Rakovi - Mesečni Horoskop

Image

Magija vas obavija početkom meseca, Rakovi, dok Merkur u progresivnoj Vodoliji aktivira vašu osmu kuću manifestacije i intimnosti, 4. februara. Vama najvažniji odnosi će se produbiti tokom mladog Meseca u Vodoliji devetog, kada otkrivate šta za vas znači istinska posvećenost. Bićete željni da razvijete pozitivan odnos sa novcem, stoga takođe dolazi i do transformacije vaših resursa.

Obavezno se oslobodite nezdrave dinamike moći kada Mars uđe u Vodoliju 12. februara. Umesto toga, usmerite svoju energiju na negovanje svog unutrašnjeg feniksa, kako biste mogli da se uzdignete. Venera obznanjuje svoje prisustvo u Vodoliji šesnaestog, što vas povezuje sa vašim željama. Bićete očaravajući i neustrašivi u svojoj potrazi za uspehom!

Ovaj intenzitet vam omogućava da otkrijete svoju emocionalnu snagu, ali kada Sunce uđe u Ribe pune nade 18. februara, bićete spremni ste da se oslobodite. Vaša deveta kuća ekspanzije i avanture biće spremna za istraživanje. Vera i uzbuđenje će se vratiti, kako vaše znanje bude raslo. Dostižete nove visine i osećate se inspirisano svetom oko sebe.

Merkur ulazi u Ribe dvadeset i trećeg, omogućavajući vam da iskusite više saosećanja prema drugima kroz isceljujuće razgovore. Moćićete da saosećate sa drugima i zbog toga ćete se osećati povezanije sa njima. Bićete radoznali tokom punog Meseca u Devici koji osvetljava vašu treću kuću komunikacije, 24. februara. Obradite i otpustite stare ideologije kako biste uvideli koliko je budućnost zapravo svetla.

Iskren unutrašnji dijalog donosi nova otkrića na površinu. Prihvatite sopstvene misli i prepustite im se. Kroz ove promene ćete se razvijati i otkrivati radost. Srećno ovog meseca, Rakovi!

Povoljni dani:

18, 21, 23

Dani izazova:

6, 8, 14

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Rakovi

Rak mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Raka

Rak mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Raka

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Raka

Duboko intuitivan i sentimentalan, rak može biti jedan od najizazovnijih znakova zodijaka za upoznavanje. Emocije raka su izuzetno jake, a kada je reč o porodici i kući ništa im nije važnije. Saosećajan i empatičan, rak je veoma...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.