Petao - Godišnji Kineski horoskop

Image

Godina Zmaja - uopšteno

Dok bi divlja energija 2024. mogla naterati pripadnike vašeg znaka da se osećaju pomalo nesigurno, godina drvenog Zmaja može ispasti bolja nego što očekujete. Volite da su stvari strukturisane, organizovane i sistematične, ali ove godine dolaze prilike kada treba da se prepustite i dozvolite da se desi sinhronizacija. Ove godine imaćete sreće kada su u pitanju međuljudski odnosi, kao i vaša karijera. Možete ostvariti značajnu finansijsku dobit kroz saradnje, partnerstva, pametno ulaganje ili svoje poslovanje. 2024. godina je osma godina vašeg dvanaestogodišnjeg ciklusa. Ukoliko posmatramo ovaj ciklus kao jednu godini na farmi, ovo je sredina jeseni. Ovo je vrhunac perioda žetve, kada je plod sladak, zreo i spreman za berbu. I to upravo ono što treba da uradite. Petlovi, treba da iskoristite usluge koje vam ljudi duguju, uputite smele zahteve i iskoristite sve prilike koje vam se ukažu. A, kada to uradite, resursi koji su vam potrebni pojaviće se preko porodice, prijatelja i vaših bezbrojnih poznanstava. Ove godine fokus je na postavljanju snažnih temelja. Vreme je da izgradite svoj štedni fond za hitne slučajeve, napravite dugoročna ulaganja i uspostavite stabilnost na poslu. Ukoliko imate sopstveni biznis, možete razmisliti o proširenju asortimana proizvoda ili otvaranju novih lokala. Takođe možete proširiti i krug prijatelja. Drugi vas ove godine vide kao samopouzdaniju osobu, bez obzira da li se tako osećate ili ne, zato dozvolite njihovoj podršci da vas nosi napred. Sve u svemu, Petlovi, ova godine bi mogla da vas iznenadi uspehom.

Ljubav

Godina drvenog Zmaja je srećna godina za pripadnike vašeg znaka kada su u pitanju ljubav i romantika. Možda ćete biti iznenađeni koliko će sve biti savršeno usklađeno. Ove godine ste u harmoniji i sinhronizaciji sa svojim partnerom. Možda ćete završavati rečenice jedno drugom ili se pojavljivati baš kada ste drugoj osobi potrebni. Ukoliko tražite ljubav, ako radite iznenadne, spontane i neočekivane stvari iz hira, to vas može navesti da upoznate nekoga izvanrednog. Odluke u poslednjem trenutku da prisustvujete koncertu ili festivalu mogu doneti pozitivne rezultate. Isprobavanje novog kafića ili vežbanje u drugoj teretani takođe bi moglo da vas dovede do poznanstva sa novim ljudima. Ukoliko ste već u ljubavnoj vezi, opšti prosperitet koji osećate u svom životu daje vam vreme i energiju da radite na svojoj vezi. Petlovi, vi i tvoj partner se podržavate, a to je najbrži put do uspeha. Početkom juna 2024., nekome od vas dvoje mogla bi se ukazati značajna prilika. Ovo može biti ponuda za posao ili novčana dobit. Ovo će ojačati vašu vezu, jer ćete oboje biti spremni da radite zajedno na tome. Ukoliko tražite ljubav, možda ćete pogoditi džekpot i pronaći izvanrednog partnera koji je vaš savršen spoj. Početkom oktobra 2024. nesporazumi u komunikaciji bi mogli izazvati neke probleme u vašoj vezi. Biće važno imati otvorene i iskrene diskusije da bi se ovaj nesporazumrešio. Ukoliko je vaša veza nova, ovo je prilika da naučite mnogo o međusobnoj osetljivosti i jedinstvenoj perspektivi života.

Porodica i prijatelji

U godini drvenog Zmaja, vaši prijatelji i porodica biće vaše sigurno utočište. Iako vam se mnogo toga dešava u životu, Petlovi, uvek će postojati neko ko će biti voljan da bas sasluša ili ugosti. Imaćete ljude pored sebe sa kojima možete podeliti svoje ideje ili kada samo želite da se odmorite na trenutak. Kada je porodica u pitanju, mogli biste da imate mnogo ponosnih trenutaka. Stariji rođak bi mogao da objavi memoare, neko od vaše dece bi moglo da dobije nagradu iz oblasti umetnosti ili sporta, ili bi vaš pas mogao dobiti štence. I, vrlo je moguće da ćete ove godine prisustvovati venčanju nekog člana porodice. Kada je reč o prijateljstvima, moraćete da pronađete vremena da budete tu za svoje prijatelje. Bićete zauzeti mnogim prilikama ove godine, Petlovi, ali ipak ćete morati da odvojite slobodnog vremena da prisustvujete rođendanskim zabavama i društvenim događajima. Početkom aprila 2024., vaša porodica bi mogla biti veoma iznenađena velikom najavom. Ova najava može doći od vas, brata ili sestre ili rođaka. To može uključivati novu vezu ili rođenje deteta. Član porodice takođe može kupiti nekretninu. Krajem septembra 2024. član porodice ili bliski prijatelj mogao bi da zatraži vaš poslovni savet. Možda će biti voljni da otvore svoju evidenciju kako bi vam pokazali kako im posao ide, a možda će želeti vašu pomoć ili potpis da bi prebrodili težak period. Međutim, moraćete da odmerite prednosti i nedostatke ovog dogovora.

Posao

Petlovi, godina drvenog Zmaja je harmonična godina za vašu karijeru. Možda ćete naići na uticajne pojedince koji će biti voljni da vas podrže. Ukoliko posedujete preduzeće, mogli biste da ostvarite plodnu saradnju sa drugim kompanijama i privučete uticajne ljude koji su željni da promovišu vaše proizvode ili usluge. Kako se približavate početku maja 2024., možda ćete shvatiti da ste preuzeli obaveze koje će biti izazovno ispuniti u datom vremenskom okviru. To može rezultirati radom do kasnih sati i ulaganjem dodatnih napora da se ispoštuju rokovi. Možda bi bilo korisno da privremeno angažujete pomoć, kako biste bili sigurni da će sve biti završeno na vreme. Krajem decembra 2024. možda ćete osetiti potrebu da napravite pauzu. Petlovi, ovo je pravo vreme da odvojite malo slobodnog vremena za sebe. Razmislite o putovanju ili upuštanju u prijatne aktivnosti. Tokom ovog perioda, možda ćete uspostaviti i značajno poznantsvo u karijeri koje ima potencijal da potpuno promeni igru.

Novac

Godina drvenog Zmaja ima potencijal da donese značajan finansijski prosperitet pripadnicima vašeg znaka. Možda ćete ugledati iznenađujuće dobitke na investicijama koje ste pravili neko vreme, kao i na onima u koje ste uložili samo mali iznos. Takođe, možda će neka osoba biti zainteresovana za partnerstvo sa vama u nekom poslovnom poduhvatu, donoseći iskustvo i sredstva u jednačinu. Početkom aprila 2024. godine, značajne promene na tržištu bi mogle predstavljati prilike da razmislite o kupovini nekretnine ili pokretanju sopstvenog posla. Moguće je da ste štedeli baš za ovaj trenutak, ili biste mogli da udružite snage sa članovima porodice da biste to ostvarili. Krajem januara 2025., oprez će biti od ključnog značaja za očuvanje vašeg profita. Oduprite se iskušenju da brzo reagujete na fluktuacije tržišta. Umesto toga, pristupite svojim investicijama i aktivnostima sticanja novca sa logičnim i nepristrasnim načinom razmišljanja. Petlovi, ovo je period kada bi trebalo da se primirite.

Ostali znaci

Image

Pacov

Image

Bivo

Image

Tigar

Image

Zec

Image

Zmaj

Image

Zmija

Image

Konj

Image

Koza

Image

Majmun

Image

Petao

Image

Pas

Image

Svinja

Petlovi

Kineski horoskopski znaci
Proverite i ostale znake kineskog horoskopa

Kineski kalendar
Pogledajte elemente u kineskom kalendaru

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Petla

Neshvaćeni i kompleksni petao je deseti znak kineskog zodijaka. Poneki petlovi su jaki, tajanstveni i mirni tipovi ljudi, a poneki su veoma brbljivi. Mogu Vas osvojiti svojim šarmom ili biti Vaš najgori košmar. Kod petlova nema sredine. Petlov...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.