Rakovi - Mesečni Horoskop

Image

Maj počinje na visokoj društvenoj noti, Rakovi, dok Sunce u Biku osvetljava vašu jedanaestu kuću umrežavanja i prijateljstva. Odnosi sa drugima vama su veoma važni i pomažu vam da napredujete.

Pozovite svoj tim za podršku tokom mladog Meseca u znaku Bika 7. maja kako biste lakše ostvarili svoje snove koje imate za budućnost. Merkur ulazi u Bika i aktivira vaše sposobnosti komunikacije petnaestog. U ovom perodu vodiće se inspirativni razgovori, a vi se širiti kroz deljenje svojih ideja u grupnom okruženju. Vaš um je sada fokusiran na širu sliku, a vi se osećate posebno eksperimentalno i otvoreno novim stvarima.

Sunce ulazi u Blizance i osvetljava vašu dvanaestu kuću završetaka i emocija 20. maja, kada ćete biti spremni za povlačenje. Neophodno je da napunite baterije, da biste mogli da se usredsredite na brigu o sebi. Podsvesna osećanja izlaze na površinu kako biste ih mogli obraditi i krenuti dalje.

Dvadeset i trećeg, pun Mesec u Strecu i vašoj šestoj kući zdravlja i blagostanja podstiče vas da prihvatite brigu o sebi. Iako ste željni toga da sve postignete i naporno radite, važno je da održavate ravnotežu između privatnog i poslovnog života, kako ne biste sagoreli. Ne zaboravite da date prioritet svom umu, telu i duši. Venera istog dana ulazi u Blizance i mami vas da napredujete sa svojim projektima. Davanjem i deljenjem, zauzvrat ćete dobiti više.

Jupiter prelazi u društvene Blizance 25. maja kada stiže uzbudljiva prilika u vezi sa vašim radom. Negujte se kako biste, kada za to dođe vreme, mogli istupiti pred drugima i stvoriti značajan uticaj. Pomaganje drugima je vaša supermoć!

Srećno ovog meseca, Rakovi!

Povoljni dani:

2, 10, 20

Dani izazova:

6, 19, 25

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Rakovi

Rak mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Raka

Rak mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Raka

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Raka

Duboko intuitivan i sentimentalan, rak može biti jedan od najizazovnijih znakova zodijaka za upoznavanje. Emocije raka su izuzetno jake, a kada je reč o porodici i kući ništa im nije važnije. Saosećajan i empatičan, rak je veoma...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.