će vas svaki dan odvesti, ali je takođe važno održati ravnotežu tako što ćete odvojiti vreme za otvorenu komunikaciju i svesne trenutke nežnosti i saosećanja.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Jarčevi

Jarac mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Jarca

Jarac mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Jarca

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Jarca

Kada su u pitanju profesionalnost i tradicionalne vrednosti, jarac je prvi. Ovaj praktičan znak voli da se pozabavi životom na najkonvencionalniji način. Smatra se najozbiljnijim znakom zodijaka koji prirodno poseduje nezavisnost koja mu omogućava...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.