Jarčevi - Mesečni Ljubavni Horoskop

Image

Ukoliko ste sami:

Vaš stil komunikacije je veoma organizovan i precizan, a kada Merkur uđe u Blizance i vašu urednu šestu kuću 3. juna, postajete radoznali po pitanju istraživanja novih pravaca. Sada će biti korisno imati otvoren um kada je reč o društvenim medijima i drugim tehnologijama. Vaša prva kuća, koja upravlja načinom na koji se odnosite prema drugima, domaćin je punog Meseca 21. juna, što vas podstiče da postavite jasne granice. Možda ćete biti malo manje tolerantni prema simpatiji koja kasni na sastanak ili ne uzvraća odmah poruku, što je veliki crveni alarm. Ako neko ne poštuje vas ili vaše vreme ili nema sličnu etiku/moral, Jarčevi, ta osoba nema šanse kod vas, da budemo iskreni. Kasnije u mesecu, vaš ambiciozni vođa Saturn okreće se retrogradno dok je u sanjarskim Ribama, što vam daje priliku da se malo opustite i ponovo procenite svoj pogled na život i ljubav. Da li je moguće da ste bili previše strogi prema nekome ko vas zaista voli? Još uvek nije kasno za bajkovit kraj.

Za parove:

Ukoliko je neophodno da imate ozbiljan razgovor sa svojim partnerom, početak juna je pravo vreme za to. 3. juna, komunikativni Merkur ulazi u fleksibilne, otvorene Blizance, poboljšavajući vašu sposobnost kao para da logično i jasno razgovarate o otvorenim pitanjima. Ako sada ne uspete da rešite svoje probleme, možda ih nije ni moguće rešiti. Dvadeset i prvi donosi pun Mesec u vašoj prvoj kući, podstičući vas da ozbiljno razmislite i preispitate se. Ovo je vreme da razmislite o svojim potrebama i tome kako se one uklapaju u vaš odnos na način koji je samosvestan, ali ne i sebičan. I da, Jarčevi, postoji razlika između ova dva pojma. Dvadeset i devetog juna, vaš ozbiljni, moralni vođa Saturn okreće se retrogradno dok je u sanjarskim Ribama, zbog čega su neke granice koje ste povukli za sebe i vaš odnos uopšte poprilično mračne. Možda stvari ne moraju biti baš toliko jasno određene kao što ste ranije mislili. Dajte sebi dozvolu da povremeno promenite mišljenje.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Jarčevi

Jarac mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Jarca

Jarac mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Jarca

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Jarca

Kada su u pitanju profesionalnost i tradicionalne vrednosti, jarac je prvi. Ovaj praktičan znak voli da se pozabavi životom na najkonvencionalniji način. Smatra se najozbiljnijim znakom zodijaka koji prirodno poseduje nezavisnost koja mu omogućava...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.